עבור לתוכן

הדפסה של תמונה משלי על חולצה

Featured Replies

פורסם

שבועטוב לכל המכובדים

חשבתי על רעיון להדפיס תמונה מסויימת על חולצה.

1. שמעתי שניתן להשיג ניירות מיוחדים אותן ניתן להזין למדפסות ולאחר ההדפסה לגהץ על החולצה.

ראשית, אני תוהה על התהליך,

-מה העלויות הכרוכות בכך?

האם הדבר ניתן לעשיה רק במדפסות הזרקת דיו או גם בלייזר-בהנחה שאחליט להדפיס רק בשחור?

האם ישנה הגבלה על דגמי המדפסות?

-עד כמה ההדפס והצבעים יציבים והאם אוכל למקסם יציבות זאת?

האם תהליך כזה עם גיהוץ בייתי רגיל יספיק ויפיק חולצה יפה בעלת הדפסה איכותית לזמן רב?

האם ישנם מספר דגמי נייר שניתן להשיג? מה ההבדל באיכויות והיכן ניתן להשיג נייר כזה באיכות שתאפשר הדפסה טובה-בזול (גם אינטרנט סבבה)?

נראה שהתמונה תורד מהרשת - אפילו אם ארצה מאוד לצלמה, כעת הדבר בלתי אפשרי והאינטרנט הינו מאגר המידע הגדול ביותר - אני מניחה שרצוי שאחפש תמונה באיכות מינמלית מסויימת. על מה אנחנו מדברים?

חשבתי גם לעשות זאת דרך חנות אולי זה ייצא זול או אייכותי יותר,אבל ארצה חנויות המוכרות גם חולצות בגזרות הדוקות המתאימות לנשים,רצוי גם במידות קטנות לא רק טישירט בגזרה הגברית -אפילו אם מדובר על מידה שמאל וכמובן חולצות בעלות איכות מינמלית מסויימת לפחות.

קיצור,אני ממש בהתחלה

אשמח לעצות והכוונה

תודה.

נערך על-ידי ssib

פורסם

את רוצה להדפיס חולצה אחת או הרבה? כי אם רק אחת אז כנראה עדיף ללכת לחנות שמתמחה בזה ושלום על ישראל.

בשביל להדפיס תמונה (על חולצה או סתם על נייר) צריך תמונה ברזולוציה גבוהה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, שניצל

אני רוצה אחת. עבורי.

מדובר על סתם רעיון שצץ לו בסופש בעקבות משהו שקראתי. לכן אם כבר אעשה זאת, ארצה שיהיה יפה ואיכותי אבל גם שלא יעלה יותר מידי. בכל אופן לא מדובר פה על איזו חולצת מעצבים. כולה טישיירט.

כאשר אנו מדברים על רזולוציה גבוהה, על איזה מינימום אופטימלי אנחנו מדברים,ונניח עד כמה נמוך עוד ניתן לרדת כדי להשיג תוצאה שעדיין תהה מספיק טובה.

אם חנות, אשמח להמלצה על חנות העושה זאת ומציעה זאת באיכות ובמחיר טוב וגם באיכות ובמחיר טוב - רצוי בת"א או במשלוח זול.

נערך על-ידי ssib

פורסם

יש חנות בקניון רוטשילד שעושה הדפסות על חולצות באיכות טובה (לדעתי לפחות)

הפתרון עם הגהוץ וההדפסה עובד טוב אבל ממש לא ברמה של חולצות מודפסות

מבחינת איכות התמונה, כל עוד התמונה במידות של ההדפסה (פיקסלים מתורגמים לסנטימטרים) והיא נראית טוב גם ההדפסה תהיה טובה

פורסם

מבחינת רזולוציה הייתי ממליץ על משהו כמו 2000x1400 בערך, זו רזולוציה סבירה להדפסה בגודל של A4 נניח, ב-150 DPI. (למרות שמומלץ 300)

כדאי גם להבדיל בין אם מדובר בתמונה או טקסט או סוג של קריקטורה בעלת מגוון צבעים מצומצם יותר.

מחיר - לדעתי סביב ה-50 ש"ח לחולצה אחת. (כפי שנאמר, בהזמנת כמויות 10+ ואפילו יותר אז המחיר יורד).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,ריפר.

קניון רוטשילד ברשל"צ קרוב מספיק.

מניחה שמספיק שאביא תמונה בפרמטים מקובלים או לינק נכוןאגב יש חשיבות לפורנט או העדפה למשהו מסויימ. יודע מקרה את שם החנות? מחירים.. אולי אתר בטעות?

אגב,כעת נזכרתי שפעם בתחילת שוק הכרמל היה עסק שהדפיס הדפסים מוכנים על טישירטים רגילים לגברים. מישהו מכיר את המקום? יודע אם מדפיסים תמונות אישיות? כמה עולה? מה איכות ההדפסה,החולצות,המגוון המוצע.. האם בכלל עדיין קיים..

פורסם

לזה שבשוק הכרמל אין מדפסת למיטב ידיעתי, יש לו פשוט הדפסים מוכנים.

יש (או לפחות הייתה) גם חנות בסינמה סיטי בגלילות שמדפיסה על חולצות שהשתמשתי בשירותיהם לפני כמה שנים. נראה לי שהבאתי חולצה בעצמי. אני זוכר שהמוכר הציע לי שתי אופציות - אחת זו הדפסה רגילה שהוא מגהץ על החולצה, ואחת יותר יקרה שהוא ממש מדפיס על החולצה (וזה אמור להיות יותר עמיד).

פורסם

http://www.pongoshirts.co.il

בת"א.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות שניצל ושבי.

1. מדובר על צילום. ייתכן גם בציור שיבוסס על צילום או צילום עם כיתוב כלשהו סביבו. נראה מה אמצא שגם יהיה באיכות המינמלית שציינת שבי, וגם אהב.

2. החולצה הספציפית הזו מתוכננת להיות משהו יחסית קלאסי כך שכדאי שתהה איכותית (הן בד והן הדפס) ותשרוד יותר משלוש כביסות בלחץ. כך שאם המחיר סביר בהחלט אעדיף הדפסה איכותית ע"פ גיהוץ פשוט הנוטה לההרס - במיוחד בבגדים יחסית הדוקים.

3. אם אני זוכרת נכון, בעבר בעסקים מסוג זה היות וחלק מהעסק מבוסס על מכירת חולצות,היה הבדל רציני בעלות ההדפסה בין חולצה הנרכשת במקום לכזו המובאת מהבית. לכן, מבחינתי, אם הגזרה ואיכות החולצה במקום מספיק טובות זה יספק.

4. אבדוק את החנות בדיזנגוף. יכול להיות מעניין וגם לחסוך נסיעות.

5. באזור 50 לחולצה איכותית+הדפסה אמיתית אישית שתשרוד נשמע לי כמו מחיר הוגן. אם ניתן להשיג בפחות ועדיין באיכות טובה אז כמובן עדיף. בכל מקרה, מדובר על חולצה בודדת. גם היה ואדפיס מספר זה לא היה בכאלה כמויות (>9) ולא חולצות תואמות.

הרעיון המקורי הזה מתוכנן כרגע להשאר רק שלי:)

נערך על-ידי ssib

פורסם

חולצות שרוצים לשמור עליהם - לא לשכוח להפוך את החולצה בעת כביסה (כדי לא להרוס את ההדפס) וגם לא במייבש כביסה (עלול לכווץ ואולי לעוות את ההדפס).

פורסם
תודה על התגובה,ריפר.

קניון רוטשילד ברשל"צ קרוב מספיק.

מניחה שמספיק שאביא תמונה בפרמטים מקובלים או לינק נכוןאגב יש חשיבות לפורנט או העדפה למשהו מסויימ. יודע מקרה את שם החנות? מחירים.. אולי אתר בטעות?

טעות שלי. מדובר על חנות בדיזינגוף סנטר

http://www.mooz.co.il/

פורסם
  • מחבר

בוקרטוב ריפר.

תודה. באתר שלהם לא מצאתי מיידע אןדות הדפסת תמונה של הלקוח אבל אנסה ליצור איתם קשר ולבדוק פרטים.

בכל מקרה, אני מבינה שיש לך ניסיון חיובי איתם. הגם לך הם הדפיסו תמונה שלך?

מה שכן DC עדיף בהרבה על קניון רוטשילד.

פורסם

לא הדפיסו תמונה שלי אלא אחת מהמאגר שלהם. אני יכול להעלות תמונה שאני אחזור הביתה בערה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים