עבור לתוכן

Firefox איטי וכבד - במיוחד אם משאירים פתוח לכמה שעות

Featured Replies

פורסם

Firefox הוא הדפדפן המועדף עלי ולצערי לאחרונה הוא מאוד כבד ואיטי, במיוחד אם אני משאירה אותו פתוח לכמה שעות וחוזרת אליו מאוחר יותר אבל לא רק במקרה הזה.

.

התוספים המותקנים אצלי:

Adblock Plus

IDM

1Password

Roboform

Tab Mix Plus

Xmarks

האם גם אצלכם Firefox איטי וכבד? יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לסדר אותה?

ניסיתי את Chrome והוא יותר מהיר אך הוא פחות לטעמי ואני עדיין מעדיפה את Firefox על פניו.

תודה מראש לעוזרים.

עריכה: עוד משהו ששכחתי להגיד, כשה-Firefox נהיה ממש איטי אני סוגרת אותו ופותחת מחדש וזה משתפר, עד לפעם הבאה.

נערך על-ידי Splashy

פורסם

פתרון קל יהיה לשים ערכת נושא של פיירפוקס על הכרום :)

פורסם
  • מחבר

תודה אבל לא נראה לי שבמקרה שלי זה מספיק. אחד הדברים שאני אוהבת ב-Firefox זה ה-Bookmarks Sidebar לגישה נוחה למועדפים ואין את זה ב-Chrome.

ניסיתי כמה Extensions ל-Chrome והן לא ממש עשו את העבודה כמו שצריך. אם יש לך רעיון אחר אשמח לשמוע.

פורסם

אני משתמש בתוסף bookmarks menu בכרום ובעוד כמה הכל עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

טוב, נשברתי מהאיטיות והכובד של FF וחזרתי שוב לכרום, נראה כמה זמן אני אחזיק איתו מעמד :)

קודם משום מה התוספים לא עבדו לי, אולי בגלל חשבון ה-Google Apps שלי הם עשו בעיות ולא עבדו/הותקנו כמו שצריך.

עכשיו התחברתי עם חשבון ה-Gmail הרגיל והתקנתי אותם והם עובדים טוב.

זה לא מושלם אבל זה יותר טוב מכלום. תודה ABL.

פורסם

גם עלי היה FF מועדף עם כל התוספים, אחרי קריסות ואיטיות ניסיתי כרום והתרגלתי.

פשוט אחרי התקנת ווינדוס 8.1 החלטתי אפילו לא להתקין FF ואני עכשיו מרוצה, הכל עובד כמו שצריך ללא איטיות או קריסות.

פורסם
  • מחבר

הכרום עובד מצויין, הרבה יותר קליל ומהיר מ-FF. מקווה שגם אני אצליח להתרגל ולא ארצה לחזור ל-FF.

פורסם

אם הממשק של כרום עדיין לא לטעמך, תנסי Pale Moon. זה פיירפוקס אבל, לטענת המפתח, בלי הרבה דברים מיותרים שמוזילה התחילו להכניס לאחרונה, ואמור להיות יותר מהיר. אני בכל מקרה לא נתקלתי בו בשום בעיות איטיות מאז שעברתי מהפיירפוקס הרגיל אליו.

פורסם
  • מחבר

אם לא אצליח להתרגל לכרום אנסה את Pale Moon, תודה.

פורסם
  • מחבר

זה מתבטא באיטיות בטעינת דפים, איטיות בגלילה ותחושה כללית של כבדות ואיטיות בתגובה.

אם אני משאירה את ה-FF פתוח בלילה וחוזרת בבוקר, הוא בלתי שמיש, לא מגיב בכלל ואז אני חייבת לסגור אותו ולפתוח שוב.

פורסם
אם הממשק של כרום עדיין לא לטעמך, תנסי Pale Moon. זה פיירפוקס אבל, לטענת המפתח, בלי הרבה דברים מיותרים שמוזילה התחילו להכניס לאחרונה, ואמור להיות יותר מהיר. אני בכל מקרה לא נתקלתי בו בשום בעיות איטיות מאז שעברתי מהפיירפוקס הרגיל אליו.

יש בעיות עם דברים כמו התקנת תוספים וכו'? האמת שFF באמת התנפחה לאחרונה.

פורסם

אצלי תופעה דומה, לפעצים בגלל תקיעת SCRIPT שרץ ברקע, או FLASH שהפיק להיגב.

בכל מקרה האיטיות שלו זוחפת את כל המחשב כי צירכת הזיכרו שלו מגיעה לממדים גדולים.

בבית אני מנסה את NIGHTLY שהוא גם F בגרסות BETA עם עדכונים של לפחות פעם ביום.

בינתיים, גם NIGHTLY מקרטע רק לא ברור אם זה בגלל שהוא BET...

אני אבדוק את ה PALE MOON.

פורסם

זאת בטוח לא בעיה של התוכנה עצמה. בדקת שאין זליגת זיכרון?

פורסם

יש עוד דפדפן שמבוסס על firefox וכדאי אולי לנסות גם:

[h=1]Cyberfox[/h]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים