עבור לתוכן

הג'ק של האוזניות נסדק, מה עושים?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני איזה חודש את הATH M50, במקרה מצער מה שקרה זה שנסדר לי קצת הג'ק, התעקם ונסדק.

האוזניות עובדות, פשוט המגעים לא טובים ולשפעמים שומעים מחורבן, לפעמים לא שומעים ולפעמים הכל סבבה, שוב- תלוי במגעים.

מה יש לעשות במצב הזה? יש אפשרות להלחים ? להחליף ג'ק? הלכתי לבאג (משם קניתי) ואמרו לי שאין לי על זה אחריות.

האם יש מקום בארץ שיכול לתקן דברים כאלה?

פורסם

אתה יכול פשוט לקנות ג'ק חדש ולהלחים את הכבל.

פורסם

אם אתה לא יודע/לא רוצה להתעסק עם זה בעצמך, אני מאמין שבעל מקצוע יעשה תיקון כזה במחיר סמלי

פורסם

לוקחים קונים אוזניות הכי פשוטות, חותכים את שני הכבלים 20 סמ מעל לגק ומjברים את הכבלים ביניהם.

עדיף להלחים אבל לא חייב. מספריים ואיזוליר בנד זה כל מה שנחוץ.

נערך על-ידי Ivan

פורסם
לוקחים קונים אוזניות הכי פשוטות, חותכים את שני הכבלים 20 סמ מעל לגק ומכברים את הכבלים ביניהם.

עדיף להלחים אבל לא חייב. מספריים ואיזוליר בנד זה כל מה שנחוץ.

אפשר גם עם סלוטייפ, והכי טוב עם מסקינטייפ. זה החום העבה של הארגזים.

וברצינות; לא רק שזה לא יעבוד (חוטים מצופים לקה) גם לא עושים דבר כזה לאוזניות שעולות 1000₪. לפותח האשכול; לך למעבדה שתלחים לך פלאג חדש, ורצוי מאוד של יצרן פלאגים כמו אמפנול.

פורסם
לא רק שזה לא יעבוד (חוטים מצופים לקה)

האמת היא שאני סידרתי ככה אוזניות. על הלקה (או ציפוי סיבי ניילון) מתגברים עם מצית. אך בהחלט פלאג חדש מומלץ

פורסם

הכל נכון, אבל אין לכם פרופורציות?

ההצעות האלה הן בערך כמו להציע לאדם שנשבר לו הפנס במרצדס, להחליף אותו בפנס של סובארו ולחזק עם איזולירבנד...

פורסם

מה שייך ? חוט זה חוט ופלאג זה פלאג. האיכות היא באוזניות ולא בכבל שלהן.

פורסם

קודם כל, זה לא נכון. פלאג פלסטיק בשקל מתפרק ונקרע אפילו בשימוש רגיל תוך זמן קצר. פלאג מתכתי יחזיק קצת יותר, אבל עדיין לא מספיק. פלאג מאוזניות פשוטות כנ"ל. רק פלאג מחברה טובה יצליח להגיע לרמה של הפלאג היצוק המקורי.

שנית, גם פנס זה פנס.. אבל לא מתאים. לא לאוזניות ברמת מחיר כזו.

פורסם
פלאג מתכתי יחזיק קצת יותר, אבל עדיין לא מספיק

איזה בעיות יש בפלאג מתכתי ש "לא מספיק" ?

פורסם
מה שייך ? חוט זה חוט ופלאג זה פלאג. האיכות היא באוזניות ולא בכבל שלהן.

גם בסאונד כמו בהרבה דברים אחרים יש מה שנקרא "צוואר בקבוק"

אי אפשר לומר באופן נחרץ שהסאונד נמדד ע"י הרכיב החלש ביותר, אבל רכיב חלש בהחלט יכול לגרוע באיכות ממערכת שלמה

אבל בוא נשים לרגע בצד את העניין של הסאונד

לתקן כבל עם איזו זה לא פתרון רציני. בטח שלא לאוזניות שהכבל כל הזמן בתזוזה וצריך להיות חזק

פורסם
איזה בעיות יש בפלאג מתכתי ש "לא מספיק" ?

פלאג מתכתי פשוט נוטה להתפרק בדיוק כמו זה מהפלסטיק. המגעים שלו נפרדים מהפין המרכזי ומסתובבים סביבו, ובאוזניים שומעים כחכוכים.

פורסם

זה מעולם לא קרה לי גם אם פין פלסטיק נורמלי. חשבתי שהבעיה היחידה בפלסטיק היא השרוול strain relief שנקרע (וגם זה לא קורה מייד)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

קונים אוזניות כאלה בדיוק, חותכים את הפלאג ומלחימים.

ויש לך פלאג מקורי.

:roflmao2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים