עבור לתוכן

ספק Huntkey

Featured Replies

פורסם

הייתם ממליצים על ספק של Huntkey? מדובר ב700W.

פורסם

לא! היה לי ספק שלהם במשך שנתיים, יום אחד המחשב קרס אז חשבתי הפסקת חשמל, התחלתי להריח ריח שרוף שפתחתי את המחשב התגלה שהספק נשרף, למזלי הוא לא לקח איתו את הלוח אם.

שניתקתי את הספק הסתכלתי בפנים וראיתי משהו שהיה מזכיר נייר סלוטייפ ושפתחתי את הספק (אני יודע שעדיף לא לפתוח) ראיתי בנייה ממש גרועה ולא האמנתי שהחזיק שנתיים.

פורסם

בנוסף על מה שנאמר לדעתי אין לך צורך בספק של 700W גנרי כיום יש ספקים איכותיים עם הספק נמוך שמנצלים טוב את מה שרשום עליהם.

פורסם

אם אתה מחפש ספק כח שמתפוץ ונשרף אז זאת בהחלט האפשרות. :)

פורסם

בגרסאות ה 350-400W סדרה CP שלהם בסדר - אוליי לא בדיוק ספק שמחזיק את מה שכתוב עליו, אבל הרבה מעל גנרי ואני לא חושב שתהיה להם בעיה להחזיק מחשב של 200-250W אם כרטיס מסך פשוט (לא מובנה) שלא לוקח יותר מידי

ראיתי ספק 1 של 700W שלהם מבחוץ (החזקתי בידיים, הצצתי פנימה, לא בדקתי אותו על מחשב) - בצבע אפור מטאלי כהה + רשת מאוורר תואמת, על הקרטון לא כתוב הספק באף מקום חוץ ממדבקה חתוכה בצורת האותיות max700w). מהתרשמות כללית הוא נראה כמו ספק חזק יותר, אבל עדיין לא 700W

בקיצור אלה לא ספקים "גנריים" אבל עדיין בלי מדבקה הוגנת

היעילות של ספק אגב לא קשורה לביצועים. כשאתה קונה ספק של 500W 80% זה לא אומר שהוא לוקח מהחשמל 500W ונותן לך 400W. זה אומר שאתה יכול לקחת ממנו לחומרה 500W ובמצב הזה הוא יקח מהקיר 625W (כש 80% מתוכם זה 500)

אבל תמיד תיקח מקדם ביטחון טוב - אני ממיץ של 1.4-1.5 - אם כל ספק שהוא גם הכי איכותי כדיי להבטיח אורך חיים (ספק איכותי שלא מתאמץ דיי לא מוגבל באורך החיים שלו, אין סיבה שהוא לא יחזיק גם אחריי 10 שנים ומעבר דרך 3 מחשבים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים