עבור לתוכן

חיפוש מארז + ספק כוח למחשב משרדי (הספק נמוך) - עד 600 שח

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב מחשב חדש לעבודה משרדית וצפייה בסרטים בלבד. (מעבד i3, כרטיס מסך on board, שני זכרונות 4GB, כונן קשיח רגיל אחד, ו-SSD אחד)

לפי מחשבון שמילאתי בו פרטים באינטרנט, הוא העריך את צריכת החשמל שלי כ-180W. (אני משער שכדאי לשים טווח ביטחון, ולתת לפחות 300W)

אני מחפש מארז עם אוורור טוב מאד, בעקבות טראומה בעבר, למרות שההתחממות לא אמורה להיות משמעותית, שיראה טוב, ומשקל לא כל כך פקטור מבחינתי. (המחשב לא יזוז בשנים הקרובות לשום מקום, ואין לי בעיה להרים 10KG במהלך ההתקנה) ידית נשיאה זה בונוס, אבל לא קריטי, כי הוא כאמור לא אמור לזוז ממקום למקום.

אהבתי את הביקורות על Nanoxia Deep Silence 2 ועל Fractal Design Define R4, למרות שהם בלי ספק Overkill למטרה שלי, אבל אם הם לא כוללים ספק כוח, נראה לי שהמחיר יוצא גבוה מדי. (אני גם לא יודע לבחור ספק כוח מתאים לצרכים שלי, אבל המומלצים של הפורום - שכנראה מיועדים לגיימינג - יקרים)

מה הייתם ממליצים לי?

הייתי מעדיף לשלם עד 600 שקלים על שניהם יחד.

פורסם
  • מחבר

תודה.

הוא שקט מספיק כדי שאפשר יהיה להשאיר אותו פועל בלילה, בלי שהוא יפריע לאדם שישן באותו החדר?

אני גם רואה שספק הכוח שלו נמצא למטה, זו בחירה עיצובית מאד משונה.

לוח האם הוא אכן micro ATX.

פורסם

חברות המארזים פשוט הבינו אחרי שנים שאוויר חם עולה למעלה ומי שאוכל אותה ראשון הוא הספק, שעובד בטמפרטורות גבוהות וחייו מתקצרים ונצילותו נפגמת.

כיום הספקים יושבים בתחתית המארז והפוך, כך שהם יונקים בעצם אוויר טרי דרך רשת שממוקמת בתחתית המארז ובכך אורך החיים שלהם עולה ונצילותם נשמרת.

ביקשת מארז מאוורר, מארז מאוורר מאוד ושקט מאוד לא ממש הולך ביחד, ככל שיש יותר פתחים ויותר מאווררים כך הרעש גדל.

המארז הזה מעולה ומאוורר, אם תרצה יש מארזים שבנויים לבודד רעשים.

פורסם
  • מחבר

נשמע הגיוני.

אם אלך על מארז שנועד להיות שקט, באותו תקציב. כמה נורא יהיה הקירור שלו?

דיברתי על אוורור בגלל שלפני הרבה שנים נשרפו לי חלקים במחשב בגלל קירור לא טוב, אבל אופי העבודה שלי על המחשב השתנה מאד. (אני לא משחק כמעט)

אם מדובר במחשב לצרכי עבודה וגלישה באינטרנט, בלי יכולות גרפיות מיוחדות (למעשה, אני לא חושב שאקנה כרטיס גרפי בכלל) - כמה קריטי האוורור שלו?

אם אין סכנה מיוחדת למחשב, אני חושב שאעדיף שקט על פני אוורור.

תוכל להציע לי מארז שקט עם פחות קירור, ומארז (יקר יותר) שבה שתי הדרישות נענות?

פורסם

למערכות בסיסיות ואפילו גיימינג לא כבדות, כל מארז שאינו ג'נרי יספיק מבחינת אוורור, 2 מאווררים עושים את העבודה.

במקרה שלך אפילו יכולות אוורור בסיסיות יספיקו בהחלט. המארז+ספק שהוצעו כאן יהיו שקטים מאוד ומאווררים די טוב.

פורסם

כמו שנאמר המארז יעשה את העבודה מעולה מבחינת איוורור, למרות שאני חושב שאין צורך, ישנם מארזים שבנויים לבודד רעשים(לא זול):

http://www.tms.co.il/product/10877

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים