עבור לתוכן

למה לא מוסיפים ערוצים לעידן פלוס ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בבית של הוריי יש עידן פלוס (איכות מצויינת דרך אגב) ואני לא מבין למה לא מוסיפים ערוצים נוספים.

אני נוטה להאמין שעם מספר ערוצים נוסף (דגש על תוכן), הרבה יותר אנשים יעברו לעידן פלוס, יחסכו כסף (במדינה שם ככה יקרה) .

אז מה דעתכם ? עד שלא יגיע "כחלון" חדש המצב ישאר כרגיל?

בכל מקרה מי שבדר"כ צופה בערוצי בסיס ואת השאר צופה במחשב (סדרות סרטים) אני ממליץ לו לעבור לעידן פלוס (ולקנות אנטנה יקרה באופן חד פעמי) ולחסוך אלפי שקלים.

פורסם

בהחלט אחת השאלות הדביליות ביותר שנשאלו אי פעם.

הערוצים בעידן+ הם הערוצים הציבוריים, אלו שנמצאים בהפקת הרשות הראשונה (וממומנים על ידי האגרה) או בפיקוח הראשות השניה (וממומנים באופן פרטי אך עם פרסומות). לכן השידור הוא "חינמי" (כן משלמים את האגרה).

בשביל להוסיף ערוצים, צריך לרכוש אותו מן הגוף שמפיק את הערוץ. מאחר ואנשים לא עובדים בחינם, זה יעלה כסף. אם זה יעלה כסף, השידור לא יהיה חינמי. אז מה זה בדיוק יעזור לך?

ההקבלה לכחלון גם היא דבילית לחלוטין. אתה לא מבין שום דבר מהחיים שלך. כחלון לקח שוק בו היו קרטל על משאב של המדינה ואפשר לחברות חדשות להכנס לשוק. הוא לא "הלאים" את השוק הזה ולא לקח חזרה לידי המדינה את המשאב.

מצב מקביל היה ליצור חסם כניסה נמוך לשוק, כך שחברות נוספות על הוט ועל יס יוכלו להכנס אליו. מה גם שכן עשו שינויים בשוק הזה - היום אפשר לקנות "חבילות רזות" במחיר לא גבוה במיוחד (לדעתי זה קרה במשמרת של כחלון).

ובנוגע לההערה לגבי האפשרות של אנשים לחסוך כסף על שידורי טלווזיה (שגם היא, באופן מאוד מפתיע, דבילית):

לאנשים כבר יש אפשרות לחסוך על זה כסף. זה פשוט מאוד - לא מתחברים לכבלים או ליס. זה הכל. אנשים לא רוצים להתנתק מהם כי אנחנו עם של דבילים שרק רוצים לבכות על מר גורלנו.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
  • מחבר

הערוצים בעידן+ הם הערוצים הציבוריים, אלו שנמצאים בהפקת הרשות הראשונה (וממומנים על ידי האגרה) או בפיקוח הראשות השניה (וממומנים באופן פרטי אך עם פרסומות). לכן השידור הוא "חינמי" (כן משלמים את האגרה).

בשביל להוסיף ערוצים, צריך לרכוש אותו מן הגוף שמפיק את הערוץ. מאחר ואנשים לא עובדים בחינם, זה יעלה כסף. אם זה יעלה כסף, השידור לא יהיה חינמי. אז מה זה בדיוק יעזור לך?

קודם כל אתה מוזמן להגיב בקצת יותר כבוד.

שנית אתה לא ממש צודק, ישנם ערוצים שהיו רוצים להיכנס בשמחה לעידן פלוס אבל ישנו גוף מסויים (לא יודע מי , אני לא בקיא בעניין) שדרוש מכל ערוץ 4 מיליון שקלים דו שנתיים , דבר שמונע מערוצים שכן מעוניינים להיות ציבוריים את האפשרות הזאת (לדוגמא הידברות) ואני מאמין שעוד ערוצים אחרים.

פורסם

אז כשתהיה בקיא בעניין תספר לנו עליו ותסביר לנו מה לא בסדר בהתנהלות המדינה (נשמח לשמוע על כך, בלי סרקזם).

כרגע אתה סתם מבלבל את המוח.

פורסם
  • מחבר

ההקבלה לכחלון גם היא דבילית לחלוטין. אתה לא מבין שום דבר מהחיים שלך. כחלון לקח שוק בו היו קרטל על משאב של המדינה ואפשר לחברות חדשות להכנס לשוק. הוא לא "הלאים" את השוק הזה ולא לקח חזרה לידי המדינה את המשאב.

מצב מקביל היה ליצור חסם כניסה נמוך לשוק, כך שחברות נוספות על הוט ועל יס יוכלו להכנס אליו. מה גם שכן עשו שינויים בשוק הזה - היום אפשר לקנות "חבילות רזות" במחיר לא גבוה במיוחד (לדעתי זה קרה במשמרת של כחלון).

ובנוגע לההערה לגבי האפשרות של אנשים לחסוך כסף על שידורי טלווזיה (שגם היא, באופן מאוד מפתיע, דבילית):

לאנשים כבר יש אפשרות לחסוך על זה כסף. זה פשוט מאוד - לא מתחברים לכבלים או ליס. זה הכל. אנשים לא רוצים להתנתק מהם כי אנחנו עם של דבילים שרק רוצים לבכות על מר גורלנו.

חבילה צרה במחיר ב150 שקלים

בתוספת כלום ערוצים היא יקרה מאוד

http://www.yes.co.il/joinus/havilamini.aspx

יס דוקו ערוץ מצויין, ערוץ 9 (שהרוב לא צופים) ערוץ קהילתי (שלא צופים) ערוצי רדיו (שקיימים בעידן פלוס) ONE (ערוץ הספורט הכי מביך בארץ)

ערוץ הקניות הכל כך נצפה . כל אלה בנוסף לערוצים של העידן פלוס במחיר 150 שקלים "במבצע" , ממש זיל הזול. (במיוחד לאור העובדה שהמחיר לכל הערוצים הוא סביב ה 230 שקלים).

פורסם

דיברו על הוספת ערוצים כבר לפני שנה וחצי, אך טרם יצא לפועל.

נראה שהולכים להוסיף כמה במהלך 2014:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F%2B

אנטנה יקרה? אני קולט בצורה טובה עם הממיר המובנה של הטלוויזיה ואנטנה של $5 מאיביי. וגם אנטנה גדולה יותר ו/או עם מקור מתח חיצוני לא תעלה יותר מ100 שקלים.

נערך על-ידי QttP

פורסם
  • מחבר
אז כשתהיה בקיא בעניין תספר לנו עליו ותסביר לנו מה לא בסדר בהתנהלות המדינה (נשמח לשמוע על כך, בלי סרקזם).

אוקיי בכל מקרה אני אתן לך להגיב לעניין (למרות שאתה לא ממש מעוניין)

"

עוד הוחלט כי גוף שירצה להפיץ את שידוריו באמצעות מערך עידן פלוס יצטרך לשלם סכום שייקבעו שרי התקשורת והאוצר, בהתייעצות עם הגורם שיפעיל את המערך. מנכ"ל הרשות השנייה לטלוויזיה ולרדיו, מנשה סמירה, הסביר כי העלות השוטפת לתחזוקה של משדר שיכול להפיץ שידור של 6 ערוצים נעה בין 20 ל-24 מיליון שקל בשנה, כך שמדובר על כ-4 מיליון שקלים לערוץ לשנה."

אתה מוזמן לקרוא את כל הכתבה בלינק

http://www.ice.co.il/article/view/302728

- - - תגובה אוחדה: - - -

למען האמת עם הדרך שבא אתה מגיב (ועם התוכן הלא מדוייק שלך) (ועםם הביטחון שבו אתה אומר את אותו תוכן לא מדוייק ) פשוט יהיה עדיף שלא תגיב ותשמור את ה"ידע" הרחב והעצום שלך לעצמך.

תעשה טובה לעצמך (אף אחד לא יבלבל לך את המוח)

ותחסוך לי זמן לקרוא שטויות.

פורסם

אני זוכר שהיו מלחמות על הערוצים בחבילה החינמית.

חברות הכבלים והלווין הפעילו לובי מאוד חזק.

פורסם
היום אפשר לקנות "חבילות רזות" במחיר לא גבוה במיוחד

אני מקווה שלא כתבת את זה ברצינות...

מדובר על חבילות שעולות 200 שקל בחודש ומכילות פחות או יותר את הערוצים שיש ב...עידן פלוס.

פורסם

מסכים שזו חבילה סופר עלובה, אבל היא עולה 150 ולא 200. אבל כן, אתה צודק, לא הצגתי את זה באור נכון (כי זה פחות או יותר לא רלוונטי וחסר טעם).

בכל מקרה, זה לא העניין. הדבר הזה - "חבילה רזה", נוצר (למיטב זכרוני) בתקופתו של כחלון. כך שהאמירה הפופוליסטית והדבילית "האם יבוא עוד כחלון?" היא מאוד סתמית ולא קשורה. באופן כללי, כל הדיבור הזה על "כחלון" הוא דבילי ומוטעה, אבל זה נושא לת'רד אחר.

א אוהל:

א. הכתבה שהבאת היא מלפני כמעט שנתיים.

ב. כתוב במפורש שהדרישה הזו לתשלום היא בשל עלות האנטנות. אז יש לך תשובה מפורשת (עד כמה שיכולה להיות תשובה מפורשת מכתבה מאוד מצומצמת) לשאלה שלך.

שוב - אני לא ממש מבין מה הנקודה שלך. לכל דבר יש עלות. להוסיף דברים לעידן פלוס = עולה כסף. הכסף צריך לצאת מאיפשהו - וזה לא מהמדינה.

דיברו על הוספת ערוצים כבר לפני שנה וחצי, אך טרם יצא לפועל.

נראה שהולכים להוסיף כמה במהלך 2014:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%99%D7%93%D7%9F%2B

פששש, הולכים להוסיף לנו ערוץ 1 HD. מדהים.

בערך כמו שיתקינו צנרת מהמזבלה העירונית הישר לתוך הבית שלנו.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם
להוסיף דברים לעידן פלוס = עולה כסף. הכסף צריך לצאת מאיפשהו - וזה לא מהמדינה.
אם המדינה תחליט שהיא רוצה להשקיע בזה, זה יכול לצאת מהמדינה. בסופו של דבר זה ימומן ע"י המיסים של כולנו, כמו כל דבר אחר. לא רואה בכך שום פסול.
פששש, הולכים להוסיף לנו ערוץ 1 HD. מדהים.

בערך כמו שיתקינו צנרת מהמזבלה העירונית הישר לתוך הבית שלנו.

נכון. הרבה יותר טוב שיוסיפו את ערוץ האח הגדול. זו איכות! זו רמה! חחחח

פורסם

כבר היו שידורי נסיון באיכות HD אבל הם נערכים בתקן החדש T2 ולכן רוב המדינה לא קלטה אותם.

בטסט היו 5 ערוצים וכנראה שזה מה שיוסיפו בהמשך לעידן פלוס.

בסופו של דבר מי שיודע איך להוציא את המקסימום מהאינטרנט (טורנטים, XBMC ועוד) לא צריך את הוט או יס.

פורסם
אם המדינה תחליט שהיא רוצה להשקיע בזה, זה יכול לצאת מהמדינה. בסופו של דבר זה ימומן ע"י המיסים של כולנו, כמו כל דבר אחר. לא רואה בכך שום פסול.

כן, אבל הבעיה היא שאזרחי ישראל לא ממש רוצים שידור ציבורי. כך שלהוסיף עוד על הקיים (מעבר לעובדה שצריך לעשות אתחול לקיים) זה לא הכי הגיוני כרגע, נראה לי.

האמת היא שגם כאדם מאוד סוציאליסט, הגישה שלי ביחס לדברים שצריכים להיות מוחזקים בידי המדינה נגמרת בערך כאן. יש ערוץ ראשון, יש ערוצי רדיו. נניח שצריך את זה. מעבר לזה, טלוויזיה היא לא צורך קיומי - ולכן לדעתי אין סיבה שהדבר הזה יהיה מוחזק בידי המדינה. לאף אחד לא יקרה שום דבר רע אם הוא לא יהיה מנוי לכבלים. טלוויזיה זה לא חשמל, מים, מרכז השמה והכשרה למובטלים כרוניים וכו'.

לגבי ערוץ 1, נו, אז כן, יש שם כמה דברים נחמדים מדי פעם ("יומן", לדוגמה). אבל עדיין בכל פעם שפותחים את הערוץ הזה (בפעם במליארד שנה שאני בכלל רואה טלוויזיה) אי אפשר שלא להרגיש טיפה עליבות.

כבר היו שידורי נסיון באיכות HD אבל הם נערכים בתקן החדש T2 ולכן רוב המדינה לא קלטה אותם. בטסט היו 5 ערוצים וכנראה שזה מה שיוסיפו בהמשך לעידן פלוס.

בסופו של דבר מי שיודע איך להוציא את המקסימום מהאינטרנט (טורנטים, XBMC ועוד) לא צריך את הוט או יס.

בסדר, אבל זה לא רלוונטי. צריך להשוות תפוזים לתפוזים. קרי, פתרון חוקי לפתרון חוקי.

חוץ מזה שאני מכיר הרבה מאוד אנשים שיודעים להוציא את המירב מהאינטרנט ועם זאת עדיין בוחרים להיות מנויים להוט/יס. לא חסרים טמבלים או מפונקים. בנוסף לזה יש מלא אנשים שפשוט לא רוצים לדעת או לא יכולים לדעת. את ההורים שלי ניסיתי לשכנע לעזוב את הכבלים - הם פשוט לא רוצים.

גם בשנת 2013 אנשים עדיין שואלים אותי "אתה בהוט או ביס?" - כאילו שזה כזה ברור שכל אדם משתמש בשירות הזה. גם בשנת 2013 אנשים עדיין מתפלאים כשאני אומר להם שלא פתחתי טלוויזיה כבר כמה חודשים ואני משיג את כל התוכן שאני צורך בצורות אחרות.

נערך על-ידי Ido.G

פורסם

עם הלובי החזק והמושחת שיש להוט ויס בארץ לא יהיה פתרון חוקי אחר.

פתרון חוקי אמיתי הוא האפשרות לשלם נקודתית עבור צפיה דרך האינטרנט בסידרה שאני אוהב.. משהו כמו ה- VOD רק בלי כל חבילות הערוצים המיותרות והכי טוב שיהיה בשיטת pay per view, משלמים רק עבור מה שצופים, בלי דמי מנוי חודשיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים