עבור לתוכן

חבילה מסין אמורה להתעכב כל כך?

Featured Replies

פורסם

הסינים מזיפים גם את המשלוחים ?

מספר המעקב שקיבלתי מהסיני הוא אכן שבדי.

והוא התנצל מראש על העומס בסין.......

• תגובות 121
  • צפיות 47.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם ככה שילמת לסיני, אבל זה נשלח מחנות שלו/איש קשר שלו משבדיה או שנשלח מסין לשבדיה ומשם איש קשר שלו העביר לארץ. במקרה שלי מספרי המעקב שניהם היו סינים.

פורסם
  • מחבר

כמו שחשבתי, המון אנשים חווים בעיכוב במשלוחים ודואר לא יודעים על בעיה. יש לא מעט חבילות שלא מגיעות בכלל. מישהו לא קיבל חבילה ופתח קייס נגד סוחר הוגן באיביי שטען ששלח חבילה והתאלץ להחזיר כסף, אולם בפעם הבאה קונה רצה להזמין מאותו סוחר, גילה הוא שסוחר לא שולח יותר לישראל. יש סיפור של קונה שלא קיבל חבילה במשך חצי שנה ונציג לקוחות של דואר נתן לו הבטחות עד תום חצי שנה כאשר קונה החליט לתבוע דואר ישראל ולא הצליח לפי סעיף בחוק שפותר דואר ישראל מאחריות של דברי דואר אחרי 6 חודשים מכיוון התיישנותם.

אני מבין שלרוב הבעיה היא פנימית ואין להשאים סוחרים הוגנים. לא אעלה קייס לפייפאל כמו קמצן מתבכיין ואהיה גבר להודות טעות שלי שבחרתי בדואר חינמי למרות שהיה ידוע לי סיכון. קיבלתי לקח שלי ותמיד אזמין עם מספר מעקב שיחסוך לי דאגות ועצבים בעתיד כי דואר חינמי לפחות במדינה זאת, זה אימור.

אמשיך לחכות לחבילה ואתן לזה עוד חודשיים ואם יהיה אז יהיה.

פורסם

אני הזמנתי חבילה מהונג קונג בסוף אוקטובר.

בדקתי את הסטטוס באתר הדואר בהונג קונג ורשום:

The item (RB--------HK) will leave Hong Kong for its destination on 9-Dec-2013

וזה למרות שכתוב באתר הדואר של הונג קונג שהחבילה נשלחה ב-31/10/2013 ...

כבר כמעט חודש וחצי שהחבילה לא זזה לשום מקום, ממש מוזר לי :huh:.

מחר אני אצור קשר עם המוכר, כנראה שלא תיהיה ברירה אלא לפתוח קייס.

פורסם

גם אני מחכה לחבילה שהזמנתי מאיביי, דואר סין כמובן, לא הגיעה... יש לי עד ה-14.12 לפתוח קייס. סך הכל מגן מסך לגלקסי 3.. דווקא כל השאר הגיעו בלי בעיה.

וזו עוד חבילה בלי מספר מעקב אז בכלל...

פורסם

החבילה מארה"ב רק היום(8/12) יצאה מהמכס, אחרי שהגיעה ב2/12 למכס.

יש לי חבילה מסין ללא מספר מעקב שעוד לא הגיעה, ומחר(10/12) נגמר תאריך היעד המקסימלי.

עוד כמה חבילות שגם לא קיבלו מספר מעקב, למרות שאחת מהן שוקלת איזה 2 קילו וגודלה בינוני.

שניים מהם הזמנתי באותה הזמנה מאותו המוכר בסין, הייתם מצפים שעל חבילה(גם אם קטנה) המכילה שני מוצרים יהיה מספר מעקב.

על שירות המשלוחים הסינים אי אפשר לסמוך שיגיע מהר, וכמדומני שאפשר לצפות לעיקובים נוספים לקראת החגים.

תחשבו כמה חבילות נשלחות מסין לקראת החגים הנוצרים, עליה משמעותית בעומסים על מערכת שגם כך צפופה כל השנה.

וודאי שאני אפתח CASE כדי להבטיח את עצמי מול EBAY/PAYPAL, אבל אני מנחש שיש סיכוי טוב שהחבילות מסין יגיעו בסופו של דבר.

פורסם

ART, החבילה שהזמנת מארה"ב, הסטאטוס שלה היה "הפריט נשלח מארה"ב ב 02/12/2013" ובעצם היא היתה במכס או שהיה לך סטאטוס אחר?

פשוט אני גם שלחתי חבילה מארה"ב והיא בארץ מ-03.12, יום אחרי שלך.

תודה.

פורסם

אוקי, אצלך נראה כי זה ישר הגיע למכס. מקווה שאצלי זה ידלג עליהם.

פורסם

אני לא מבין, החבילה שלך בארץ מה3/12, אבל היא לא בסניף דואר ולא במכס?

איפה עוד היא יכולה להיות?

בדוק באתר של דואר ישראל.

http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?OpenForm

ואם צריך תתקשר לסניף לשאול אם אפשר לבוא לקחת.

גם אם הפתק האדום הלך לאיבוד, אתה רק צריך מספר מעקב ותעודת זהות(ואמצעי תשלום אם צריך להסדיר תשלום כמובן).

פורסם

כן בדיוק, לא ידוע כרגע איפה...

קרה לי פעם אחת שאחרי שבועיים (שזה עיכוב רציני מארה"ב) כלום לא הגיע ובסוף הפקידה בסניף הדואר ביישוב (מכיר אותה, לא נעים) שכחה לשלוח לי פתק.

כתוב לי באתר הדואר כרגיל "הפריט נשלח מארה"ב ב 03/12/2013". אני רגיל לסטאטוס הזה ואז אחרי כמה ימים זה מגיע אלי.

אם היום לא יגיע כלום, מחר אחה"צ אשאל אותה אם במקרה הגיעה חבילה, היא יחסית אמורה להיות גדולה בנפח.

מקווה שזה לא נעצר במכס ואין הודעה על זה.

פורסם
  • מחבר

היום מצאתי בתיבת דואר צרור קטן שהכיל מוצר קטן ודוור לא הצליח להכניס בפנים היטב ככה שצרור היה נגיש לכל אחד. זה מוצר שהזמנתי מסין ב-08/11/13 ללא מספר מעקב והיום אחרי 33 ימים קיבלתי לעומת חבילה שהזמנתי מסין ב-06/10/13 שלא הגיע. כנראה צרורים קטנים מגיעים ישר לתיבת הדואר ללא התרעה ודרישת איסוף וזו הסביה שקיבלתי צרור קטן בזמן נורמאלי יחסית? אבל דוורי הדואר האלה חייבים להפעיל ראש ולהחזיר צרורים לסניף דואר חזרה ולהתריע על איסוף עצמי אם רואים שלא נכנס להם לתיבה.

פורסם

כמובן שזה חריג! לבדוק עם המוכר מה המצב של זה..

קרה לי פעם שפספסתי את הדואר הרשום ופשוט החזירו את זה.. מבאס אבל קורה.

פורסם

בגלל העיכוב המטומטם של hong kong post מצאתי את עצמי מקבל refund, וזה עוד בגלל שאיביי המעצבנים פתחו קייס "I haven't received my item yet" בלי שבכלל ביקשתי, כל מה שרציתי לעשות זה לשלוח הודעה למוכר. טעות כמובן היה לבחור בקטגוריה הזאת והייתי צריך לבחור ב- other שכנראה ולא היה פותח שום קייס.

עכשיו יש לי רגשות אשם ואני שוקל לשלוח למוכר את הכסף ברגע שהחבילה תגיע, אבל מצד שני, המוכר החליט להעלות את המחיר של המוצר מ-20 דולר ל- 60, greedy bastard... :P

מה הייתם עושים במצב כזה?

ובלי קשר לנושא הנ"ל, לכו תזמינו מאיביי UK. לעזעזל הבריטים האלה מהירים, אני רגיל לחכות כמה ימים עד שהמוכר שולח את המוצר, אבל במקרה הזה, הזמנתי מוצר היום ב- 8:50, ב- 9:30 אני מקבל מייל מאיביי שהמוצר כבר נשלח :)

פורסם
  • מחבר
עכשיו יש לי רגשות אשם ואני שוקל לשלוח למוכר את הכסף ברגע שהחבילה תגיע, אבל מצד שני, המוכר החליט להעלות את המחיר של המוצר מ-20 דולר ל- 60, greedy bastard... :P

מה הייתם עושים במצב כזה?

לא צריך להתלבט כאן. אם תקבל מוצר בסוף, תחזיר את הסכום ששילמת - לא פחות ולא יותר כי סכום זה אז היה תנאי לרכישת מוצר ואם הוא השתנה או לא, לא אמור להיות עניין שלך.

מחיר קפץ מ-20 ל-60 דולר? איזה מוצר זה?

ובלי קשר לנושא הנ"ל, לכו תזמינו מאיביי UK. לעזעזל הבריטים האלה מהירים, אני רגיל לחכות כמה ימים עד שהמוכר שולח את המוצר, אבל במקרה הזה, הזמנתי מוצר היום ב- 8:50, ב- 9:30 אני מקבל מייל מאיביי שהמוצר כבר נשלח :)

בריטניה זה לא סין שרוב העולם מזמין משם.

מה שהזמנת מבריטניה, באיזה סוג של משלוח סוחר שלך לך? בטח "רוייאל מייל"?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים