פורסם 2013 בנובמבר 312 שנים היי,לאחרונה אני שם לב שנורית ה-WLAN מהבהבת בלי סיבה.החלפתי סיסמא,אני משתמש ב-WPA2-PSK ,הנורית הפסיקה להבהב לכמה זמן(בערך חצי שעה) ואז חזרה להבהב.אני משתמש בראוטר Siemens SL2-141בדקתי ב-DHCP Tableוהוא מראה רק אותי מחובר אותו הדבר ב-Wireless Clients Table אני אני מוודא את הדבר???תודה.
פורסם 2013 בנובמבר 512 שנים אם הוא מראה רק אותך אז רק אתה מחובר.מחשב עושה דברים מול האינטרנט גם בלי שאתה תעשה משהו בפועל (בדיקות לעדכוני תוכנה/דרייברים למשל).
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים מחבר אם הוא מראה רק אותך אז רק אתה מחובר.מחשב עושה דברים מול האינטרנט גם בלי שאתה תעשה משהו בפועל (בדיקות לעדכוני תוכנה/דרייברים למשל).אז למה שישתמש ב-Wi-Fi ?Ivan,התוכנה מראה לי את המחשב ואת הראוטר בלבד.עדיין הנורית מהבהבת.
פורסם 2013 בנובמבר 1012 שנים אמרת שאתה רואה את עצמך ב-wireless clientsמשמע, אתה מחובר לאינטרנט באלחוטי וכל מה שהמחשב יעשה עם האינטרנט הוא יעשה באלחוטי. נערך 2013 בנובמבר 1012 שנים על-ידי Illectronic
פורסם 2013 בנובמבר 1112 שנים אז למה שישתמש ב-Wi-Fi ?Ivan,התוכנה מראה לי את המחשב ואת הראוטר בלבד.עדיין הנורית מהבהבת.הנורית תמיד מהבהבת. האויר מלא ב WIFI והנתב קולט ובודק את השידורים, אולי הם שלך ?אך אחד לא מחובר אליך חוץ ממך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.