עבור לתוכן

מחפש כבל HDMI איכותי מאוד !

Featured Replies

פורסם

היי,

האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD?

מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה.

תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה ! :)

פורסם
  • מחבר
אין ממש דבר כזה. המידע מועבר בצורה דיגיטלית אז כל כבל שתקנה יתן לך בדיוק את אותה התוצאה\תמונה על המסך.

ההבדלים היחידם שיכולים להיות הם בעמידות של הכבל, ולשימוש ביתי (ז"א שאתה לא מנתק\מחבר\מזיז ומעקם אותו על בסיס יומי) כל כבל זול יתאים.

יש אפילו סיפור נחמד על איך MONSTER CABLE פירסמו והדגימו שהכבלים שלהם הכי איכותיים, ואז מישהו גילה שהכבל השני שאיתו הם השוו ועשו את ההדגמה בכלל לא היה HDMI אלא אנאלוגי (ז"א הם בעצם שיקרו בזה שהם אמרו שהכבל HDMI שלהם יותר טוב מכבלי HDMI אחרים). זאת גם אותה החברה שמייצרת את אוזניות הBEATS.

הבנתי. תודה רבה על התשובה המפורטת ! :) היה חשוב לי לדעת את זה.

פורסם

לא בדיוק, כל עוד המידע עובר אין הבדל או הבדל זניח ברגע שצריך מרחק גדול בדר"כ מ5-10 מ' יכולים להיות כבלים לא טובים

פורסם

כבל לא טוב פשוט לא יעביר אות בכלל (או כמעט).

פורסם

יש לי כבלים שהגיעו עם מוצרים שונים (ממירים, PS3 וכו') ויש לי כאלה שנקנו מ KSP/IVORY, כולם נותנים את אותה תוצאה (לאלה שקניתי אפילו יש יתרון, יש להם חיבור עם זוית משתנה). גם הזולים שיש בארץ יעבדו כמו שצריך אז אני לא רואה הצדקה לקנות משהו יקר אם לא מדובר במרחקים מאוד ארוכים.

דרך אגב, BEATS עברו ליצר את המוצרים שלהם לבד, אין להם יותר קשר ל MONSTER.

פורסם

מזכיר לי שניסיתי להסביר את העניין לנציגה של הוט שהציע לי כבל ב 120שח- בחינם(חינם של הוט)!

פורסם

אתה לא צריך את האורך הזה אבל אני הזמנתי את הכבל הזה:

http://www.daganm.co.il/rec/1339-כבל-HDMI-1-4-סופר-מקצועי-באורך-15-מטר,-ע

כבל מעולה ומסוכך כמו שצריך, מקיף אצלי את הסלון ולא מושפע משום השראה חשמלית, הכי חשוב מעביר את האות מעולה.

פורסם

בכבלים קצרים עד 5 מטר כולל, אפשא להסתפק תמיד בזולים ביותר.

הבעיה מתחילה בכבלים ארוכים של 10+ מטרים, שלא תמיד יעבירו אות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים