עבור לתוכן

האם קיבלתי ספק מקולקל?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני מספר שבועות קיבלתי ספק חדש מדגם SEASONIC S12II 520W, אחרי כשבוע וחצי עבודה עמו שמתי לב שלפרקים הוא מתחיל לעשות רעשי צקצוק ונדמה לי שזה לא נפסק עד שאני מכבה אותו (אבל אולי אני טועה).

הקלטתי אותו כדי שיהיה לכם מושג טוב יותר:

http://picosong.com/qTMD/

אני רוצה גם לציין שהפוזיציה של המאוורר היא של תליה מלמעלה למטה- דהיינו האוויר נשאב מתחתית המארז (ניתן לצלם אם צריך).

האם הביאו לי ספק בעייתי ומה לדעתכם עלי לעשות? להתקשר לחנות ולבקש החלפה? תיקון? משהו אחר?

תודה רבה.

פורסם

הרעש נובע מהמאוורר? אתה בטוח שזה הספק?

פורסם
  • מחבר

אני די בטוח שזה המאוורר כי זה הרי רעש 'הליקופטר' טיפוסי, כנראה ישנן אדוות כלשהן. הצמדתי את מכשיר ההקלטה לפתחו (התחתון) של ספק הכוח, מה עוד זה יכול להיות?

העניין הוא שאני לא בטוח אם זו לא התנהגות נורמלית של מאוורר כשמניחים אותו בצורה הפוכה (ז"א אם הוא עובד ככה בצורה ממושכת אז אולי הוא מפתח את התנודות הללו)...

פורסם

זו התנוחה הנכונה של הספק.

הספק אמור להיות משקט ביותר, אם אתה בטוח שמדובר בספק, אתה יכול לממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

:( לעזאזל, קיוויתי שיש לך חדשות טובות כגון שזה ישתפר עם הזמן.

טוב, אתחיל בתהליך של מימוש אחריות.

תודה.

פורסם

לספקי S12II יש תופעה שכזאת, לאחר תקופת זמן חלק יכולים לעשות רעשי צקצוק

פורסם
  • מחבר

אבל זה משהו לא תקין שניתן לממש אחריות בגינו, נכון?

יש לי ספק נוסף מהדגם הזה שפועל כבר שנתיים ללא רעשים כאלו, אבל הוא מותקן עם המאוורר כלפי מעלה, בגלל זה לא הייתי בטוח.

פורסם

יש לך גישה ללחץ אוויר ? תנסה לתת לו ניקוי טוב עד כמה שאתה יכול (אבל אל תיתן למאוורר להאיץ למהירויות גבוהות מהאוויר, תכניס משהוא ותחזיק אותו עומד כשאתה עושה אוויר) - אם זה בגלל איזה שערה וכו שנכנסה למאוורר זה יכול לפתור את הבעיה

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אנסה לנקות, אמנם אין לי לחץ אוויר כרגע אבל אולי עם שואב אבק... אם כי טכנית יש לפניו שבכה שאמורה לסנן לכלוך ....

פורסם

שואב לא בטוח יעיף את זה... תסתכל טוב במאוורר אם אתה רואה משהוא כמו שערה תקועה בו ודברים כאלה

פורסם

גם סדרת gold שלהם לא בדיוק חרישית. תכלס שמעתי את ההקלטה ואין בה שום דבר חריג לספק זול..

פורסם

^זול וטוב..

פורסם
^זול וטוב..

^זול וטוב..ומרעיש

פורסם

^ שקט מאוד... יש לי בבית את דגם ה-430W ואת דגם ה-620W.

לא שומע אותם בכלל.

בנוסף לעובדה שקניתי בשביל המשפחה עוד 3 ספקים כאלו (430W) ולא שומעים אותם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים