עבור לתוכן

למה ASSAULT מתחיל עם נשק מחורבן כזה?

Featured Replies

פורסם

רק מחמש מטר אני מסוגל לפגוע בנשק ההתחלתי. אני כבר ארבע שעות מנסה לפתוח את הנשק הבא. מה לעזאזל? וזה לא שאני איזה נוב במולטי אני כבר יותר מעשור משחק במשחקי יריות. מה לעזאזל?

הRECOIL שלו פשוט מטורף.

• תגובות 36
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי הניקוד בשביל הנעילה עלה קצת מ BF3 , בכל מקרה אם תשחק טוב זה יפתח די מהר.

בדגש על הריגות דרך הרובה, אחרת לא יפתחו לך נשקים אחרים (אם למשל תכבוש דגלים זה לא נותן לך כלום ב UNLOCKS של הנשקים).

פורסם

האמת שיטה מטומטמת של UNLOCKS...למה לכפות עליי לשחק עם נשקים שאני לא אוהב ולא רוצה...ב BF3 היה נורמלי...תוך כדי התקדמות בשלבים היו נפתחים לך נשקים שונים.. נגיד יש DMR שאני אוהב...אז אני לא רוצה לשחק עם כל מיני חרא של DMR בשביל לפתוח אותו...למה הכפייה הזאת..

פורסם

כן, זה באמת חרא של רובה אבל צריך להתחיל ממשהו.

הרובה הזה לא טוב ליריות ממושכות, אלא יותר לצרורות.

עמדתי בפינה ויריתי יריות בודדות עד שהצלחתי להשיג את scar H.

בקיצר, זה רובה שדורש סבלנות.

פורסם

דווקא ה AK עם ANGLE GRIP הוא סבבה לגמרי..רק אני מתגעגע לשרתי HC...

אין הרבה כאלה...לפני כמה ימים שיחקתי ב אחד..אז שינו הכל...אין בכלל אינדיקציה של פגיעה...ממש מעצבן...מילא אין HUD וכוונת..זה בדר גמור...אבל לפחות שישאירו אינדיקציה של הפגיעות...

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מדברים, הנשק ההתחלתי מצויין, הרבה יותר טוב מ SCAR H עם ה 21 כדורים העלובים שלו...

יש הרבה שרתי HC, נראה לי הרבה עברו ל HC בגלל הבעיות בזיהוי פגיעה. הסימון פגיעות זה דבר חדש יחסית במשחקים, התחיל עם COD וגם זה נראה לי רק אחרי שהם עברו להתמקד בקונסולות. אני לא רואה צורך בדבר הזה, לקרוב יורים על AUTO עד שהוא מת ולרחוק יורים בבודדת עד שהם מתים.

הנשק היחיד שבאמת גרוע זה הנשק של המהנדס, פשוט נוראי.

פורסם

הנשק של ה ENGINEER באמת זוועה...קיללתי כל רגע עד שפתחתי את ה CARABINES

פורסם
הנשק של ה ENGINEER באמת זוועה...קיללתי כל רגע עד שפתחתי את ה CARABINES

שחק בסינגל פלייר ותפתח את הP90. הרבה יותר נורמלי.

אבל כן, הcarbines כל כך הרבה יותר טובים מה PDWS האלה..

פורסם

כבר פתחתי את הCARABINES :) אני גם ב BF3 לא הייתי חובב PDW...לא נראה לי שיש לי KILLS בכלל איתם ב BF3 :)

פורסם
כבר פתחתי את הCARABINES :) אני גם ב BF3 לא הייתי חובב PDW...לא נראה לי שיש לי KILLS בכלל איתם ב BF3 :)

P90 + לייזר + suppressor היה הנשק הכמעט קבוע שלי בTDM/Domination. אתה יורה Hipfire מטורף..

פורסם

הACR דווקא לא רע בכלל :)

פורסם

לא יודע, מהמעט ששיחקתי עם הP90 הוא מרגיש לא משהו... אולי אני פשוט צריך להתרגל להדף שלו

פורסם

ACW-R - אין מילים...the best of the best

פורסם
לא יודע, מהמעט ששיחקתי עם הP90 הוא מרגיש לא משהו... אולי אני פשוט צריך להתרגל להדף שלו

זה נשק לטווח קצר-בינוני. מצוין לאיגופים. עם 50 כדור במחסנית, 900 RPM אתה יכול להוריד 3-4 אנשים לפני ששמים לב, בלי להשתמש בכלל בכוונות. רק כוון לאיזור הראש :)

פורסם

מקווה שהיום כבר אני אהרוס את המארז שלי...או שאקנה חדש, ואז כבר עם הכרטיס מסך החדש אבדוק את העניין :)

- - - תגובה אוחדה: - - -

בטח BF3 בכלל יטוס על אולטרה עם GTX760

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים