עבור לתוכן

מה יהיה עם הביקורות ב- ZAP?

Featured Replies

פורסם

חזק :)

פורסם

מזל שהוא לא מתלונן שהמצלמה לא מצלמת , אלא אם כן מדליקים אותה...

פורסם
מזל שהוא לא מתלונן שהמצלמה לא מצלמת , אלא אם כן מדליקים אותה...

אלא אם כן מדליקים אותה!

פורסם

זה באמת תופעה מעצבנת. אתה רואה מוצר טוב שמחיר סביר אבל עם דירוג מעפן ואז אתה נכנס לקרוא את התגובות והן בסגנון:

"מוצר מעולה רק חבל שלא מכין קפה, ולכן 3 כוכבים".

היה לי מקרא כזה עם מכונת גילוח שהקראתי עליה תגובות טובות באינטרנט הלא ישראלי, אך ב ZAP היה לה ציון לא משהוא, ואז כשקראתי את התגובות היו שם תגובות בסגנון "מכונה טובה, רק חבל שגם לא מספרת"

פורסם

when in doubt....

youtube.

ברצינות ביקורת וידאו שווה יותר וגם לא צריך להסתםק בביקורות מישראל להרבה מוצרים יש שפע של ביקורות מחו"ל ולציוד קלטרוני\ציוד מחשבים וכולי יש אתרי ביקורות כמו HWzone שלנו ואפשר לעבור על כמה מהם.

פורסם

הקטע המשעשע שזה שאני מכירה מספר אנשים, חלקם אף אינטלגנטים מבינים אנגלית היטב ואמורים לפחות לדעת לחפש בגוגל ועדיין כאשר מחפשים ביקורת אודות מוצר שהוא, המקום הכי רציני אליו הם בסוף מגיעים הוא זאפ.

פורסם
when in doubt....

youtube.

ברצינות ביקורת וידאו שווה יותר וגם לא צריך להסתםק בביקורות מישראל להרבה מוצרים יש שפע של ביקורות מחו"ל ולציוד קלטרוני\ציוד מחשבים וכולי יש אתרי ביקורות כמו HWzone שלנו ואפשר לעבור על כמה מהם.

בעיה היא שלחלק מה מוצרים בארה''ב יש מספר דגם שונה לעומת בישראל אז אתה לא יכול לדעת שהביקורת על מוצר זהה.

פורסם

מאז ומתמיד ביקורות בזאפ לא שוות כלום בעייני.

בד"כ הם לא מקצועיות ויתרה מכך, תמיד נראה לי הזוי שאנשים כותבים "אני משתמש בX כבר שלושה חודשים..."

מי יחזור לכתוב ביקורת בזאפ לאחר 3 חודשים?

רק לי זה נראה מפוברק?

גוגל (וביקורות אמיתיות, שמסתכמות בקצת יותר מ-2 משפטים) כמעט תמיד יוכל לעזור לך. הרבה יותר אמין.

פורסם
מי יחזור לכתוב ביקורת בזאפ לאחר 3 חודשים?

למה לא? אני הייתי עושה את זה.

אם כבר, מי שכתב ביקורת לפני שהשתמש 3 חודשים, כנראה ביקורתו לא שווה יותר מידי, פשוט כי אין מספיק נסיון מאחוריה.

פורסם

נראה לי מאוד מוזר מה שאתה אומר, כל הביקורות שלי בזאפ היו אחרי כמה חודשים או אפילו שנים של שימוש במוצר...

בדרך כלל זה קורה כשאני שם לב לכמה שאני אוהב מוצר מסויים והולך לזאפ לראות אם גם אחרים אהבו אותו, באם לא, או אם יש לי משהו להוסיף למה שאחרים אמרו, אז אני כותב ביקורת בעצמי.

לדעתי זה בדיוק ההיפך, האנשים הכי לא אמינים הם אלה שקנו מוצר, התלהבו ממנו או התאכזבו והלכו לרשום עליו דברים אחרי כמה ימים של שימוש כשכל מה שהם יודעים עליו זה מה שהם קראו לפני שקנו אותו וקצת התרשמות ראשונית ממנו...

הבנה אמיתית באה כשהתנסת הרבה זמן עם המוצר, השוות אותו עם מוצרים דומים אחרים, נהנת ממנו ואתה מוכן לרשום מה שאתה חושב עליו. ולדעתי אם רוב האנשים היו ככה, ועוצרים לחשוב לפני שהם באים לכתוב דברים כמו "הפלאפון הכי טוב בעולם" על אייפון, או "האוזניות הכי טובות עד אלף שקל" על אוזניות במאתיים שקל כשלפני כן הם השתמשו רק באוזניות סיניות מהסופרמרקט, אז זאפ היה נראה כמו מקום יותר מקצועי.

אגב באמאזון זה אותו דבר, יש מלא ביקורות דביליות, ההבדל הוא שבברירת מחדל שמה מראים לך את הביקורות לפי כמות האנשים שסימנו את הביקורת כעוזרת, לכן אתה רואה את הביקורות הטובות בראש הדף, ובזאפ זה פשוט לפי תאריך ...

פורסם

^ועל כך נאמר: "אין חכם כבעל ניסיון" :)

רוב הביקורות בzap הם בדיחה אבל זאת שGizmo_Gizmo_New פרסם צילום שלה הכי מצחיקה:lol:

דרך אגב לא הבנתי למה פשוט לא קישרת למוצר עצמו בזאפ?

Panasonic DMCTZ30/ZS20

ואותו אחד גם כתב על מכונה לעיצוב זקן בחסרונות שהיא רועשת

4 חוות דעת על מודלים נכתבו ע"י אמיר

בכל מקרה לא חסר בzap גם מוצרים שאין עליהם אפילו ביקורת אחת בעוד שבאתרים מחו"ל אפשר למצוא עשרות או מאות ביקורות.

נערך על-ידי rony2

פורסם

אני לא טורח לקרוא את הביקורות בZAP, ולעולם לא אקח אותם ברצינות.

יש אגמים גדולים וצלולים יותר לדוג בהם אינפורמציה.

פורסם

באמזון יש מלא ביקורות מאנשים שלא מבינים כלום:

למשל:

"So this laptop does not have the 24gb ssd hard drive as in the description.

I only see the 500gb hd where Windows was installed. "

מדובר על מחשב עם sshd , אז הssd לא נגיש בצורה רגילה.

לא חסר באינטרנט ביקורות שמביאות ציון נמוך למוצר למרות שמגיע לו יותר , אפילו ממבקרים שאמורים להיות מקצועיים יותר.

מחשב נייד בלי fhd אוטומטית יקבל ציון נמוך , למרות שבמחיר שלו הוא יכול להיות האופציה הטובה ביותר.

יש אנשים לא מקצועיים שיביאו למחשב שלא יכול להריץ סרטי fhd ציון טוב , רק בגלל שהוא בצבע שהם אוהבים , אז לקחת בעירבון מוגבל.

פורסם

מענין איך כל אחד ואחד עושה סקר שוק על מוצר ומסיק את המסקנות

אני דווקא הולך קודם לשליליות ומסתכל על מה מתלוננים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים