עבור לתוכן

הfirefox לא עולה כמו שצריך

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל את הfirefox מגרסת portable.

אם אני לוחץ על האייקון ישירות אז הfirefox עולה כמו שצריך. אבל אם אני מפעיל דרך הtaskbar (אחרי שעשיתי pin this program.,) עולה firefox עם דף בית אחר (של avg) עם מראה אחר ובלי כל המועדפים.

יש הסבר למישהו?

פורסם

יכול להיות שהגדרת את השועל כברירת מחדל?

פורסם
  • מחבר

כנראה שכך. מה זה אומר?

פורסם

1. האם לשועל הנייד יש ברגע שהוא עולה סימן שמדובר בתוכנה ניידת?

2. אם אינךבטוח, סגור אותו לגמרי,בדוק שהתהליך אינו עובד, חכה טיפה ואז פתח אותו דרך האייקון הנמצא בתקיה שלו ובדוק.

3. בהנחה שיש, סגור אותו שוב+ווידוי,המתן מעט ואז פתח את השועל דרך הtaskbar. האם מופיע אותו סימן?

פורסם
  • מחבר

זה כמו שתיארת:

פתיחה דרך התיקיה מראה הודעה שלportable

פתיחה דרך הtaskbar לא מראה הודעה כזו.

פורסם

בדוק האם השועל הותקן אצלך.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת? כאמור יש לי גרסא ניידת. פתחתי אותה לתיקיה מסוימת ומשם השועל מופעל.

פורסם

כמו שאתה רואה איכשהו עובדות אצלך שתי גרסאות. הניידת ואחרת. בדוק אם במקרה איכשהו השניה הותקנה. אתה יודע, לבדוק לא עולה כסף ודורש מעט מאוד זמן.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי ל control panel אל החלק של הuninstall program וחיפשתי שם firefox או mozilla. אין שם.

מקום אחר? משהו אחר?

פורסם

זה לא יותר מקיצור דרך. למה שלא תראה לאן הוא מוביל?

פורסם
  • מחבר

בדקתי. ובכן מסתבר שבתיקיה של השועל הנייד יש שני אייקונים שלexe הראשון הוא זה שאני רוצה להפעיל ושני נמצא בתוך שתיית app שתוכה יש תיקיית firefox שבתוכה יש עוד קובץ exe. הקובץ האחרון הוא הגרסא הלא רצויה. הקיצור בtaskbar פותח דווקא אותו.

מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

אבל למה הקיצור מצביע על הקובץ הלא נכון? זה לא היה ככה.

פורסם

אתה יכול לנעוץ גם את הנייד. אם אתה מוכן לוותר על כך שהשועל יהיה ברירת המחדל שלך הגדר דפדפן אחר כברירת המחדל ושחרר את הגרסה הלא רצויה משם (מעריכה שהוא נעוץ).

פורסם
  • מחבר

קבעתי את הexplorer כברירת מחדל אבל זה לא עזר.

מוזר לי שדף הבית שונה לדף של avg גם בשועל וגם באקספלורר. על הבעיה עם האייקון בtask bar

הץגברץי על ידי כך שגררתי את האייקון הרצוי אל הtask bar. מה שמטריד אותי זה האם זו תקלה חסרת משמעות

או שיש כאן משהו חשוד הדורש תיקון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים