עבור לתוכן

מתלבט האם לשדרג או לא

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני בונה מערכת חדשה ורוצה לאסוף קצת מידע (יצא לי חרוז) :hat:

יש לי P67X UD3 B3 ו-I5 2320, אני משחק בגיימינג כבד (AC IV, BF4, C3) ורואה הרבה סרטי קולנוע.

אני חשבתי על i5 4570 ו-Asus Maximus V, השיפור יהיה משמעותי בגיימינג וקולנוע? כמובן לטווח הארוך, שלוש שנים.

הנה שאר המפרט:

ספק כוח אני קונה בין 850-1,000 וואט בלי קשר לשום תקציב, אז תצאו מנקודת הנחה שאני יכול להריץ כמעט הכל.

יש לי מארז טוב ומרווח, Raven 3 של SilverStone.

כרטיס מסך אני די התלבטות, אבל כנראה 780 SLI או יחיד, או 780TI, אבל מה שבטוח 780 / R9 290 זה המינימום, אני בונה מערכת חזקה מאוד.

אשמח לחוות דעת :-)

פורסם

לצפות בסרטים כל מעבד טוב.

האם במשחקים שאתה משחק אתה מרגיש שהחומרה שלך היום מספיקה?

אם הכל עובד חלק, אין מה לשדרג. שדרג רק כאשר המעבד הוא צואר הבקבוק.. לדעתי זה לא המצב אצלך.

פורסם
  • מחבר
לצפות בסרטים כל מעבד טוב. האם במשחקים שאתה משחק אתה מרגיש שהחומרה שלך היום מספיקה? אם הכל עובד חלק, אין מה לשדרג. שדרג רק כאשר המעבד הוא צואר הבקבוק.. לדעתי זה לא המצב אצלך.

כרגע יש לי קירטועים מציקים ב-BF4, על LOW בלי פילטרים, זה בלתי נסבל.

בגדול אני כל שנתיים-שנתיים וחצי משדרג את המחשב, עכשיו זו פעם אחרונה, עוד שנתיים צבא :) בגלל זה אני רוצה משהו חזק שיחזיק לי עד לצבא וזהו (:

פורסם

שום מעבד i5 שקיים בשוק לא יהווה שיפור משמעותי. שום לוח אם שקיים בשוק מ-200 ועד 2000 שקלים לא יתן לך שיפור בביצועי מעבד במשחקים

פורסם
  • מחבר
שום מעבד i5 שקיים בשוק לא יהווה שיפור משמעותי. שום לוח אם שקיים בשוק מ-200 ועד 2000 שקלים לא יתן לך שיפור בביצועי מעבד במשחקים

לא יהיה צוואר בקבוק עם נגיד SLI 780 או 780 יחיד? לא נשמע לי הגיוני ש-i5 2320 יפיק את אותם ביצועים כמו i5 4570 (אולי קצת פחות כמו שאתה מתאר).

אבל אם מה שאתה אומר נכון, זה אומר שאני יכול לשדרג ל-780/SLI ולא להיות מוטרד מצוואר בקבוק? i7 לא בתכנון, לצורך העניין.

פורסם

אם i7 לא בתכנון אז תשכח מ-SLI של שני כרטיסים חזקים על מעבד i5.

חוץ מזה אני לא מבין את ההתלהבות ללכת על לוח יקר, במקום לחסוך את הכסף ולהשקיע במעבד חזק(i7) שתוכל באמת לזרוק עליו כל כרטיס/ים שתרצה?

פורסם
  • מחבר
אם i7 לא בתכנון אז תשכח מ-SLI של שני כרטיסים חזקים על מעבד i5.

חוץ מזה אני לא מבין את ההתלהבות ללכת על לוח יקר, במקום לחסוך את הכסף ולהשקיע במעבד חזק(i7) שתוכל באמת לזרוק עליו כל כרטיס/ים שתרצה?

אז לרדת בלוח אם בשביל מעבד?

ממה שהבנתי אין שיפור בין I7 ל-I5, אז למה שיהיה ביניהם שיפור בין SLI ליחיד?

חברים שלי אמרו שעדיף לוח אם טוב שתומך ב-100% מהכרטיסים מאשר לשדרג ל-I7, הם אמרו לי שהלוח שלי לא ינצל את הכוח של הכרטיסים.

פורסם
  • מחבר

הקפצה חברים

אני רק רוצה לציין שיש לי חוסר ידע משווע בנוגע לחומרה (חוץ מכרטיסי מסך, זה עסק יותר פשוט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים