פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים שלום,הגדרתי מספר תקיות כתקיות שיתוףמ2 מחשבים ברשת אני מצליח להכנס ללא בעיה לעומת זאת מ2 מחשבים אחרים אני לא מצליח להכנס לתקיה והוא נותן לי שגיאה ושאין לי הרשאותאשמח לעזרה בפתרון הבעיה מדובר בוינדוס 8
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים הגדרת את השיתוף דרך homegroup? אם כן, אז המחשבים חייבים להיות בקבוצה הזאת ע"י הצטרפות עם סיסמא כדי לגשת למשאבים.
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים workgroup לא משחק פה שום תפקיד מעבר לגילוי מחשבים ברשת.איזה הרשאות הגדת לשיתוף? נערך 2013 בדצמבר 2311 שנים על-ידי multicore
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים מחבר קריאה וכתיבה לכולם ולמשתמשים ספציפיםהמטרה הייתה לעשות תיקיות אישיות למספר משתמשים, בהתחלה היה לי גישה ל2 מחשבים מתוך 4.2 מחשבים שנחסמו לא הגיעו בכלל לבחירה של התקיות, אלא קפצה הודעת שגיאה באופן מיידי בנסיון כניסה למחשב ברשת
פורסם 2013 בדצמבר 2311 שנים איך אתה כותב שזה לא home group אם צילום המסך הוא של home group? למה שלא תפעל לפי מה שכתבתי לך בדיון הקודם שפתחת?
פורסם 2013 בדצמבר 2411 שנים לא זהה אבל דומה. כדאי לקרוא על שיתוף ב XP פרו כאשר simple sharing מבוטל.http://www.practicallynetworked.com/sharing/xp_filesharing/index.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.