עבור לתוכן

שיפור ביצועי הHDD שלכם (מקס' יכולת)

Featured Replies

פורסם

???

מה לא מובן ?

זכרון פנוי משמש כקאש מורחב לקבצים חשובים שנמצאים על הקשיח.

חפש וקרא בגוגל SUPERFETCH בחלונות - מויסטה ומעלה.

• תגובות 32
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבנתי, זה לא נוגד מה שאמרתי. קח לדוגמא את PAGEFILE, אם הוא יהיה בסוף חבלז. מומלץ שיהיה בתחלה.

פורסם

מי שכן מתכנן לקנות לשים לב

We'll also send you a $10 savings coupon to use towards your purchase of UltimateDefrag 4.

UltimateDefrag 4 - 30 Day Free Trial Download

אגב האם יש אפשרות להגדיר שהתוכנה תאחה רק כשהמחשב במצב מנוחה?

פורסם
  • מחבר

ולספקניים שבייניכם, הנה 2 סרטונים של לפני ואחרי (האיחוי נעשה רק ל C) _ (אם אאחה את כל הדיסק אקבל מהירות יותר גבוהה)!

לפני איחוי: _ (מוזיקה של OLDFILED למי שתהה)

http://

לאחר איחוי:

אני בטוחה שלמי שיש HDD בתור אלמנט ראשי.... יהיה אסיר תודה על התוכנה הזו!

ולפני שמישהו יטיל ספק לגבי המקור של הוידאו:

וידאו טרי, שלי, מהחשבון שלי. _ אם תסתכלו טוב בחלק העליון של התקייה שמעט מעומם, תוכלו לראות את שם המשתמשת שלי, יש גם את סימני הקריאה שלי, למי שמכיר את הדפוסים שלי)

תהנו!

פורסם

נראה לי שאת לא מכירה כמה מהיר זה SSD ומנסה לשכנע את עצמך.

בכל אופן הכותרת רחוקה מלהיות נכונה.

פורסם

יש מגבלות חומרה שאי אפשר לשבור, ההשוואה ל ssd לא רלוונטית בעליל, ובלי בנצ'מארקים (מהירות read / write) כל הניסוי שלך לא אומר לי כלום. (גם ככה ה hdd לא יוכל לעבור את המקסימום שלו אז זה לא משנה)..

פורסם
  • מחבר
נראה לי שאת לא מכירה כמה מהיר זה SSD ומנסה לשכנע את עצמך.

בכל אופן הכותרת רחוקה מלהיות נכונה.

נו בחייך....

אתה שוב נתפס במילה SSD. (ברור שזה לא SSD.. מאחר והשוואה בין רכיב מזן אחד לזן אחר תהייה לא במקומה!)

או קי מצטערת! באמת ... מכל הלב. בחירת מילים גרועה מיצידי

אם תוכלו לשנות כותרת אז תשנו. (אני כרגע לא יכולה)

אבל תודו שהביצוע הזה מרשים.

פורסם

^ את יכולה, תערכי את ההודעה הראשונה שלך בת'רד, שם תוכלי לערוך גם את הכותרת.

פורסם

זו הוכחה לכלום.

תבדוק עם כל תוכנת אחוי אחרת ותקבל תוצאה דומה של שיפור.

כזכור התוכנה הזאת האטה לי את האיתחול ב 50 אחוז ומיד הועפה והמחשב שוחזר למצבו הקודם.

פורסם

איך התוכנה הזאת לעומת perfectdisk?

פורסם

למרות שהגדרתי את התוכנה שתאחה כשהמחשב במנוחה נראה לי שהיא בכלל לא עשתה איחוי :undecided: .

אגב באיזה הגדרות את משתמשת?

פורסם
  • מחבר
למרות שהגדרתי את התוכנה שתאחה כשהמחשב במנוחה נראה לי שהיא בכלל לא עשתה איחוי :undecided: .

אגב באיזה הגדרות את משתמשת?

כל הDEFRAGS שאני עושה, אני עושה על לשונית CONSOLIDATE

כל ההגדרות ללא שינוי לכל המחיצות

Settings:

1500056192.png

7774481047.png

2190501560.png

8929189454.png

ועוד הערה:

מי שלא מבין איך עובד תהליך האופטימיזציה של BOOT TIME שלא יתלונן! _ (יש הגדרות יעודיות לBOOT TIME בתוכנה, למרות שאני אישית מעולם לא משתמשת בפונקציות כאלו, המנטרה שלי היא שאם המכונה מסודרת נקייה ותחת שליטה, אין צורך בלחפש BOOT מהיר יותר)!

פורסם

^תודה על צילומי המסך, אצלי בדיוק אותו הדבר רק שמסומן אצלי בהגדרות הכלליות(General) מבלי שהגדרתי בעצמי Respect Layout.ini לשאר הכוננים, בכל מקרה ביטלתי את הסימון.

אגב למה את לא משתמשת בUltimatedefrag4 כברירת מחדל? למרות שנראה לי שאין טעם אם היא לא עושה איחוי אוטומטי כשהמחשב במצב מנוחה ממילא(ניסיתי לאחר שהגדרתי:undecided:) ואני לא ממש מעוניין באיחוי בזמן קבוע.

פורסם

שני הסנט שלי - אני אהבתי את התכונה שאתה יכול להגדיר ברמת ספריות או קבצים שיהיהו על הטרקים החיצוניים ביותר של הכונן שם מהירות הקריאה הכי גבוהה ואת האפשרות להגדיר ספריות /קבצים כ"ארכיון" שימוקמו בטרקים הפנימיים האיטיים יותר שגישה לקבצים הללו היא מועטה ולא מצריכה מהירות קריאה גבוהה.

דוגמא: אני עורך על AVID - כך שככל שמהירות הקריאה שלי מהכונן תהיה גבוהה יותר כך הטיימליין יגיב יותר מהיר - הגדרתי את הספריות הרלוונטיות ואני מרגיש זמן התגובה מעט יותר מהיר בעבודה(כמובן הכל במגבלות הקשיח לא מהירויות של SSD).

אני חושב שבניגוד לתוכנות אחרות כמו PERFECTDISC,שעושות רק קונסולדייט/דיפרג לקבצים התוכנה הזו גם יודעת להגדיר היכן הקבצים ימוקמו.

פורסם

^ +1 .

1stcowgirl נראה לי שכדאי שתסמני בV את FragProtect

FragProtect is an algorithm that places files in a manner that minimizes rate of refr • One click Auto Defrag makes an intelligent decision on how to defrag each fragmented file it encounters so that it defrags the file in the fastest time possible. A 2 Gb file can be defragged in a few seconds when certain conditions are met.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים