עבור לתוכן

זקוק למעבד בתושבת 775 ללוח DS3 GIGABYTE 965P - עד 600+-

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מחשב ישן עם מעבד E4300 שרץ כרגע על 2.9GHZ

כרטיס מסך 6750,

המעבד דיי מגביל, המחשב של אחי, אני רוצה לשדרג.

האם קיימים מעבדים טובים עד המחיר הנ"ל, בתושבת 775 המזדקנת?

תודה רבה

פורסם

קשה לי להאמין שהוא מגביל בתדר הזה. חוץ מזה חבל על ההשקעה.

אם אתה מתעקש הייתי משקיע עד 200 על איזה Q6600\E8400 יד שנייה.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול להשיג Q9550 ולהמהיר אותו. לדעתי זה לא דבר נכון לעשות, אבל זכותך.

ל Q6600 אני לא רואה טעם לשדרג בכלל ברמות המחיר שמבקשים עליו.

פורסם
  • מחבר

תראו, יש לי אופציה של שדרוג המחשב כרגע כיוון שאני לא רוצה להוציא או להכנס להוצאה כספית גבוהה, המחשב נועד לילד בן 15 שאמנם משחק משחקים כבדים, המעבד עצמו לא מגביל את המערכת?

הספק כוח שמחזיק את המערכת אגב הוא 425 ENERMAX PRO.

מה המחירים של המעבדים שהצעתם?

לא יהיה שיפור במשחקים כבדים יחסית, כגון ה BF4? עכשיו יחסית הוא רץ סבבה, וסליחה טעיתי בתדר המעבד הוא 2.6 לא 2.9 (לא יודע אם זה משנה כ"כ).

שוב תודה

פורסם

קודם כל אתה יכול להמהיר את המעבד לכיוון 3.2GHZ.

עדיף לחסוך עוד כמה מאות ש"ח ולשדרג את השילוש. תמכור את הלוח והזיכרונות ותוכל לפנות עוד כ-250-300 ש"ח.

פורסם

אם אפשר לקחת AMD,

אפשר לשקול מעבד 4 ליבות בסיסי כמו אטלון X4 II 631, לוח אם AM3 בסיסי ו4GB DDR3.

פורסם

אבל יש לו לוח אינטל... LOL

פורסם

ראיתי, אבל זה ייתן לו משהו מתקדם יותר עם בסיס שדרוג עתידי למעבדי פנום עם 6 או 8 ליבות.

פורסם

אין פנום עם 8 ליבות. בכל מקרה, פנום הוא כבר מעבד מיושן (מאוד) שאולי מיוצר במתכונת מצומצמת ביותר, אז אין מה לשדרג אליו בעתיד.

Athlon II x4 631 הוא בכלל מעבד לסוקט FM1.

תפסיק להגיד דברים אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר.

פורסם

צודק, התבלבלתי עם 630 שהוא AM3, אפשר היה להגיב בצורה יותר מנומסת.

בניתי משהו כזה, אבל זה חורג:

לא שווה במחיר הזה...

פורסם
  • מחבר

לגבי המחירים זה קופץ לי מעל הפופיק, אני אכנס למצב חיפושים שאין לי הכי זמן לגבי מכירות לוח אם ישן מעבד וזכרון..

אני מעדיף סתם מעבד נחמד שיהיה אולי אפשר להמהיר אותי באיזור ה 600 ש"ח - אם האופציה שלי משאירה אותי להתקע עם ה E4300 - אני אבצע OC כבד יותר.

בעבר שניסיתי 2.9/2.8 המחשב כבה, 2.7 כרגע יציב. אז אולי זה גם מגביל אותי איפשהו עניין ה OC

פורסם

תחפש מעבדי Q9400 - Q9550 במדור היד-שניה וב YAD2...

אין הרבה מכירות, מדי פעם תכנס ותבדוק.

פורסם

יש לי כזה לוח ( למעלה בארון , אבל תקין )

אם יש לך pcb revision 1.3 /2.0 אז הוא לא תומך בשום מעבד quad חוץ מ q6600-qx6800 .

אם אכן יש לך pcb rev 3.3 אז אתה יכול לשים את החדשים יותר.

לדעתי - הנוגדת קצת את הדעה הרווחת בפורום הזה - q8300-q8400 ב 300 ש"ח בערך יכול להיות שדרוג מוצלח.

עם 6750 , אני חושב שבכל מקרה צוואר הבקבוק יהיה כרטיס המסך בין אם יהיה לך q8400 או q9550 .

ויש מצב שזה גם נכון לגבי ה q8300 .

אם יש לך 3.3 אז תנבור קצת בטבלאות הישנות של טום ותקח בחשבון שמשחקים חדשים עוד יותר מותאמים ל 4 ליבות מבעבר.

ברמת העקרון יש לי qx6700 במחשב הראשי שלי על x48-dq6 אבל למרות שגרמת לי לחשוב על זה, אני לא יודע אם אני רוצה למכור אותו תעדכן איזה revision יש לך ואם זה רלוונטי אחשוב על זה בסופ"ש .

( הוא רץ על 3.2 בלי שום בעיה כבר כמה שנים בטמפ' רגילות לחלוטין וכמעט בלי שינוי מתח )

פורסם

אפשר פשוט לעשות את זה:

בתקציב הזה אתה יכול להשיג Q9550 ולהמהיר אותו.

אחלה מעבד. יש לי אחד דומה מומהר ל3.6GHZ וסוחב הכל בלי בעיה.

אין צורך לשלם עליו 600 ש"ח, אפשר להשיגו בפחות אם מתאזרים בסבלנות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות אני אבדוק במיוחד על אלו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים