עבור לתוכן

בדיקת יכולת ספק

Featured Replies

פורסם

עריכה חשובה:

זה ThermalTake (הוא הוגדר כ-"רמה מעל הג'נריים רמה מתחת לאיכותיים." ע"י Milk Inc בנעוץ)

אני יותר מחפש הגדרה ספציפית.

יש לי ספק בשם:

litepower ATX-12V v2.3 w0355

אני רוצה לדעת האם הוא ספק טוב (אני מניח שהוא 600W)

אני ממש לא מבין בתחום ואני רוצה לדעת מה זה "ג'פרי"

ואם הספק שלי מוגדר ככה.

בכל מקרה, האם הספק יחזיק את המפרט הבא:

CPU - Intel Core i5 4570

GPU - AMD Radeon R9 270X OC 2GB GDDR5

קירור למעבד: http://www.tms.co.il/product/9034

תודה מראש!

פורסם

ג'פרי? אתה מתכוון ג'נרי. ג'נרי או Generic זה מושג שמבטא חלק בעל איכות בסיסית ביותר.

ספק הכח שלך, Thermaltake Litepower 600W שייך לסדרה מאוד פשוטה ובעלת איכות נמוכה של ספקים. אמנם, הוא לא נחשב לג'נרי ולכאורה לא צריכה להיות לו בעיה בהפעלת הרכיבים שציינת.

פורסם
  • מחבר
ג'פרי? אתה מתכוון ג'נרי. ג'נרי או Generic זה מושג שמבטא חלק בעל איכות בסיסית ביותר.

ספק הכח שלך, Thermaltake Litepower 600W שייך לסדרה מאוד פשוטה ובעלת איכות נמוכה של ספקים. אמנם, הוא לא נחשב לג'נרי ולכאורה לא צריכה להיות לו בעיה בהפעלת הרכיבים שציינת.

תודה על התגובה !

במהלך 3 שנות אחראיות אתה ממליץ לעבור לספק אחר?

והאם בכלל האחראיות מכסה (באייבורי / TMS)

פורסם

אחריות ניתנת לכל רכיב בנפרד. האם וכמה ספק הכח הזה יחזיק? רק הזמן יגיד.

פורסם
  • מחבר
אחריות ניתנת לכל רכיב בנפרד. האם וכמה ספק הכח הזה יחזיק? רק הזמן יגיד.

אני מדבר לדוגמה על מעבד וכרטיס מסך אם במקרה הגרוע יקרה משהו, האם האחראיות תכסה?

הכוונה שלי שאחרי האחראיות אני כבר יהיה עם ספק שהוא כביכול יותר טוב.

פורסם

ספקים גנריים הם הספקים הזולים (שלפעמים נמכרים במחיר מונפץ, אבל זולים מבחינת איכות) שיש בחנויות מחשבים / שמגיעים אם מארזים זולים. ספקים של חברות כמו : Cidev Codegen NeoTech EZcool SAMA GoldenTiger Spire Zeus והרבה אחרים (והם כל הזמן יוצאים אם שמות חדשים)

על רוב הספקים הגנריים כתובים הספקים כמו 500W, כשבמציאות חלק מהם לא יכולים להחזיק בצורה יציבה אפילו את המאוורר של עצמם, וחלק יכולים בערך להתמודד אם 100W וגם זה אם בעיות יציבות (100W זה מחשב משרדי הכי פשוט אם כרטיס מסך מובנה על הלוח) ולא לאורך הרבה שנים. הרבה ספקים גנריים מייצרים קפיצות מתח ששורפות חומרה אחרת במחשב (גם אם הספק עצמו עדיין עובד)

ויש הבדל בין "בסיסי"/"פשוט" ו "זול". כשאנחנו מדברים על ספקים גנרים הכוונה היא לספקים שיש בהם רכיבים באיכות תת רמה, שהולכים להיהרס ובסיכוי גבוה לשרוף את המחשב. לעומתם יש הרבה ספקים "בסיסיים"/"פשוטים" - למשל ספקי ה 350W של FSP. אלה ספקים שמיועדים למחשבים הבסיסיים ביותר כמו מחשבים משרדיים ולא מעבר, אבל איכות הבניה והאמינות שלהם גבוהה

הספקים של Lite power הם ספקים "בסיסיים". לא מהספקים הטובים ביותר שקימים אבל הם ממש לא ספקים גנריים. אם נדרג אותם הם יהיו יותר קרובים לספקים האיכותיים ולא לגנריים

מה בכל זאת עושה אותם ללא הכי טובים ? קירור יכול להיות חלש יותר, קבלים (רכיבים שאחראים על ייצוב מתח) יכולים להיות קטנים יותר, יכולה לא להימצא איזה שהיא הגנה מעומס יתר וכדומה

המשב שלך לוקח באיזור ה 320W. בערך 1/2 מה 600W שכתובים על הספק. אם מקדם ביטחון כזה הספק כמו שהוא יתמודד ללא בעיה אם המחשב שלך : גם אם הקירור והקבלים וכו' פחות טובים מספק "הטוב ביותר" המחשב שלך עדיין מעמיס אותם רק ב 1/2 ממה שהם מתוכננים להחזיק.... ולא תהיה להם בעיה להחזיק את זה

ולא אין צורך שתחליף ספק אחריי 3 שנים (אם אתה לא משדרג את המפרט ומעלה את צריכת החשמל) - בהנחה שלא תהיה איזה מכת ברק שתשרוף אותו ובהנחה שיש לך אוורור מארז תקין והמחשב לא מתחמם, הוא צפוי להחזיק הרבה יותר מ 3 שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים