עבור לתוכן

The Witcher® 3: Wild Hunt - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

עליתי על איזה טריק כספי נראה לי כבר הוזכר פה

יש את אודרין השיכור ולידו יש אחד שמוכר בקבוקים ריקים וכל פעם שנכנסים לתפריט מכירה מתמלא לו המלאי מחדש במשהו כמו 250 בקבוקים שעולים מטבע אחד לאחד

אז נכנסים ויוצאים וכל פעם קונים עשיתי כמה פעמים בסוף היו לי ים בקבוקים ריקים אבל למוכר הזה נכנס הרבה כסף

אחרי זה פשוט מוכרים את הבקבוקים לכל מוכר פשוט אחר במחיר זהה של מטבע אחד לבקבוק

מה שהושג זה שהמוכר בקבוקים מקבל כסף ואפשר למכור אצלו באחלה מחירים מעכשיו אני מוכר רק אצלו

האמת בקושי משתמש בכסף גם ככה כבר הגעתי לאיזה שלושים אלף ולא ממש קונה דברים אלא משתמש בנשקים הירוקים שמותאמים לויצר

• תגובות 613
  • צפיות 157.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש כאן עוד אנשים שהתמכרו לGWENT?

המשחק הזה הוא אחד ממשחקי הקלפים הטובים ששיחקתי...

פורסם

התמכרתי לאחרונה ל heartstone (גם ל HOTS), ואני עדיין משחק ב witcher 2 אז יש לי עוד זמן :)

עריכה: יצא מוד למשחק סימולטור משחקי שולחן ששכחתי את שמו, שאפשר לשחק ב gwemt

פורסם

לדעתי זה משחק טוב יותר מhearthstone ויש כבר קולות ברשת שקוראים לCDprojekt לאזן אותו טיפה ולעשות ממנו משחק PvP רשמי...

פורסם

איפה אפשר ללמוד אלכימיה לצורך רקיחת שיקויים, יש אתרים מומלצים...?

תודה.

פורסם

או שאתה מוצא את רשימת המרכיבים לשיקויים בעולם המשחק בד"כ בתיבות ליד הבוסים של משימות צד ,או שאתה קונה אותן מסוחרים.

פורסם

השאלה שלי, אם אפשר להכין שיקויים מיוחדים בעזרת צירופים שלא קיימים במשחק הרגיל.

פורסם

לא אתה יכול רק לפי מה שיש לך באפשרויות.

פורסם

מערכת האלכימיה פה מעצבנת, הייתי מעדיף את זה בחזרה כמו שהיה במשחק הראשון והשני.

אתה צריך להשיג "מתכונים" של שיקויים (סוחרים או למצוא על גופות ו- loot) ואז אתה מכין שיקוי אחד בלבד על פי המתכון (שכמובן יש לו רשימת רכיבים מאוד מסויימת ואי אפשר להחליף בינהם כמו במשחקים הקודמים) שיש לו X שימושים ואתה לא יכול ליצור עוד שיקויים מאותו הסוג אלא רק למלא את השימושים של השיקוי הזה על ידי מדיטציה ובזבוז אלכוהול.

מה שעוד יותר מעצבן שהשיקויים תופסים רק לאיזה 30 שניות ויש לך 3-4 שימושים (לפחות ברמות הראשונות של השיקויים)

במשחק הראשון הייתי מכין כמות עצומה של שיקויים ואז לפני קרב או אזור שאני יודע שאני הולך להיות בו רוב הזמן בקרבות שותה איזה 10 שיקויים שונים שמחזיקים ל- 10 שעות (in-game) ונותנים באפים יפים מאוד...

פורסם

מודים אילן מודים.

יש מוד שכבר דואג לתקן את בעיית הבאפים הקצרים.

פורסם

לינק?

אני שוקל גם להתקין את המוד שמסדר את ה- xp curve. לוקח מלא זמן לעלות רמות פה

ואולי גם מוד שמאט את הקצב של הנזק שנגרם לשריון ונשקים. לתקן את כל החפצים שלך אחרי 2 קווסטים נהיה מעצבן מהר מאוד

פורסם

את הנקסוס אני כמובן מכיר. אם הייתי רואה מוד כזה שם אני בטוח שכבר הייתי מתקין אותו

פורסם

תודה. נבדוק את זה. לפי מה שכתוב שם הוא לא משנה יותר מידי שיקויים ונראה לי שאין לי אף אחד מאלה שהוא כן. אבל ננסה בכל זאת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים