עבור לתוכן

מישהו פה התקין את BF4 על SSD ויכול להגיד כמה זה משפר זמני טעינה?

Featured Replies

פורסם

תודה מראש...

פורסם

I have mine installed on a RAID0 array consisting of 2 Samsung 840 pro 256gb drives.

פורסם

טעות בדיון

פורסם

מישהו צריך להתקין את המשחק על SSD וגם כונן רגיל כדי לדעת...

אצלי המשחק רץ מהר ונטען מאוד מהר. לא בדקתי על כונן רגיל.

פורסם

ממה שאני זוכר כשהבטא היתה מותקנת על כונן רגיל שלי, זמני הטעינה היו פי שניים יותר איטיים מאשר על ה-EVO SSD כרגע.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

אגב, יש דרך להעביר את המשחק לSSD מבלי להתקין אותו מחדש?

פורסם

כונן SSD הרבה יותר מהיר.

אני עם SSD SAMSUNG 840 250GB, ואני כמעט תמיד בין השלושה הראשונים במפה, והרבה פעמים הראשון

פורסם
  • מחבר

העברתי את המשחק לSSD ואכן הוא משמעותית טוען יותר מהר.

תודה!

פורסם

אל תשכח שזה גם קשור להאם המפה טעונה לך בזיכרון כבר.

לדוגמה אם תכנס ל Paracel Storm, ואז תכנס אליה שוב - SSD או לא, המהירות לא תשתנה, כי המפה כבר בזיכרון וזה כבר מחוץ לידי ההארדיסק.

פורסם
כונן SSD הרבה יותר מהיר.

אני עם SSD SAMSUNG 840 250GB, ואני כמעט תמיד בין השלושה הראשונים במפה, והרבה פעמים הראשון

נכון...!

אני תמיד בין הראשונים בשרת.. ורק צריך לבחור על איזה טנק לקפוץ.. מה שלא יכולתי ב BF3 על HDD רגיל. אני עם ה EVO 120

פורסם

אני יכול להשוות מול B3 שהיה על כונן רגיל.

יש שיפור משמעותי בהתחברות לשרתים וטעינה של מפות.

פורסם

על SAMSUNG F3 HD103SJ היה לוקח לי ממש איזה 4-5 דקות.... ולא מדובר רק על טעינה ראשונית כמו BF3, אלא כל שרת מחדש. עם 840EVO לוקח לי איזה 25 שניות. בתכלס אם אני רוצה לשחק ברכבים ובוחר מפה שאין לי מה לחפש בעיניי כINFANTRY חוץ מלרוץ שעה מדגל לדגל כדי לההרג ממסוק או משהו, זה היה ממש מבאס עם ההארדיסק שעד שהמשחק נטען (אם לא היה מספיק לקרוס השרת או להגמר הסיבוב :D) לא היה לי שום מקום מעניין לעשות בו SPAWN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים