עבור לתוכן

המלצה על מכונית יד שניה

Featured Replies

פורסם

יש לי קיה פיקנטו (2012) ואני מאוד מרוצה ממנה, ממליצה בחום. נוסעת יפה, מרווחת יחסית לרכב מיני והמושבים שלה מאוד נוחים.

• תגובות 34
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא אוהב (כבר כתבתי)

יש לחמותי וכל נסיעה ארוכה עליו זה סיוט

פורסם

קנה סיטרואן C5 שנת 2008 בסביבות 30-35K שקל ותיהנה מכל קילומטר.

(נשמע מופרך, נשמע הזוי אבל אלה המחירים...)

פורסם

תבדוק את היאריס, סיריון, פיאסטה, סוויפט.

פורסם

הסיריון אוטו מעולה

יש לנו אחד במשפחה. נהגתי עליו הרבה ונהנתי.

קח בחשבון שהיבוא לארץ הופסק

פורסם
  • מחבר

אכן שמעתי דברים טובים על הסיריון.

אז מה אם היבוא הופסק? אני קונה יד 2.

פורסם

רק שתדע, בגלל ענין של תקינה.

הם מכרו בישראל את אותה הכמות כמו בכל אירופה.

לכן הפסיקו את היצוא לאירופה ולאזור שלנו. כנראה לא משתלם.

הרכב כמו שאמרתי מעולה. יש לנו אחת מהשכרה לשעבר. תענוג לנהוג עליה.

פורסם
תודה על העזרה.

קיבלתי עכשיו הצעה (ממישהו שאני מכיר בעקיפין) למאזדה 2, שנת 2009 יד ראשונה עם 40000 ק"מ ב-60000 ש"ח. זה נשמע סביר? איך הרכב הזה?

ובלי קשר, אני רואה בלוחות יד 2 שדיהטסו סיריון נוטה להיות יותר זולה מיונדאי i20 (בכ-5000 עד 10000 ש"ח אפילו). יש סיבה לזה? היא משמעותית פחות טובה?

המאזדות שתייניות. וב 40-45K יכולת לקנות את ה-3 2009 וזה אני מדבר עוד על פסח שעבר...

בכל מיקרה אני חושב שתיהיה לך הרבה יותר תועלת בקארס פורום.

פורסם
  • מחבר

דווקא פרסמתי את אותה שאלה בדיוק בקארספורום, אבל לא קיבלתי שום תגובה. אבל כן קראתי קצת המלצות שם.

פורסם
  • מחבר

כמה אני צריך לחשוש מקילומטרז' גבוה? ראיתי מודעה ליונדאי i20, שנת 2010 עם 90000 ק"מ ב-49500. סביר? להיזהר? לברוח?

(רוב המכוניות שראיתי בקטגוריה היו סביב ה-60-80 אלף ק"מ)

נערך על-ידי שניצל

פורסם

שני הצדדים בעייתיים

ק"מ נמוך מדי לא טוב מאחר ואוטו צריך לנסוע וצריך לקבל שיגרת טיפולים והחלפות בזמן (לדוגמא באוטו שלא נסע לא יחליפו צמיגים)

ק"מ גבוה גם לא טוב. אוטו מהשכרה עם 44,000 ק"מ זה בסדר. תבדוק שלא יעבור ממוצע של 15,000 בשנה. מעל 20,000 זה לא אוטו זה רכב שליחויות.

פורסם
  • מחבר

בטוח? עם הרכב שיש לי כרגע עשיתי 50000 ק"מ בשלוש שנים והנסיעות שלי הן בעיקר ת"א-הרצליה... נראה לי הגיוני שכל מי שגר קצת יותר רחוק מהעבודה יעשה יותר מזה.

פורסם

נורא תלוי - 22K לשנה זה סביר מאוד היום

ואם הנסועה שלך הולכת להיות נמוכה הקילומטראז' היחסית גבוהה בקניה יתאזן לאחר 3 או 4 שנים

אישית את הרכב שלי קניתי עם 60K (לאחר שנתיים בלבד) ומאז עשיתי עוד יותר מ-60 (לאחר כמעט 5 שנים) ככה שזה מתאזן

אנשים קונים רכב כדי לסוע בו - ורכב שמתוחזק כראוי עם נסועה גבוהה עדיף על רכב מתוחזק גרוע עם נסועה נמוכה

פורסם

סביר זה 15-20 לשנה

לדעתי גבוה יותר לא טוב מאחר והוא נהנה מהרכב ואותך הוא מכניס לשגרת טיפולים יקרה.

ברכב הקודם שלי הונדה סיוויק כל טיפול עלה יותר והשיא היה לכיוון ה-90,000 ששם כבר שילמתי כ-1,600 ש"ח לטיפול במקום 500-600 בשלבים הראשונים.

מעבר לכך חלקים מתחילים להשחק וברכב יחסית חדש אתה נוטה ללכת על חלפים מקוריים.

"שניצל" מחר אני הולך לטיפול 15,000 ראשון עם הרכב הנוכחי שלי. לקח לו 11 חודש בדיוק.

אני נוסע באופן יומי מהרצליה לר"ג ויש לי קרובי משפחה בצפון כולל בית שאן והקריות. ככה שאני נוסע לא מעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים