פורסם 2013 בנובמבר 2912 שנים <script> cars=["BMW","volvo","Saab","Ford"]; rep=cars[1].replace(cars[1], "honda ") var i=0; while (i<4) { if(cars[i]=="volvo") { document.write(rep); break; } document.write(cars[i] + "<br/>"); i++; } </script>בלולאה הוא בעצם מחליף את המילה ולוו בהונדה ואז אמור להמשיך לשאר המכוניות אבל הוא לא ממשיך.איך אני אמור לתקן את הקוד כדי שהוא ירשום לי את שאר המכוניות כלומר סאאב ופורד.
פורסם 2013 בנובמבר 2912 שנים מחבר הקוד אמור להדפיס את רשימת המוכניות שכאשר הוא מגיע לדגם וולוו הוא מחליף אותו בהונדה וומשיך. לי משום מה הוא נעצר ולא ממשיך- - - תגובה אוחדה: - - -יש פה מישהו שיכול לתקן לי את הקוד בבקשה?
פורסם 2013 בנובמבר 2912 שנים למה נועד ה-break?חוץ מזה אני לא מבין למה השתמשת ב-replace. המטרה של הפונקציה replace היא להחליף חלק מהמחרוזת במשהו אחר. אם אתה מחליף את כל המחרוזת לא צריך replace.
פורסם 2013 בנובמבר 3012 שנים נסה את זה:<script> var cars = ["BMW "," volvo"," Saab"," Ford"];var i = 0;while(i<cars.length){ if(cars[i]==" volvo"){ cars[i]=" honda"; } document.write(cars[i]+"<br>"); i++;} </script>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.