פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים היה לי ASUS P5Q ששירת אותי נאמנות במשך 5 שנים עד היום :'-((לצערי הרב למרות שהמחשב עבד מושלם הוא נשרף בכל אופן, יש לי מארז (FULL TOWER) ספק כוח של NEXUS 600W כרטיס מסך NVIDIA GTX 650TI2 הארד דיסקים 7200RPM מה שאני צריך זה מעבד -> לוח אם -> זיכרוןהשימושים: משחקים / מעבדות של שרתיםאני אוהב בד"כ לקנות דברים שמחזיקים לפחות 5 שנים אם לא 10 שנים של ביצועיםאני מבחינתי הייתי יכול להחזיק עם המחשב שלי עד שהוא היה מוכרז כעגלה ...אני מעדיף ללכת על INTEL ולא AMD בגלל שנכוויתי בעבר מ AMD ואין סיכוי שאני מתקרב לזה אני שם תקציב של 2000 שקל רק בגלל שאני לא ממש מכיר את השוק ... אם זה מספיק אשמח אם צריך להוסיף עוד קצת לא אמורה להיות בעיה.מה כדאי לי?
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים יצאתי מנקודת הנחה שאתה לא מתכוון לעשות OCמעבד:Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪1115קירור למעבד:Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪64לוח אם:Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150כמות: 1 - מחיר: ₪465זיכרון:Hynix Original 8GB DDR3 1600כמות: 1 - מחיר: ₪340סה"כ: ₪1984מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1945 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/ambvt2fy
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר תודה רבה ! אני לא מתכוון לעשות OC מס' שאלות,מה זאת אומרת TURBO במעבד? בזמן מאמץ הוא ממהיר את עצמו ל 3.8?האם הלוח אם שנתת לי יתאים בעתיד למעבדים בארכיטקטורה שונה ?האם אני חייב לקנות קירור למעבד? יש לי מארז של ZALMAN FULL TOWER ולצערי הרב אני חייב לקנות מ KSP , אני צריך את זה בימים הקרובים ויש לי חנות של KSP ממש קרובה לביתי. אני רוצה גם 16 ג'יגה למחשב אני מוכן לזלוג לכיוון ה-2500 שקל
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים תודה רבה ! אני לא מתכוון לעשות OC מס' שאלות,מה זאת אומרת TURBO במעבד? בזמן מאמץ הוא ממהיר את עצמו ל 3.8? -בדיוקהאם הלוח אם שנתת לי יתאים בעתיד למעבדים בארכיטקטורה שונה ? קשה להגיד, בדרך כלל יש תמיכה אחורה לא קדימההאם אני חייב לקנות קירור למעבד? יש לי מארז של ZALMAN FULL TOWER -לא משנה איזה מארז יש לך ועד כמה הוא מאוורראתה חייב קירור למעבד.ולצערי הרב אני חייב לקנות מ KSP , אני צריך את זה בימים הקרובים ויש לי חנות של KSP ממש קרובה לביתי. אני רוצה גם 16 ג'יגה למחשב אני מוכן לזלוג לכיוון ה-2500 שקלבטעות הכנסתי לך מעבד עם יכולת OC למפרט, אז הנה מפרט חדש מKSP עם התקציב החדש.מעבד: Intel Core I5 4670 HASWELL 6MBקירור למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H LGA 1150 זכרון: G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600MHzסכ"ה 2375 ש"ח
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר מעולה. תודה!אני רואה שיש I7 4770שעולה עוד 300 שקל יותר... שווה להשקיע עוד קצת כסף בשבילו או שזה בזבוז מוחלט?ובשביל מה אני צריך קירור למעבד?.. כלומר אני לא מתכוון לעשות לו OC .. בשביל השקט שלי?כלומר יש סיכוי שהוא יתחמם מעבר למה שצריך? נערך 2013 בדצמבר 2311 שנים על-ידי proevo4ever
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים הקירור למעבד מורכב משני חלקים:1-גוף קירור, העשוי בדרך כלל מאלומיניום/נחושת. שתפקידו לשבת פיזית על המעבד ו"לספוג" ממנו את כל החום.2- מאוורר, המאוורר יושב על גוף הקירור ומקרר אותו.אם לא תשתמש בגוף קירור, המאוררים במארז לא יוכלו לקרר את המעבד בצורה אפקטיבית.אותו דבר יקרה גם אם תשתמש רק בגוף קירור ללא מאוורר. לגבי ה I7, למשחקים הוא overkill.אם אתה להוט לשפוך כסף אולי יהיה עדיף לך לקנות SSD.הSSD ייתן לך שיפור משמעותי לביצועי המחשב. המשחקים והתוכנות שיותקנו עליויטענו מהר יותר.
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר תודה רבה על ההסבר המפורט.משהו אחרון... הרכבת מחשב זה עניין מסובך? אף פעם לא הרכבתי .. אני כן הרכבתי כרטיס מסך / זכרונות לא יותר מזה...גם הספק כוח כבר עקרונית מחובר אצלי עם כל הכבלים רק צריך לדעתי להחליף לוח אם ולהכניס את הלוח אם.כדאי לקחת עזרה מקצועית? אני מפחד לפגוע בחלקים נערך 2013 בדצמבר 2311 שנים על-ידי proevo4ever
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים אם יש לך קצת חוש טכני זה לא מסובך בכלל.אתה יכול להעזר במדריכים ביוטיוב שמראים בדיוק איך להרכיב מחשב.אבל אם אתה מפחד או לא בטוח שתצליח אז אולי באמת כדאי שתעזר באיש מקצוע.
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר מה לגבי לתת ל KSP להרכיב לי?סה"כ הם לוקחים כ-150 שקלפשוט שמעתי שהם דיי חובבנים...
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים מחבר אני כמעט בטוח שזה זה:Nexus NX-8060 600-watt True Power Modular PSUאגב עוד שאלה, ייתכן שגם הכרטיס מסך והספק כוח קיבלו קצר או שזה לא סביר קטן? כי כביכול אני רואה שרוף מסביב למעבד אבל הכרטיס מסך + הספק נראים תקיניםמה גם שהיה ריח שרוף רק בקרבת המעבד... נערך 2013 בדצמבר 2411 שנים על-ידי proevo4ever
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים מחבר היי חברים, אתם יכולים בבקשה לענות לי על זה בשעות הקרובות חחחאני מתכוון לקנות הכל היום מ KSP רק רוצה להיות בטוח לגבי ההרכבה. . . .
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים מחבר אגב ראיתי שהלוח אם יש לו תכונה ל CROSSFIRE של AMD הוא גם תומך ב SLI של ניבידה? פליז תעזרו לי .. אני עוד שעה הולך לקנות בבקשה תעזרו לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.