פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים כן יש כאלה פייצרים שימושים שאני לא משתמשים כי הם כבדיםבדקתי כמה יש APKS ב SYSTEM/APP במקורי270 עכשיו יש 170 ועוד כמה ב FREEZEואתה בטוח שאי אפשר לעשות לרובם DISABLE?באיזו גירסה אתה נמצא?
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים חבר'ה, אני ממש לא מוכן להתחיל להתעסק עם דברים כאלה. אני מקווה שזה לא המצב.באייפון אתה לא יכול לעשות disable לכלום.
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים לא רובם לא מעט אבלandroid 4.0.4SENSE 4.5לא בטוח אני לא זוכר התקנתי את הרום הזה די ממזמן נערך 2013 בנובמבר 912 שנים על-ידי aviv00
פורסם 2013 בנובמבר 912 שנים לא יודע, אין לך מושג אילו תהליכים רצים. אני רק יודע שהאייפון שהיה לי אחרי שהגרסה שלו עודכנה נהיה איטי בצורה מחרידה.מיותר לציין שלשנמך גרסה לא יכולתי.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים חבר'ה, אני ממש לא מוכן להתחיל להתעסק עם דברים כאלה. אני מקווה שזה לא המצב. תקשיב, זה לא יגמר עד שלא תקנה אייפון. באמת. חבל על העצבים שלך ועל החפירות שכולנו נסבול פה בגללך זה ברור לחלוטין שאתה כבר דיי מגובש לגבי האנטי שיש לך נגד אנדרואיד, ואם המחשבות שלך תלושות מהמציאות או לא זה כבר בכלל לא משנה. פשוט תקנה אייפון.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים לא חסר סקרפיטים שיכולים להסיר ולסדר את הפלאפון שתקנה לא אמור להיות בעייה רק צריך קצת להתעמק ולקנות משהו נקי בלי התוספת של חברות התקשורת
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים מחבר לא יודע, אין לך מושג אילו תהליכים רצים. אני רק יודע שהאייפון שהיה לי אחרי שהגרסה שלו עודכנה נהיה איטי בצורה מחרידה.מיותר לציין שלשנמך גרסה לא יכולתי. גם האנדרואיד ( S2) נעשה לי קצת איטי לאחר העדכון האחרון. אני כבר מתחיל לחשוב שזה אינטרס של היצרניות לגרום לך לקנות מכשיר חדש
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים עדכנת לגרסה של סמסונג (מלא בשטויות) או משהו נקי יותר (כמו slimbean או CM)?
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים מצפה רק שיפסיקו עם השטות הזו, לפיה להתקין CM זה איזה קסם שהופך כל מכשיר לזריז ו"חלק". בסופו של דבר, המכשיר אמור להגיע עם רום טוב מהיצרנית. להתחיל להתקין רומים צד-שלישי זה לא פתרון, גם אם יכול להיות נחמד ברגעי שעמום ורצון "לשחק" עם המכשיר.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים אכן.במכשירים רבים ה CM צולע מאוד ועם המון בעיות. לעיתים הקרנל הוא מגרסה ישנה / היברידית, עם דרייברים ישנים, והתוצאה הסופית מלאה בבעיות.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים תקשיב, זה לא יגמר עד שלא תקנה אייפון. באמת.חבל על העצבים שלך ועל החפירות שכולנו נסבול פה בגללך זה ברור לחלוטין שאתה כבר דיי מגובש לגבי האנטי שיש לך נגד אנדרואיד, ואם המחשבות שלך תלושות מהמציאות או לא זה כבר בכלל לא משנה. פשוט תקנה אייפון. ואת כל זה אתה אומר אחרי שאני מסביר שהסיבה הכי חשובה שאחליף טלפון זה המסך הקטן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.