עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט שמטרתו העיקרית פיתוח תוכנה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שוב תודה.

אז אני אקח אותו.

אני קונה כרטיס אלחוטי חדש, עם חיבור שנקרא PCI לדעתי , אני רואה שאין בעיה עם זה.

נראה לי שנותרו לי 3 שאלות לפני הקניה :

1. מה אתה היית בוחר, הכרטיס מסך היקר או הזול ? (הפרש של 100 שקל)

2. יש מבצע כלשהו על הSSD הזה : 430 ₪ - SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע* היית ממליץ. עליו ? יש לך SSD אחר שאתה ממליץ לי עליו ?

זה המחשב שהרכבתי בהתאם למה שBIT עזר לי במקור וההתייעצות איתך :

http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5267b5152c631

אני אשמח אם תסתכל ותגיד לי אם כדאי לשנות משהו, כי יש לי מרווח של איזה 100-200 שקל , אם אני צריך לשפר ספק או יש איזה מארז יותר מגניב עם יותר יציאות שאתה מכיר או משהו ,תגיד לי .. כי אני לא קונה מחשבים לעיתים קרובות , פעם ב5 שנים בערך ואני משלם 4000 שקל, אז אין לי בעיה 100-200 יותר אם זה נותן לי משהו.

940 ₪

- Intel Quad Core i5 3570 3.4Ghz S1155

370 ₪

- MSI H77MA-G43 S1155

340 ₪

- 8GB Crucial DDR3 1600Mhz

860 ₪

- *מבצע* Sparkle GTX660 2GB DUAL FAN OC GDDR5 *מבצע*

430 ₪

- SanDisk Pulse 128GB SATA3 *מבצע*

320 ₪

- Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

460 ₪

- Cooler Master Elite 311 Plus + FSP Raider 550W 80+ Silver BUNDLE

90 ₪

- LG DVD-RW X24 GH24NS90

65 ₪

- Arctic Alpine 11 Pro Rev.2

מחיר סופי: 3875 ₪

נערך על-ידי אופסשםמשתמש

פורסם

אין ללוח הזה PCI (לא לו, ולא להרבה לוחות אחרים כיום). מדובר על חיבור מתיישן.

יש הבדל בין PCI ל-PCI-E (שני חיבורים שונים) אמליץ לך לקנות כרטיס רשת אלחוטי בתקן PCIE (בתקן X1), שכן גם יש אותו על הלוח וגם מדובר על חיבור שיהיה אותו ככל הנראה גם בדורות הבאים של לוחות האם.

1. לגבי כרטיס מסך לצערי איני אוכל לעזור לך לעומק. בכללי שני הכרטיסים מאוד דומים. מציע לך לשאול בחנות - אם הג'יגבייט מגיע עם באנדל מורחב (משחקים, חיבורים וכדומה) אז קח אותו. אם אין בו משהו מיוחד, קח את הספרקל.

2. אני פחות מכיר את הדגם הספציפי הזה. אמליץ ללכת על Samsung 840 Evo שכן הוא כונן די מהיר וכבר הוכיח את האמינות שלו עד כה.

מבחינת מארז אני מניח שראית איך הוא נראה ומה הפיצ'רים שלו. בחנות יש עוד באנדלים של מארזים עם הספק הזה, בדוק אותם אם תרצה. זה כבר עניין של טעם אישי.

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך ב650W נכון ?

ועוד דבר קטן, אני שוקל להעיף את ה1TB ולהפוך את ההSSD ל256, יש איזה הגיון במקום 256 לקחת 2 של 128 ולחבר בRAID ?

דיברתי בטלפון עם starpc

א. אנשים נורא נחמדים , אפשר להתייעץ ולדבר והם ממש עוזרים.

ב. הבחור אמר לי שהם מורידים את הלוחות של MSI (פרט ללוחות לגיימרים) שכן הלוחות חוזרים אליהם הרבה ונוטים להתקלקל ושאני אקח GIGABYTE או ASUS , אז איזה לוח אתה ממליץ שיעמוד בדרישות שלי ?

נערך על-ידי אופסשםמשתמש

פורסם

550W בהחלט יספיק.

השאלה כמה נפח את צריך. 250 ג'יגה זה נפח מאוד נמוך (תחשוב שכמה עשרות ג'יגה רק מערכת ההפעלה ותוכנות נילוות לוקחות).

אתה יכול לקחת שניים של 128 וזה יהיה כמובן מהיר יותר, אבל מצד שני אתה משלם פה יותר וגם מבחינת הסיכון בתקלות ברייד (ובכללי בכלל שיש לך זוג כוננים) גדל.

אם אתה עושה רייד 0 והלך לך כונן אחד, תגיד ביי ביי למידע.

לוחות MSI מתקלקלים? מצחיק. כבר שנים שהחברה נותנת לוחות מעולים ושמעתי מקרים בודדים בלבד על תקלות בלוחות שלהם מהסדרות האחרונות. אתה מוזמן לחפש כאלה פה בפורומים ובפורומים האחרים, תמצא מעט מאוד.

בכל מקרה, האתר שלהם משום מה לא עולה לי. הוא עולה לך?

בכללי, יש את H77-D3H שנחשב ללוח מעולה של ג'יגבייט, אבל די יקר - לרוב עולה סביב ה-500 ש"ח. את הלוח המקביל לו מהדור הנוכחי (H87-D3H) ניתן לרוב למצוא בכמה עשרות שקלים יותר.

פורסם
  • מחבר
550W בהחלט יספיק.

השאלה כמה נפח את צריך. 250 ג'יגה זה נפח מאוד נמוך (תחשוב שכמה עשרות ג'יגה רק מערכת ההפעלה ותוכנות נילוות לוקחות).

אתה יכול לקחת שניים של 128 וזה יהיה כמובן מהיר יותר, אבל מצד שני אתה משלם פה יותר וגם מבחינת הסיכון בתקלות ברייד (ובכללי בכלל שיש לך זוג כוננים) גדל.

אם אתה עושה רייד 0 והלך לך כונן אחד, תגיד ביי ביי למידע.

לוחות MSI מתקלקלים? מצחיק. כבר שנים שהחברה נותנת לוחות מעולים ושמעתי מקרים בודדים בלבד על תקלות בלוחות שלהם מהסדרות האחרונות. אתה מוזמן לחפש כאלה פה בפורומים ובפורומים האחרים, תמצא מעט מאוד.

בכל מקרה, האתר שלהם משום מה לא עולה לי. הוא עולה לך?

בכללי, יש את H77-D3H שנחשב ללוח מעולה של ג'יגבייט, אבל די יקר - לרוב עולה סביב ה-500 ש"ח. את הלוח המקביל לו מהדור הנוכחי (H87-D3H) ניתן לרוב למצוא בכמה עשרות שקלים יותר.

זה מה שהבחור אמר לי , אין לו שום אינטרס לשקר לי ..מבחינתו הוא יכל להגיד לי "קח מה שבא לך ותשלם", הוא אמר לי שמלא מחזירים להם אותם וזה הופך ללא כלכלי למכור אותם.

מה שמצחיק בכל הסיפור שאם הH77 והH87 עולים בערך אותו דבר , בסופו של דבר אני אמצא את עצמי קונה את הHASWELL אחרי הכל :)

כל הרעיון היה בשביל לחסוך בלוח אם.

עכשיו האתר עולה לי.

לפי הבדיקה שלי , אני יכול להוסיף עוד 90 שקלים למעבד ולקבל 4670

ו60 שקלים כדי לעבור מH77-d3h לH87-D3H

עכשיו אני צריך לחשוב האם אני רוצה להוציא 150 שקל בשביל לקבל את הדור החדש ..

נערך על-ידי אופסשםמשתמש

פורסם

אתה לא יודע אם יש לו אינטרס או לא, המטרה שלו ושל כל חנות בסופו של דבר היא למכור. איך זה קשור למכירה? יכול להיות שהוא עובד יותר עם יבואן מסויים או חברה אחרת כך שהוא מעדיף למכור מוצר מחברה X מאשר עם חברה Y. אם זה מעניין אותך, אתה יכול להתקשר לעוד כמה חנויות שמוכרות את הלוחות הללו ולשאול מה דעתן לגבי לוחות MSI.

אם אתה צריך את כל התמיכות והחיבורים שרשמת, אתה חייב לקחת לוח-אם מבוסס ערכת שבבים H77, מה שאכן אומר ששהפרש למערכת האסוול יורדת. אתה לא חייב להיות נעול על המעבד הזה, יש לך גם את 4570 שחלש באחוזים בודדים וזול ביותר מ-100 ש"ח בהתאם.

פורסם
  • מחבר

מבחינתי אם אני לוקח את ה:

GA-H81M-DS

זה מגביל אותי בזה שאין לי RAID (לא קריטי) כל עוד אני יכול לחבר 2 דיסקים קשיחים

אין לי אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך (מיותר מבחינתי)

ויש לי USB 3 , ואפשרות להוסיף עוד כרטיס זכרון אחד, נכון ?

הבעיה שלי שבcomparison שלו בין כרטיסים אחרים , על אחרים כתוב :

1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16)

(The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 3.0 standard.)

ואצלו כתוב :

1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16

ואני לא יודע אם זה שלא כתוב שהוא תומך באיזה סטנטרד זה חשוב לי או לא .. או שסתם שכחו לרשום.

ההשוואה בינהם פה :

http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=4568,4665

נערך על-ידי אופסשםמשתמש

פורסם
  • מחבר

נאמר לי בKSP שכדאי לי להחליף את הARCTIC ALPINE לARCTIC FREEZER שכן ה4570 דורש קירור רציני יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים