עבור לתוכן

AMD באמת טובים?

Featured Replies

פורסם

טרול יודע שהוא טרול, אבל כמובן שהוא יכחיש מול זרים.

• תגובות 35
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שאני לא יודע מה הפירוש המדויק של טרול...

הכוונה לאדם ששואל שאלות מטומטמות בכוונה תחילה ובידיעה לאיזה כיוון לכוון את השיחה?

או שהוא פשוט בור בנושא מסוים ושואל שאלות שמראות כמה אין לו מושג וכמה שתנסה להסביר לא יעזור?

פורסם

נו באמת לא קלטתם שזה טרול ?

לשאלת פותח הת'רד - כן זה חרא כרטיסים לבן דוד שלי התפוצץ המחשב בגלל כרטיס AMD וסבא של דוד של חבר של דוד של אבא שלי נפל במקלחת בגלל שהסתבן עם סבון AMD. אל תתקרב צואה קוסמית

פורסם
הכוונה לאדם ששואל שאלות מטומטמות בכוונה תחילה ובידיעה לאיזה כיוון לכוון את השיחה?

או שהוא פשוט בור בנושא מסוים ושואל שאלות שמראות כמה אין לו מושג וכמה שתנסה להסביר לא יעזור?

בעיקרון, זה הראשון. "טרול" לרוב מכנים אדם שעושה זאת בכוונה.

לפעמים אדם שהוא בור ולא מבין יכול להיראות כטרול ולהפגין סממני התנהגות של טרול. אבל לא מספיק להיות בור. יש אדם שהוא בור ובא במטרה להבין וללמוד, וגם מסוגל להבין וללמוד. גם אם בהתחלה השאלות שלו נראות מפגרות, אדם כזה לרוב יפסיק להיות בור די מהר.

בממוצע מספיק 2/(5√+1) שזה בערך 1.61 נסיונות לענות ברצינות לאדם כזה, כדי להבין האם הוא טרול/בור מסוג א' או בור שבא עם כוונה ויכולת להיפתר מהבורות שלו. במקרה שלנו כאן היו כבר הרבה יותר נסיונות, לכן די ברור שאין טעם להמשיך. :)

פורסם
...כן זה חרא כרטיסים לבן דוד שלי התפוצץ המחשב בגלל כרטיס...

אני רוצה לחזק את GILOMAN, גם בן דודי מצד סבתי מניה, קנה כרטיס AMD והוא התפוצץ לו בפנים...

הזמנו לו במהירות אמבולנס, אבל הגיע אמבולנס מד"א.

קלטנו מייד שאמבולנס MDA, הוא בעצם AMD בסיכול אותיות הוא אכן היה צבוע עם מגן דוד אדום,

לא התבלבלנו והזמנו מייד אמבולנס פרטי ירוק.

לרוע המזל הוא נפטר בדרך, אבל ספרו לי שלפחות הוא מת עם חיוך ירוק בשפתיים, תנצב"ה...

פורסם

אני חושב שבטונים שמחים אלו כדאי לסיים את הדיון.

פותח הדיון, אני מקווה שלפחות חלק מהתשובות כאן נתנו לך מענה לשאלה ששאלת. AMD היא לא חברה פיקציונית, יש לה מגוון רחב של מוצרים שאשכרה עובדים, כולל בתוך קונסולות Playstation 4 ו-XboxONE שבקרוב יושקו להמונים.

שא ברכה וסע לשלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים