עבור לתוכן

ספק כוח נישרף

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך עזרה נישרף לי הספק כוח החלפתי ב3 שנים שתי ספקי כוח (האחרון שנישרף לי היה 600w של coler master)

כרטיס מסך :9800 gtx

איזה ספק כוח אני צריך?

ולמה זה נישרף?

פורסם

בלי אוברקלוק ואם אין לך משהוא מיוחד במחשב (SLI למשל ?), כל המחשב שלך לוקח באיזור ה 300W. מה שאומר שספק של 500W ובטח של 600W אמור להספיק. הוא לא נשרף בגלל עומס

מה כן יכול להיות ?

- עמד במארז במקום בלי אוויר (בעיה בעיקר במארזים שבהם הספק עומד למטה - במארז יש פתח בתחתית שדרכו המאוורר של הספק אמור למשוך אוויר, אם שמים את המארז בצורה שמשהוא נצמד לפתח הזה מבחוץ - שמים אותו על משהוא כך שהוא לא עומד על הרגליות אלא על המתכת, או על שטיח שנצמד לפתח וכו - הספק נשאר בלי קירור ומתחמם

- נדפק לו המאוורר והוא התחמם ונשרף

- קיבל מכת מתח ונשרף. מגן/UPS נותנים הגנה מדברים כאלה אבל חלקית, הם לא מושלמים (אלא אם אתה קונה UPS מתקדם שעולה כמו המחשב)

- נכנס אליו עכביש/נמלה וגרם לקצר

- פריצה בגלל פגם ייצור (שהיה מהתחלה אבל הספק החזיק תקופה לפניי שהפריצה קרתה)

אם אתה פותח את הספק ומוצא מה נשרף ניתן לאמר יותר מזה, ובהרבה מקרים ניתן גם לתקן את הספק

פורסם

סבירות יותר גבוה שהספק ילך כיוון שישב בחלק העליון של המארז לשם עולה האוויר החם, במיוחד במארזים לא מאווררים.

איזה מארז יש ברשותך?

פורסם

אם לספק יש אורור תקין זה לא יוצר הבדל גדול. אם לעומת זאת שמו את המארז על משהוא כך שפתח האויר התחתון של המארז (אם ספק תחתון, כשהמאוורר של הספק כלפיי מטה) לא יכול להכניס אויר, הספק נשאר בלי אוויר בכלל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים