עבור לתוכן

הדיון הראשי לקבוצתית של ה-SSD

האם רכשת כונן SSD במסגרת הקניה הקבוצתית? 44 הצבעות

1. 1. האם רכשת כונן SSD במסגרת הקניה הקבוצתית?

• רכשתי את דגם ה-EVO
    • רכשתי את דגם ה-PRO
    • מתלבט בגלל המחיר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

היי לכולם...:hi:

קצת לפני הקניה, החלטתי לפתוח את הדיון הבא שירכז את כל הרשמים, ביצועים, עצות, חוות דעת ובעצם כל מה שחפצה נפשכם לכתוב על הרכישה הקבוצתית הגדולה של כונני ה-SSD.

**המלצה חשובה**:

בעבר פורסם מדריך שנקרא "איך להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם", אני ממליץ לא לפעול לפי המדריך ולקרוא את השרשור הבא:

http://hwzone.co.il/community/threads/528946-%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%93-%D7%9C%D7%94%D7%92%D7%9E%D7%A8-%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%91-SSD-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%A9%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D?highlight=%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%93+%D7%9C%D7%94%D7%92%D7%9E%D7%A8+%D7%9C%D7%99+%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D

לאחר שקראתם במיוחד את התגובה הזו בעמוד השלישי בדיון, אין לי ספק שתדעו מה לעשות כשאתם ניגשים להתקנת ה-SSD:

1. להפעיל בביוס את אופציית ה-AHCI

2. לבטל מצב שינה

3. להקטין את כמות הזיכרון הוירטואלי למשהו כמו 1024MB.

4. להתקין את התוכנות שמגיעות עם הכונן(אופציונלי).

בהצלחה לכולם, תתחדשו ודיון פורה :xyxthumbs:

• תגובות 267
  • צפיות 42.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נוסטלגיה..

מזכיר לי את הדיון שפתחנו על ה-C400/M4.

כל הכבוד על היוזמה.

פורסם
  • מחבר

תודה..:xyxthumbs:

פורסם

יוזמה מבורכת עידן :)

יש מצב שענו על מה שאני הולך לשאול , אבל אני לא מבין כמה מושגים פה אז אני אשאל בכל זאת.

מן הסתם , כולם הולכים להתקין את מערכת ההפעלה (WINDOWS) על הSSD , וכידוע , ווינדוס מוסיפה הרבה זבל לכונן הראשי [ החל מTEMP ועד לגיבויי מערכת , קבצי זבל , היסטוריות למינהן וכו' ] , יש דרך להניח את כל המידע הזה על ה HDD מבלי להאט את ביצועי הווינדוס ?

עם מחיקה של TEMP עוד אפשר להסתדר , גם גיבוי מערכת הגדרתי שיגבה רק כשאני מחבר את הכונן החיצוני שלי , אבל יש הרבה קבצים נסתרים שפשוט יושבים על הכונן של מ.ההפעלה ומשגעים אותי :bash:

פורסם
  • מחבר

תודה..

לפי הזכור לי מהדיון שהפנתי אליו, יש רק שני דברים שאמורים לבצע, תקרא את הדיון ותבין.

פורסם

^ דבר אחד והוא להפעיל בביוס AHCI.

פורסם
  • מחבר

אפשר גם לבטל מצב שינה ולהקטין את הזיכרון הוירטואלי..

פורסם

אהלן, האם כדאי להשתמש בתוכנת הmagic של סמסונג למשל בשביל הrapid בהנחה שיש לי 8gb זכרון?

פורסם

האם ניתן להעביר את ההתקנה הקיימת של Windows 8.1 מה-SSD הקודם (120 ג'יגה) ל-SSD החדש?

כשניסיתי להעביר התקנה ל-SSD הנוכחי שלי מהכונן הקודם, זה לא עבד ונאלצתי להתקין מחדש תוך שהכוננים הנוספים מנותקים ורק ה-SSD מחובר.

כשהתקנתי את מערכת ההפעלה על ה-SSD הקודם והכוננים הנוספים היו מחוברים (יש לי 3 כוננים מכנים בנוסף ל-SSD), ההתקנה נכשלה ונאלצתי לחזור עליה כאשר הכוננים הנוספים מנותקים ורק אחרי שההתקנה הושלמה יכולתי לחבר אותם שוב.

מה אתם מציעים לעשות הפעם כדי שהתקלה לא תחזור על עצמה או שבכל מקרה עדיף לעשות התקנה נקייה על ה-SSD החדש?

תודה מראש.

פורסם

תשתמשי בתוכנה שיודעת לעשות זאת כמו שצריך. ACRONIS 2014 לדוגמא.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

בזמנו השתמשתי ב-Acronis (גרסה קודמת) אך בגלל שהגיבוי היה שמור על אחד מהכוננים המכניים שלי, התהליך נכשל בשל הבעיה שהייתה כשהכוננים המכניים היו מחוברים ולכן נאלצתי להתקין מחדש כאשר הכוננים מנותקים כי לא ידעתי איך לשחזר מגיבוי של אקרוניס כשאף כונן מכני לא זמין.

יכול להיות שזו בעיה בדגם הספציפי של ה-SSD שלי ושזה לא יקרה עם ה-SSD החדש, כך אני לפחות מקווה. בכל מקרה שווה לנסות.

פורסם

מדוע יש קשר בין זה שהכוננים מחוברים או לא, אל ההצלחה או הכישלון בביצוע image ?

נשמע שממש לא קשור לעניין, אלא פשוט בעיה בסדר ה boot של הדיסקים לאחר שביצוע השיכפול מסתיים, כאשר מפעילים את המחשב מחדש.

תוודאי שכרגע מכוון בביוס לעשות boot מ ssd הנוכחי. ולאחר ביצוע השכפול, נתקי את ה SSD הישן, ותוודאי שבביוס יהיה מכוון לעשות boot מ ssd החדש, לפני ביצוע הבוט הראשון.

פורסם
האם ניתן להעביר את ההתקנה הקיימת של Windows 8.1 מה-SSD הקודם (120 ג'יגה) ל-SSD החדש?

כשניסיתי להעביר התקנה ל-SSD הנוכחי שלי מהכונן הקודם, זה לא עבד ונאלצתי להתקין מחדש תוך שהכוננים הנוספים מנותקים ורק ה-SSD מחובר.

כשהתקנתי את מערכת ההפעלה על ה-SSD הקודם והכוננים הנוספים היו מחוברים (יש לי 3 כוננים מכנים בנוסף ל-SSD), ההתקנה נכשלה ונאלצתי לחזור עליה כאשר הכוננים הנוספים מנותקים ורק אחרי שההתקנה הושלמה יכולתי לחבר אותם שוב.

מה אתם מציעים לעשות הפעם כדי שהתקלה לא תחזור על עצמה או שבכל מקרה עדיף לעשות התקנה נקייה על ה-SSD החדש?

תודה מראש.

Paragon Migrate OS to SSD

יש לי ניסיון טוב איתה.

פורסם

קבל קישור לתוכנה חופשית לשימוש ביתי (לא מסחרי) בשם AOMEI Partition Assistant 4

בין שלל האפשרויות יש: Migrate OS to SSD/HDD Wizard - בדיוק מה שאתה צריך

וגם Partition Alignment

קישור: http://www.disk-partition.com/features/new-features.html

נסה ותהנה...

עדכון

PARAGON מעולה אך לא חופשית...

פורסם

Splashy is a she.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים