עבור לתוכן

שדרוג מחשב גיימינג + עריכת וידאו\סאונד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קניתי לפני 3 שנים מחשב ואני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג אותו, אני אפרט כאן חלק מהדברים שאני רוצה לשדרג ותקציב ואולי תעזרו לי למצוא את הפיתרון הכי טוב. התקציב שאני מקצה לסיפור הזה עומד כרגע על עד 5,000 שקלים שזה מכובד מאד לדעתי.

טוב זיכרון זה קל, אשדרג מ-6GB ל-12GB.

הכרטיס מסך זה החלק הבעייתי כאן, יש לי כרגע 5870 2GB ViperX.

השיקול הוא או לקנות עוד אחד כזה בדיוק (אותו אחד מהסדרה 58xx גם יעבוד בSLI?) או לקנות כבר אחד חדש ולמכור את הישן?

אני מעוניין גם לקנות עוד 2 מסכים לעמדת עבודה של 3 מסכים, גם אמור להיכלל בתקציב.

מה דעתכם? צריך עוד מידע?

פורסם

ברוך הבא לפורום..

עדיף לקנות כרטיס חדש וחזק ולמכור את הישן שכבר חלש ועשה את שלו.

SLI היא טכנולוגיה של NVIDIA ואילו CrossFire היא טכנולוגיה של AMD רק לצורך חידוד.

תענה על השאלון המופיע בחוקי הפורום ונרכיב לך מפרט בהתאם לדרישות ולתקציב:

http://hwzone.co.il/community/threads/467788-%D7%97%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!

פורסם
  • מחבר

היי, תודה רבה על התגובה, להלן הבקשה למפרט שדרוג:

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גרפית + עריכת סאונד

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere, Adobe After Effects, Cubase, מזדמן

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Tomb Raider, GTA 5, BF4, SC2, Call of Duty וכל המשחקים החדשים שיוצאים

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך FULL HD 22'' , המטרה להוסיף עוד 2 כאלה בדיוק, סך הכל 3 מסכים ברזולוציה של 1920x1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש הכל.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לכלול במפרט רק כרטיס\י מסך, 2 מסכים ו-6GB זיכרון אם יתאפשר בתקציב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי. 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אממ.. לא, זה כבר השדרוג בעצם.

פורסם

מה מפרט(מלא) הנוכחי שלך?

פורסם

1. ברור לך ששני המסכים הנוספים שאתה רוצה ינגסו לך בחלק נכבד מהתקציב, מה שיגרור התפשרות בחומרה?

2. כמה סטיקים של זיכרון יש ברשותך ואיזה?

3. מה דגם הספק שברשותך? אולי אפשרי לחסוך כאן כמה מאות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כנראה שגם הלוח אם שלי יצטרך שידרוג כי יש לו PCI Express 2.0 וה-780 יושב על 3. ברור לי שיש לכרטיס תמיכה למטה אבל אני לא חושב שזה משתלם, עזרה? כנראה שגם לוח אם אצטרך? מה דעתם?

הלוח אם שלי: Asus P6X58D PREMIUM

מעבד: Intel Core i7 930

זיכרון: 6GB 1666 DDR3 T Triple Channel

כרטיס מסך: Radeon HD 5870 ViperX

ספק כוח Corsair 850W

פספסתי משהו?

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
  • מחבר

???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים