עבור לתוכן

מנסה להוריד את הפצה לינוקס KALI מאתר שלהם כדי לשים ב VMWARE אבל יש בעיה בכרום / אקספל

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברגע שאני מוריד מאתר שלהם את הגירסה של 2 גיגה , לדוגמא דרך דפדפן כרום , זה מתחיל להוריד אומר שנשאר עוד 4 שעות ופתאום מסיים את ההורדה ומציג " הושלם " לא שהתבטל או משהו , זה פשוט הושלם אבל 10 מגה ולא את כל 2 גיגה , ככה גם עם דפדפן אקפלורר , למה זה קורה ? ואני לא רוצה עם תוכנה של ניהול הורדות כמו IDM וכו' , מה בדיוק הבעיה ?

תודה רבה.

פורסם
שלום,

ברגע שאני מוריד מאתר שלהם את הגירסה של 2 גיגה , לדוגמא דרך דפדפן כרום , זה מתחיל להוריד אומר שנשאר עוד 4 שעות ופתאום מסיים את ההורדה ומציג " הושלם " לא שהתבטל או משהו , זה פשוט הושלם אבל 10 מגה ולא את כל 2 גיגה , ככה גם עם דפדפן אקפלורר , למה זה קורה ? ואני לא רוצה עם תוכנה של ניהול הורדות כמו IDM וכו' , מה בדיוק הבעיה ?

תודה רבה.

הם מעדיפים שתוריד כטורנט, יותר אמין ועוזר להם מאוד.

פורסם
  • מחבר

במה זה עוזר להם שאני מוריד טורנט?

פורסם

זה עוזר בכך שזה מוריד את העומס מהשרת שלהם וטורנט עובד על P2P (אתה מוריד מאנשים אחרים ולא עושה שימוש בשרתים של ההפצה).

הסיבה לניתוק יכולה להיות:

1. השרת שלהם לא עומד בעומס.

2. חיבור בעייתי, לא קבוע.

על איזה הפצה בכלל מדובר? כי בדרך כלל, יש כמה מקורות (mirrors) שאפשר להוריד מהם.

פורסם
  • מחבר

זה הפצה של 64 bit kali linux

שאלה נוספת : יש לי אפשרות להוריד למערכת אובנטו שהיא VM מכונה וירטואלית נגיד קובץ ISO של ווינדוס ולהתקין עוד VM בתוכנה VMWARE דרך IMAGE שנמצא במוכנה וירטואלית נגיד אובנטו ? ולא דרך המחשב המארח ? אפשרי?

פורסם

תיאורטית אם הכול נתמך אז כן (עד כדיי איטיות/דרישות זיכרון)

מציאותית יכולה להיות בעיה : המערכת "החיצונית" שעובדת על החומרה משתמשת בדרך כלל ביכולות וירטואליזציה של החומרה (intel virtualization technology) כדיי להפעיל את המכונה הוירטואלית. המערכת שבתוך המכונה הוירטואלית יכולה לא לקבל את אותן יכולות (כי היא כבר וירטואלית ולא רצה על החומרה) ואז תהיה לה בעיה להפעיל מכונה וירטואלית "פנימית" - ככה לפחות נראה לי

תנסה מקסימום המערכת "הפנימית" לא תעלה

פורסם
  • מחבר
תיאורטית אם הכול נתמך אז כן (עד כדיי איטיות/דרישות זיכרון)

מציאותית יכולה להיות בעיה : המערכת "החיצונית" שעובדת על החומרה משתמשת בדרך כלל ביכולות וירטואליזציה של החומרה (intel virtualization technology) כדיי להפעיל את המכונה הוירטואלית. המערכת שבתוך המכונה הוירטואלית יכולה לא לקבל את אותן יכולות (כי היא כבר וירטואלית ולא רצה על החומרה) ואז תהיה לה בעיה להפעיל מכונה וירטואלית "פנימית" - ככה לפחות נראה לי

תנסה מקסימום המערכת "הפנימית" לא תעלה

תודה רבה ,

רק אני שאלתי משהו קצת שונה , אני מתכוון שאני רק לוקח את קובץ ISO להתקנה חד פעמים מתוך מכונה שיצרתי " ווינדוס " כדי להתקין מכונה נוספת לא בתוך המכונה "ווינדוס " אלה במכונה רגיל רק שאת הקובץ התקנה ISO הוא נמצא במכונה אחרת ולא בתוך המחשב האמיתי , זה בסדר?

פורסם

מה? תסביר שוב מה אתה רוצה למה אתה צריך את זה.

פורסם
  • מחבר
מה? תסביר שוב מה אתה רוצה למה אתה צריך את זה.

סתם זה לא שאני צריך את זה , רציתי לדעת אם זה אפשרי, רציתי כאילו לשים במכונה קובץ ISO של התקנה ווינדוס ולהתקין על מכונה נוספת את ווינדוס מהקובץ שבמכונה ההיא ...

פורסם

אם יש לך גישה לקובץ מהמחשב החיצוני (הקובץ נמצא בכונן שיתוף וכו) אתה יכול לעשות איתו כל מה שניתן אם קובץ שנמצא על המחשב החיצוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים