עבור לתוכן

The Witcher® 3: Wild Hunt - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם
על איזה BUILD הלכתם?

אני כבר 30 שעות במשחק ועם 13 סקילים שלא בחרתי.

פשוט אין לי מושג על מה ללכת.

אז החלטתי לפתוח דיון בו אנשים אחרים ירשמו על מה הלכו.

על MELEE? אם כן, איזה?

על MAGIC? אם כן, איזה קסמים שדרגתם?

או מעורבב?

BUILD של שיריון קל (בחרתי את השדרוג שנותן 25% נזק קריטי על כל חלק של שיריון קל + תוספת להתקפה "קלה")

שידרגתי בעיקר את הQUEN שייתן לי אקסטרה הגנה מכיוון שאני משתמש רק בשיריון קל.

• תגובות 613
  • צפיות 157.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
טוב חברים, סיימתי אתמול ב1 בלילה את העלילה הראשית, כמה משפטים ושאלות (יסומן כספוילרים) ברשותכם.

המשחק מופתי. יצירת MASTERCLASS של החברה הפולנית. מירב התשבוחות מגיעות להם (למיטב הבנתי קיבל 9.75 מ10? לגמרי מוצדק.)

הדיאלוגים עם הדמויות, הטקסטים המדהימים ,הסאונד וכמובן העלילה נתנו לי תחושה כאילו אני נמצא בסרט סגנון משחקי הכס ואני קובע איך הוא יתפתח!

בעקבות כך תהיתי האם כדאי לרכוש את סדרת הספרים עליהם מבוססים המשחקים, מישהו מבין בזה? יכול לשפוך מעט אור פה לחברי הפורום ולי?

למי שרק התחיל לשחק, לא הבנתי משהו בקשר לעלילה , ספוילר למי שלא סיים את המשחק השני:

המשחק השני הסתיים כאשר מצאנו את טריס, אין שום קשר לינפר או לסירי כביכול הזיכרון של גראלט עוד מעורפל כמדומני. איך פתאום קופצים במשחק השלישי לזה שגראלט זוכר הכל כביכול "נפרד" מטריס, מחדש את הקשר עם ינפר וסירי מגיעה משום מקום? לא מובן לי הקפיצה הזאת בקו העלילה בלי קישור של החלקים..

בנוגע למשחק השלישי,

בסוף אתה חוזר "לבית" שלך והוא כולו ריק מאנשים. נכנסתי לחדרים וטיילתי באזור ולא מצאתי אף אחד.. איפה סירי? איפה טריס וינפר?

אולי בגלל שבחרתי להישאר במשולש רומנטי הם כביכול פירקו את החבילה ונעלמו? אולי הייתי צריך לבחור אחת מהן וזהו..

בקשר לWILD HUNT הורגים 2 מתוך ה3 גנרלים שלהם(אחד במסיבה עם שלושת האמהות והשני על הסיפון אחרי שסירי עושה חצי עבודה) ואת המנהיג שלהם, מה עם השלישי? שכביכול היה דיבור על כך שאפשר לגרום לו לצאת נגד המנהיג? לא הראו אותו בכלל..

משחק מדהים, באמת אחד הטובים אולי הכי טוב ששיחקתי עד כה.

מישהו שסיים את המשחק? אני באמת מתלבט אם לעשות REWIND חוזר על המשחק או להמשיך לכל שאר הSIDE QUESTS רק בגלל שאני חושב שהסוף שלי קצת מוזר..

פורסם

טוב שיניתי כמעט הכל

בחנות שם מול הבן אדם הבנתי שאני יכול שהוא יעשה לי ציוד witcher gear ירוק

אז עשיתי סט שלם של ציוד במשקל מדיום והוספתי סקיל שמוסיף נזק לכל מדיום שאתה לובש

נראה לי התחזקתי משמעתית פה

https://youtu.be/73tfIwSIlQA

פורסם

אין על גופר. אני מכור לו מאז שהפנית אותי לסרטונים שלו על סקיירים...

אני מבין שכאשר המפתחים ישחררו את הקיט שלהם, אנחנו צפויים למודים עשירים כמו שיש לסקיירים? כי אם זכור לי נכון, המבחר לוויטצ'ר 2 הוא די מצומצם והמודים די מוגבלים ביכולתם להשפיע על עולם המשחק. בהשוואה לסקיירים, למשל.

האם זה צפוי להיות שונה בוויטצ'ר 3?

פורסם

סוף סוף .. סירטון שמראה את שלושת הסטים המותאמים לוו'יצרים

פורסם
אין על גופר. אני מכור לו מאז שהפנית אותי לסרטונים שלו על סקיירים...

אני מבין שכאשר המפתחים ישחררו את הקיט שלהם, אנחנו צפויים למודים עשירים כמו שיש לסקיירים? כי אם זכור לי נכון, המבחר לוויטצ'ר 2 הוא די מצומצם והמודים די מוגבלים ביכולתם להשפיע על עולם המשחק. בהשוואה לסקיירים, למשל.

האם זה צפוי להיות שונה בוויטצ'ר 3?

זה יהיה יותר טוב מW2 אבל ממש לא ברמה של סקיירים. אלה מנועים שונים לגמרי, יש פחות חופשיות ביצירה במנוע של W3.

בטוח יהיו מלא מודים שקשורים לגרפיקה / טקסטורות / איזון קרב וכו אבל לא מאמין שתראה הרבה מודים שמוסיפים תוכן

פורסם

זה גם משהו...

כי נדמה לי (תקן אותי אם אני טועה) שבוויטצ'ר 2 לא היו מודים שמחליפים טקסטורות ומודלים גרפיים, ברמה ובהיקף שיש בסקיירים.

פורסם
זה גם משהו...

כי נדמה לי (תקן אותי אם אני טועה) שבוויטצ'ר 2 לא היו מודים שמחליפים טקסטורות ומודלים גרפיים, ברמה ובהיקף שיש בסקיירים.

היו (http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/searchresults/?src_cat=7) ואפילו הרבה אבל כמובן, לא היו ברמה של סקיירים.

הבעייה העיקרית שבW2 לקח מלא זמן עד שהוציאו כלים נורמלים למודים והפחד שאותו דבר יהיה עם W3. אין שום צפי על שחרור רישמי לכלים למודרים בניגוד למשחקים של bethesda שמהיום הראשון כבר היו כלים די טובים שרק השתפרו עם הזמן.

פורסם
פורסם
היו (http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/searchresults/?src_cat=7) ואפילו הרבה אבל כמובן, לא היו ברמה של סקיירים.

הבעייה העיקרית שבW2 לקח מלא זמן עד שהוציאו כלים נורמלים למודים והפחד שאותו דבר יהיה עם W3. אין שום צפי על שחרור רישמי לכלים למודרים בניגוד למשחקים של bethesda שמהיום הראשון כבר היו כלים די טובים שרק השתפרו עם הזמן.

קראתי איזה שאלון עם המפתחים והם אמרו שהם רוצים לשחרר את ה red kit ל w3 כמה שיותר מהר. אם זה יהיה במהלך החודשים הקרובים/ שנה אז אולי עוד יהיה סיכוי שיהיו מודים טובים.

ב w2 עד שהם שחררו את הכלי פיתוח כל העניין מהמשחק ירד

פורסם

פעם ראשונה שאני משתמש בספוילר :)

פורסם

לא הבנתי מה ספויילר בזה

פורסם

לא ספוילר לעלילה אלא למשהו שאני מניח שחלק ישמחו לגלות לבד. Better safe than sorry

פורסם

סיימתי את המשחק ועכשיו משעמם לי רצח

מתי אמור לצאת ההרחבה הראשונה? ומה דעתכם כדאי לי להתחיל מההתחלה? ולעשות את כל המשימות הצדדיות+הראשית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים