פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים השאלה שקיבלתי היא כזו Uploaded with ImageShack.us אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי עם סעיף ב' (הבונוס) אין צורך לכתוב ממש את הקוד אלא רק להגיד לי את הרעיון הכללי, אני כבר אדע לכתוב אותו לבד. תודה רבה למי שיכול לעזור!!! אהה ואם אפשר אז אני צריך עזרה כמה שיותר מהר
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים אם אפשר להרוס את המערך אז אפשר לסדר את המספרים על ידי החלפות ובמידה וישנה התנגשות אז בהכרח לא כלהמספרים נמצאים. נערך 2013 בדצמבר 2511 שנים על-ידי karpazi0
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים למיין את המערך, ואז לעבור עליו עם לולאה. בתוך הלולאה לעשות השוואה בין התא הנוכחי לתא הקודם, אם יש 2 תאים זהים או ערך התא גדול שווה n או ערך התא קטן מאפס - לעצור את הלולאה ולהחזיר 0. נערך 2013 בדצמבר 2511 שנים על-ידי א
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים למיין את המערך כבר לא יהיה בסיבוכיות (o(n. כלומר, זה אפשרי למיין את המערך בסיבוכיות כזו אבל זה דורש מערך עזר.
פורסם 2013 בדצמבר 2511 שנים אם מותר לכתוב לתוך מערך הקלט אז אפשר לפתור את זה בזמן לינארי ללא מערך עזר.הטריק הוא כמובן לשים לב לטווח של אברי המערך, ולזכור את עקרון שובך היונים.עריכה: יתכן שאותו רעיון עם שינוי קטן יעבוד גם ללא כתיבה למערך, אבל לא בדקתי אז לא מתחייב. נערך 2013 בדצמבר 2511 שנים על-ידי Zelig
פורסם 2013 בדצמבר 2711 שנים פיתרון לינארי עם מערך עזר:מקצים מערך אפסים בגודל המערך המקורי. רצים על המערך המקורי ואם רואים את המספר i, במקום הi במערך העזר עושים ++. בסוף, אם מערך העזר הוא 1ים - מחזירים 1, אחרת 0.פיתרון לינארי בלי מערך עזר:אותו פרנציפ אבל משתמשים במערך המקורי עם הטריק של מספר שלילי הוא המספר החיובי כש"ראינו" את האינדקס של המקום הזה במערך. רצים על המערך ואם רואים i מכפילים את האיבר במקום הi במינוס 1. אם הוא כבר היה שלילי - מחזירים 0. בסוף בודקים שכל איברים המערך שליליים ומחזירים 1 אם כן או 0 אם לא.עוד הערה: יש מיתוס כזה במדעי המחשב שמיון לא ניתן לעשת בזמן טוב מnlogn - יש הרבה מקרים שאפשר אם יודעים משהו על הקלט, כמו במקרה הזה.
פורסם 2013 בדצמבר 2711 שנים לא כתוב בבעיה שום דבר על מיון באופן כללי... נערך 2013 בדצמבר 2711 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2013 בדצמבר 2711 שנים עוד הערה: יש מיתוס כזה במדעי המחשב שמיון לא ניתן לעשת בזמן טוב מnlogn - יש הרבה מקרים שאפשר אם יודעים משהו על הקלט, כמו במקרה הזה.מיון השוואה כללי אכן לא ניתן לעשות בפחות מסדר גודל של NlogN השוואות. המיונים שאתה חושב עליהם יכולים למיין מספרים בעלי מבנה מסויים ידוע, אבל לא אובייקטים אחרים שדורשים פעולת השוואה כדי לסדר אותם.
פורסם 2014 בינואר 111 שנים לא משנה, כתבתי פתרון לבעיה דומה שלא נכון לבעיה שהצגת - אשמח אם אפשר יהיה למחוק את ההודעה הזו. נערך 2014 בינואר 111 שנים על-ידי WildFire
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.