עבור לתוכן

למה ASSAULT מתחיל עם נשק מחורבן כזה?

Featured Replies

פורסם

מחזק ומסכים לכל מילה, ה SAR21 יורה נהדר

• תגובות 36
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הSAR הוא הנשק שהכי אהבתי בסינגל אבל אני מניח דווקא שבגלל שעוד לא התרגלתי לשליטה ברמה גבוהה מאוד בריקויל ולBURST FIRE בקצב המושלם ... זה לוקח די הרבה זמן, למשל אני חושב שאם תתנו למתחיל בBF3 נשק כמו SCAR-L/AK74 הוא יחשוב שהם עדיפים על הM16A3 בשבילו ...

כרגע הAEK מרגיש לי פשוט חייתי בטירוף אפילו לטווח ארוך, זה הכי הרבה שפתחתי כי עם הTDM המחורבן הזה אין לי מה לחפש כזה הרבה כMEDIC...

ותצחקו אולי אבל אני משתמש בIRON SIGHT על כל הנשקים שאין להם כוונת שהיא אסון, יש לזה זום די נחמד, איזה 10-15% לעומת כל שאר הכוונת X1 שיש להם פחות מ5% זום להערכתי... AEK ספציפית יש לו כוונת תענוג.

רק לאחרונה האמת התחלתי למצוא את התבניות הטובות לBURST FIRE, עם נשקים מהירים כמו AEK, עובד לי ממש טוב לעשות מלא לחיצות ממש קצרות אחת אחרי השניה. בBF3 לעשות את זה היה דופק את הקצב אש בטירוף, ובנוסף אני חושב שהFIRST SHOT RECOIL MULTIPLIER היה הרבה יותר דרמטי, כאן זה ממש עובד פצצה. אבל עם נשקים של 600-650RPM זה לא עובד טוב.

פורסם

אני מתגעגע ל ASVAL :(

פורסם

שאלה קטנה לי אליכם.

יש את ה- FIELD UPGRADES שמה שנראה לי כמו פרקים, יש לזה כמה רמות, אבל אני יכול לבחור רק את החבילה ה'שלמה'.

לדוגמה:

OFFENSIVE

LEVEL 1: SPRINT: Increases maxiumum Sprint Speed by 10%

LEVEL 2: AMMO: Increases maximum inventory of Bullets by 50%

LEVEL 3: GRENADES: Increases maximum inventory of Hand Grenades by 1

LEVEL 4: REDUCED FALL: Increases height you can Fall without Damage

איפה הרמות האלו באות לידי ביטוי?

פורסם

גם כן שיטה מטומטמת..עדיף היה השיטה הקודמת שיכולת לבחור..

פה אתה גם אם בוחר אחד מהם...הוא נפתח לך רק עם צבירה של SCORE קבוצתי...ונעלם אם כל ה SQUAD מת...וגם אם יש שם דבר אחד שאתה צריך..כל השאר סתם זבל...

פורסם

יש מעל המפה מדד כזה ירוק עם 4 צורות מעליו, כמה שהוא מתמלא, כל צורה שבולטת (אתה גם מקבל את זה על המסך עם צליל כאילו פתחת UNLOCK כלשהו וגם תמונה של מה פתחת), אתה מקבל עוד משהו... זה עולה לפי ניקוד של שיתוף פעולה בסקוואד, זאת אומרת למשל בדומיניישן אם אתה רוצה ספרינט, תמיד תעשה SPAWN על מישהו בסקוואד... אין עוד הרבה דרכים שם להעלות את זה. וכשרשום לך שאתה האחרון שחי בסקוואד, תשאר ער עד שאתה רואה מימינה לMINIMAP שיש עוד מישהו מודגש בירוק מהסקוואד שלך.

איכשהו חשבתי פעם שזה ימנע ממני את ההתעסקות של לרוץ בין סקוואדים כל הזמן בBF3, אבל עכשיו כל הזמן סקוואד של 5 הופך אצלי ל2 ואני מחליף כל הזמן...

אני משתמש בינתיים בכל הקיטים בSHADOW, הראשון מוריד לך מ7 שניות שאתה מסומן ל5 (אם אני לא טועה), והשני זה ספרינט של 10%, שאישית זה ממש מטריף על FOV 80 כמה שהשחקן רץ לאט .

פורסם

הבנתי תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים