פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים סנס זה חרא של סקין, תפסיק לחשוב שסנס זה איזשהו קסם שיהפוך לך את אנדרואיד ל-ios.זה לא רק סקין יש גם התערבות במערכת סנס בגירסאות האחרונות שיפרו הרבה אין כמעט לאגאני עם REZOUND ו SENSE 4.1ומרוצה מאוד
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים ברור שזה לא סתם "סקין" וברור שיש התערבות במערכת עצמה, מה אתה נתפס על סמנטיקה.זאת "מעטפת". בדיוק כמו TW ובדיוק כמו כל שאר המעטפות של שאר החברות.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים זה ציטוט מעמוד 3...אז לא הבנתי.. הציטוט ההוא אומר שקנית G2. בקיצור זהו? קנית? על זה כל הכבוד וזהו.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים סמסונג עדיין בחיתולים בקשר להטמעה של ה"סקין" שלה על אנדרויד HTC כבר עברו את השלב הזההבעייה איתם זה המחירים גבוהים מדי ולא יורדים בגלל זה אני עובר לחברה אחרתהם חושבים שהם לא פחות מאפל נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים HTC כבר עברו את השלב הזהאני מקווה בשבילם שאתה צודק, אבל בפעם האחרונה שבדקתי התוספות שלהם רק פגעו במערכת.לדוגמה, היה להם באג בסינכרון של אנשי הקשר מול הפייסבוק (Facebook for HTC Sense) שגרם לזה שבאופן קבוע התבצע סינכרון כמעט 24/7 בלי הפסקה של אנשי הקשר שפשוט אנס את המכשיר - גם מבחינת סוללה וגם ובעיקר מבחינת מעבד.הניסיון שלי עם סנס היה רע. אני סילקתי אותו והתקנתי רומים אחרים דיי מהר.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים התכוונתי יותר בתחום של הלאגיםאני מסיר הרבה דברים מהסנס מבטל סרבייסיםכי אין לי הרבה שימושיםוגם בגלל זה שלוקח הרבה מקום בזיכרון וגם בגלל השירותים לא כל כך נחוציםוכמו שאתה אומר לפעמים זולל בטרייהיש את הבעיות כמעט בכל מעטפת של החברות ובכלל של ספקיות תקשורת שפוצצות את המכשיר בתוכנות שלא מועילות ורק הורסותאין ספק שסנס לא אדיאלי אבל זה המעטפת הכי יפה לדעתי שיש לאנדרויד להציע חוץ מ ANDROID 4.4 שנראת ממש טוב לטעמיבקיצור אם אתה רוצה מכשיר אנדרויד טוב אתה צריך להכנס לעומקם של הדברים ולטפל בו כדי שיהיה טובאבל זה לא חדש, גם אנדרויד נקי צריך ניקוי קצתכל התוכנות שחברות מוסיפות צריך לזכור לא עברו תהליך של ניקוי באגים כי אין להם מספיק נתונים מהמשתמשים כי המשתמשים לא משתמשים בהם אז אם אני רואה תוכנה כזאת למרות שהיא נראת טובה אני משתדל לא להשתמש ולמחוקזה נראה שאני צריך ללכת על איפון אבל אני לא רוצה מכשיר קטן 4" לא מספיקאני מעדיף כמות קטנה של תוכנות שאני יכול לסמוך עליהם מאשר ליפול על איזה תוכנה לא אמינה נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים המממ... אז תגיד.. יש איזו רשימה כלשהי או לינק שירשום לי בדיוק איזה דברים כדאי לי לשקול להוריד?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים זה יכול לעזורhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1532366יש עוד צריך לחפש אתה בטח תמצא משהו יותר יעודי למכשיר שלך
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים בד"כ לכל מכשיר יש שרשור של אפליקציות שבטוחות להסרה ב- XDA, או שיותר פשוט לצרוב רום נקי מאפליקציות מיותרות.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים כן אבל אני ממליץ להתנסות בכולם ואחרי זה להסיר או להתקין רום כזה אם אתה עושה UNLOCK BOOTLOADER
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים ב2013 כבר לא באמת צריך להסיר אפליקציות מובנות. מקסימום לעשות להן disable.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים ב2013 כבר לא באמת צריך להסיר אפליקציות מובנות. מקסימום לעשות להן disable.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים כן, חוץ מהאפליקציות העקשניות (יש לסמסונג כמה כאלה למיטב זכרוני) ו"מערכת". נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי LazyCat
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.