פורסם 2013 בדצמבר 1612 שנים שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי.טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB.הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX.השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן?אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב.מה דעתכם? צריך עוד מידע?
פורסם 2013 בדצמבר 1612 שנים ברוך הבא לפורום..עדיף לקנות כרטיס חדש וחזק ולמכור את הישן שכבר חלש ועשה את שלו.SLI היא טכנולוגיה של NVIDIA ואילו CrossFire היא טכנולוגיה של AMD רק לצורך חידוד.תענה על השאלון המופיע בחוקי הפורום ונרכיב לך מפרט בהתאם לדרישות ולתקציב:http://hwzone.co.il/community/threads/467788-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!
פורסם 2013 בדצמבר 1612 שנים מחבר היי, תודה רבה על התגובה, להלן הבקשה למפרט שדרוג:1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"חא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולוב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית + עריכת סאונדא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere, Adobe After Effects, Cubase, מזדמןב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tomb Raider, GTA 5, BF4, SC2, Call of Duty וכל המשחקים החדשים שיוצאים-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך FULL HD 22'' , המטרה להוסיף עוד 2 כאלה בדיוק, סך הכל 3 מסכים ברזולוציה של 1920x1080.-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש הכל.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לכלול במפרט רק כרטיס\י מסך, 2 מסכים ו-6GB זיכרון אם יתאפשר בתקציב5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 16. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אממ.. לא, זה כבר השדרוג בעצם.
פורסם 2013 בדצמבר 1612 שנים 1. ברור לך ששני המסכים הנוספים שאתה רוצה ינגסו לך בחלק נכבד מהתקציב, מה שיגרור התפשרות בחומרה?2. כמה סטיקים של זיכרון יש ברשותך ואיזה?3. מה דגם הספק שברשותך? אולי אפשרי לחסוך כאן כמה מאות.
פורסם 2013 בדצמבר 1712 שנים מחבר אוקיי, כנראה שגם הלוח אם שלי יצטרך שידרוג כי יש לו PCI Express 2.0 וה-780 יושב על 3. ברור לי שיש לכרטיס תמיכה למטה אבל אני לא חושב שזה משתלם, עזרה? כנראה שגם לוח אם אצטרך? מה דעתם?הלוח אם שלי: Asus P6X58D PREMIUMמעבד: Intel Core i7 930זיכרון: 6GB 1666 DDR3 T Triple Channelכרטיס מסך: Radeon HD 5870 ViperXספק כוח Corsair 850Wפספסתי משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.