עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט שמטרתו העיקרית פיתוח תוכנה

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לקנות מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא פיתוח תוכנה, וקצת משחקים.

דברים שאני יודע שאני רוצה הם :

1. SSD אני לא סגור על האם 128 או 256, ודיסק נוסף של חצי טרה

2. i5 4670 או i5 3570 (אני עדיין לא בטוח מה עדיף, האם החדש או הישן.. כנראה ה4670)

3. 8 ג'יגה זכרון (כרגע יש לי 4 וזה לא מספק לצערי)

4. מארז סביר ולא מאוד גנרי, הגנרי נוטים להרעיש ולרטוט, ואני אצרף שאלה, אם אני רוצה מארז לא ענק אלא טיפה קטן יותר , בכמה זה מגביל אותי ומעלה את המחיר ?

5. כרטיס מסך בינוני כלשהו של NVIDIA , אני רוצה תמיכה בCUDA (אני מקווה שזה לא מייקר מאוד את הכ.מסך)

חשוב לי שהלוח אם יהיה כזה שיאפשר לי לחבר כרטיס רשת אלחוטי מהיר (תקן N לדעתי) , להוסיף זכרון להוסיף דיסק קשיח .. שיהיה

לוח אם סביר,

נכוותי כבר עם מארזים שהיציאות שלהם הפסיקו לעבוד עם הזמן ולוחות אם שחלק מהסלוטים שלהם נדפקו...

אין לי שום צורך בלחבר 2 כרטיסי מסך במקביל, ראיתי שזה קיים בכל מני מארזים וזה נשמע לי מיותר

תודה :)

עכשיו בנוגע לשאלות

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד נחמד לחסוך, על רכיבים כמו כ.מסך שלא מאוד קריטי לי לשחק ב1080P על high, אבל לא רוצה לחסוך על רכיבים כמו לוח אם שאחרי זה אני ארצה להוסיף זכרון ואגלה שאין סלוטים פנויים או לחילופין הלוח אם עם חיבור שמגביל את המהירות של הSSD ..

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, אלא אם כן אני הוזה ומחשב כזה אמור להיות יותר יקר

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים , 3d studio max , visual studio , למרות שעם יד על הלב, כרגע מי שלוקח אצלי הכי הרבה CPU וזכרון זה CHROME

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כתבתי למעלה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי שמץ

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, זה לא חינם בד"כ ?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תל אביב רבתי

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3 נשמע לי רעיון טוב

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אני רוצה עכשיו כרטיס מסך בינוני ושאפשר יהיה להחליף אותו, וכנראה להוסיף זכרון

נערך על-ידי אופסשםמשתמש

פורסם

הצעה אפשרית מ-StartPC,

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz S1150

360 ₪ - Asus H81M-PLUS (Front USB3 + HDMI) S1150

340 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz

860 ₪ - *מבצע* Sparkle GTX660 2GB DUAL FAN OC GDDR5 *מבצע*

499 ₪ - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III

320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

460 ₪ - Cooler Master Elite 311 Plus + FSP Raider 550W 80+ Silver BUNDLE

90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90

65 ₪ - Arctic Alpine 11 Pro Rev.2

מחיר סופי: 4029 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים

מפרט - תצוגה מקדימה

המפרט מנסה לתת לענות על מרבית הדרישות,

מבחינת גיימינג אני מאמין שה-GTX660 יוכל לתת מענה הן במשחקיות ב-1080p ב-High והן בתוכנות העושות שימוש ב-CUDA,

מבחינת לוח אם ושדרוגים וכיוצא בזה, כעיקרון ניתן להוסיף סטיק נוסף של 8GB בעתיד,

מבחינת כרטיס הרשת האלחוטי, כל עוד הוא בתקן PCIe x1 הרי שתוכל לעשות בו שימוש,

מצד תמיכת SATA 3 או הגבלה על הוספת התקני אחסון בעתיד, יש רק ארבעה יציאות SATA, רק שתיים מתוכן הן SATA 3, אבל זה באמת אמור להספיק.

מבחינת מארז, סה"כ מארז סולידי ואיכותי, לא ענק ולא פצפון, תוכל להציץ בו כאן:

http://www.hardwarebbq.com/coolermaster-elite-311-rc-311p-twn2-pc-chassis-review/5/

וכאן:

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1638868

ולסיום, אף על פי שביקשת קשיח בנפח 500GB, הכנסתי אחד של 1TB מאחר והפער עומד על 60 ש"ח בלבד...

לשיקולך.

נערך על-ידי Bit

פורסם
  • מחבר

קודם כל , המון תודה

כמה שאלות קטנות :

1. זה שלא הוספת למעבד עוד קירור זה בסדר? הקירור שהוא בא איתו טוב ?

2. מה זה הכרטיס מסך הזה, היצרן הזה ספרקל זה יצרן סולידי ? מה זה אומר שכתוב OC .. מישהו עשה לכרטיס מסך OC או שהוא בעל אפשרות OC ?

מדובר בכרטיס מסך הזה : http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-660 ?

3. יש לי דיסק קשיח כזה :

wd scorpio black 250gb 7200rpm , קניתי אותו למחשב הנייד שלי, ובאופן מצחיק בערך שבוע אחרי זה המחשב הנייד התפגר (לא רעיון חכם לשדרג מחשב נייד בן 4 שנים)

כל זה קרה לפני בערך 3 שנים :)

הדיסק כמו חדש, אפשרי לחבר אותו איכשהו עם איזשהיא מעטפת למחשב שהצעת ? (לא כחיצוני אלא פנימי) במקום הטרה שהמלצת עליו (בחיי שאין לי מה לעשות עם שטח אחסון, אני רק שומר תמונות ואני כרגע ב10 ג'יגה)

פורסם

ובכן לשאלותיך הרבות (!) ;)

1. דווקא אכן יש גוף קירור למעבד, ראה לעיל: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 - קישור לדף המוצר לחץ עלי -

2. Sparkle היא יצרנית ושחקנית בשוק כרטיסי המסך זה ממזמן, והמוצרים שלה נמכרים בארץ כמו גם בחו"ל, מדובר על חברה איכותית ולא ירודה מבחינת איכות המוצרים שלה,

בקצרה, הקהל בארץ לרוב מכיר מותגים חזקים כגון Asus או Gigabyte, אבל השוק העולמי נרחב הרבה יותר, ויש עוד די חברות טובות לא פחות מהן.

לגבי כרטיס המסך הספציפי, הנה הוא במלוא הדרו, ואכן מדובר ב-GTX 660

http://www.sparkle.com.tw/en/products_detail.asp?ID=72

הכוונה ב-OC היא שהכרטיס מומהר קלות מהמפעל,

המהרה היא העלאת תדר העבודה של רכיבים (לעיתים המעבד, לעיתים הזיכרון) ברכיב חומרתי על מנת להעלות את הביצועים שלו בהתאם.

ההמהרה ש-Asus\SPARKLE\MSI\Gigabyte וכל חברה אחרת מבצעת איננה עצומה, היא מסתכמת לרוב בתוספת של כמה עשרות מגה-הרצים בלבד,

והיא בעיקרון שם רק על מנת שהחברות יוכלו למתג ולרשום בגאון על הקופסה שהכרטיס בעל OC ולרוב צרכני כרטיסי המסך, זה מוכר.

תוכל לשם המחשה לראות את תדרי הכרטיס כפי שהחברה המהירה אותו יחד עם ערכי המקור, שוב, תוספת מזערית בלבד.

http://www.techpowerup.com/gpudb/b737/sparkle-gtx-660-dual-fan-oc.html

לגבי הכונן הקשיח, אתה יכול פשוט לחבר אותו למחשב, הוא עושה שימוש באפיק SATA 3 תקני לכל לוח אם,

פשוט הוא בגודל של 2.5 אינץ, ממש כמו כונן SSD לשם דוגמה.

נערך על-ידי Bit

פורסם

קשה לי מאוד להמליץ על 4670 כיום, ועוד מהחנות הזאת.

יש שם את i5-2500 ב-700 ש"ח, שכמדומני הוא חלש באיזה 15-20~ אחוז בממוצע מ-4670 הזה שעולה מעל 1000 ש"ח. להוסיף על זה לקיחה של לוח כמו H77MA-G43 שעולה 10 ש"ח יותר ונותן הרבה יותר (כמו תמיכה ברייד, יותר יציאות האודיו ו-4 חריצי זיכרון ולא 2) אז בכלל תמורת כמה אחוזי ביצועים אתה חוסך המון כסף ומקבל לוח טיפה טוב יותר.

בהפרש הכספי הזה אתה יכול לקחת מחשב שכולל את פריזר 7 פרו למעבד ובאנדל קולרמסטר סילנסיו+ריידר 550 ע"מ שיהיה שקט יותר, שיתאים יותר לרמת השקט שציינת.

אלא אם כן אתה מתעסק בגראפיקה בצורה כבד וזקוק לכח עיבוד גבוה מאוד, המחשב הזה אמור להיות מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר
קשה לי מאוד להמליץ על 4670 כיום, ועוד מהחנות הזאת.

יש שם את i5-2500 ב-700 ש"ח, שכמדומני הוא חלש באיזה 15-20~ אחוז בממוצע מ-4670 הזה שעולה מעל 1000 ש"ח. להוסיף על זה לקיחה של לוח כמו H77MA-G43 שעולה 10 ש"ח יותר ונותן הרבה יותר (כמו תמיכה ברייד, יותר יציאות האודיו ו-4 חריצי זיכרון ולא 2) אז בכלל תמורת כמה אחוזי ביצועים אתה חוסך המון כסף ומקבל לוח טיפה טוב יותר.

בהפרש הכספי הזה אתה יכול לקחת מחשב שכולל את פריזר 7 פרו למעבד ובאנדל קולרמסטר סילנסיו+ריידר 550 ע"מ שיהיה שקט יותר, שיתאים יותר לרמת השקט שציינת.

אלא אם כן אתה מתעסק בגראפיקה בצורה כבד וזקוק לכח עיבוד גבוה מאוד, המחשב הזה אמור להיות מעל ומעבר.

אני לא רואה בשום מקום את ה2500 הוא כבר לא נמכר והוא 2 דורות אחורה.

אם כבר אני אפול אחורה אז זה יהיה על ה3570 .. אבל ההפרש במחיר בין 3570 ל4670 הוא 90 שקל .. אני מוכן לשלם 90 שקל בשביל לקחת את הדור החדש (אגב מבדיקות שאני קראתי הוא מהיר יותר ב10%-6% )

לגבי מה שאמרת על הלוח אם לצערי לא הבנתי, אבל אני מבין שמה שאתה אומר זה שלוחות אם של הדור הקודם של המעבדים זולים יותר.

- - - תגובה אוחדה: - - -

במשפט הבא :

Cooler Master Elite 311 Plus + FSP Raider 550W 80+ Silver BUNDLE

1. מה זה silver ?

2. במארז יש רק מאוורר אחד מאחורה, לא צריך נוסף מקדימה ?

3. הספק הינו איכותי ולא גנרי ? מפתיע אותי המחיר הזול של ספק + מארז בכזה מחיר

פורסם

כנס לחנות הזו (startpc), לך ל"הרכבה עצמית" ותחת מעבדים יש אותו. למי אכפת שזה 2 דורות אחרונה? הפרשי הביצועים לא גבוהים ואין הבדל טכנולוגי גדול גם כן.

מבחינת הלוחות, אתה מקבל יותר עבור הכסף שלך. זאת אומרת שבמקום ב-400~ ש"ח אתה תקנה לוח-אם בסיס עם 2 חריצי זיכרון וכמות יציאות מוגבלת, אתה לוקח לוח-אם עם 4 חריצי זיכרון עם יותר תמיכות ויציאות.

אם ההבדל בין 3570 ל-4670 היה נסגר ב90 ש"ח, הייתי אומר לך לך על זה. אבל מה? יש גם את הלוח, אין מה לעשות. זאת גם אחת הסיבות שמעבדים המתומני הליבה של AMD פחות מצליחים בארץ.

1). silver זה תקן ה-80+ של נצילות הספק. מה זאת אומר? זה אומר שאם למשל יש לך ספק של 100W, ובעל תקן נצילות של 50%, זה אומר שבפועל כדי לספק את אותם -100W למחשב, הוא לוקח מהשקע בקיר 150W (כאילו חצי מומר לחום). לכן, ישנו תקן 80+ שככל שהתקן גבוה יותר, זה מעיד על ספק איכותי יותר כאשר על הדרך אתה תחסוך כמה שקלים בחשבון החשמל שלך. יש תקן 80+ רגיל, ברונזה, כסף (כמו שיש בספק הנ"ל), זהב, פלטינה וטיטניום אם אני זוכר נכון.

2). כן, מומלץ 2 מאווררים למערכת שכזו. אך כמו שרשמתי, אני בכלל הייתי הולך על באנדל אחר שיתרום קצת להשתקה של המחשב מעבר לקירור.

3). הספק בסדר. המחיר הוא מחיר באנדל (בנפרד העלות גבוהה הרבה יותר). הרבה חנויות עושות את זה כיום.

פורסם
  • מחבר

קודם כל , תודה על התשובות

מדוע הלוחות אם של הדור החדש של המעבדים יקרים יותר ?

האם זה בגלל שהם חדשים ואני יכול לחכות קצת (חודש חודשיים) והם ירדו במחיר ? או שיש הבדל מהותי בלוח עצמו , ואם יש , אז מה הוא ? (פרט לתושבת של המעבד מן הסתם), אולי אני בכלל רוצה לוח חדש.

הלוח שהוצע לי פה עולה 360 שקל, כמה אני אחסוך אם אני אקח לוח מקביל ברמה למעבד 3570 (תסלח לי אבל אני מעדיף שלא לקחת את ה2500) ? (הייתי בודק לבד אם הייתי מבין איזה לוח מקביל לאיזה, אני לא רואה שום דרך להבין מהשם של הלוח האם הוא טוב או רע)

פורסם

לגבי המארז קבל תיקון - הוא כן אמור לכלול 2 מאווררים, אם כי כדאי לברר זאת מול החנות כמובן.

הלוחות החדשים אכן יקרים יותר כי הם חדשים. כל דבר חדש שיוצא לשוק בחודשים הראשונים הוא יקר יותר. אתה מוזמן לבצע השוואות בין הלוחות עם ערכות שבבים דומות, אתה תראה שפרט למחיר אין ממש הרבה הבדל, כתלות בלוח גם כן כמובן.

מה זאת אומרת אתה רוצה לוח חדש? אתה מקבל חדש. אם אתה מתכוון מבחינה טכנולוגית, קרא את מה שכתבתי לך לפני שניה ^.

אם המחיר ירד בחודשים הקרובים, רוב הסיכויים שכן, אבל אף אחד לא יודע בדיוק מתי ובכמה.

אני לא יכול להכריח אותך לקחת את ה-2500, אך זה מה שאני הייתי עושה. מציע לך לפחות לקרוא פה ושם השוואות וביקורות. בכל מקרה, אם אתה לוקח את ה-3570, אתה עדיין יכול לקחת למשל את MSI H77MA-G43 (שעולה איזה 10 ש"ח יותר) ואתה מקבל יותר יציאות מאחור, תמיכה ברייד ו-2 חריצי זיכרון נוספים (רשמת כי תרצה שתהיה לך אופציה להוסיף עוד סטיקים בעתיד, אז הנה יש לך עוד 3 חריצים במקום חריץ נוסף בלבד).

פורסם
  • מחבר

בIVORY או KSP לא זוכר איפה בדקתי היה כתוב שבמארז יש רק מאוורר אחד, לכן תהיתי.

מבחינתי אם אני רוצה את ה3570 , כל מה אני עושה זה מחליף את ה4670 ב3570 ואת הלוח אם בH77MA-G43 ? או שעוד דברים צריכים להשתנות ?

איפה אני יכול לקרוא קצת על לוחות אם פה בפורום ? יש מליון דגמים ולא ברור מה ההבדל בינהם..

פורסם

יש הרבה חנויות שמציעות מארזים שונים עם באנדלים שונים, לכן הכי טוב זה לברר ישירות מול החנות לפני הקניה.

בנוגע ללוח, כן. מדובר כרגע על אחד מהלוחות המשתלמים שיש.

למי שאינו בקיא בדור הנוכחי והקודם של הלוחות, יקח לו קצת זמן להבין מי מה מו. אם אתה מעוניין לקרוא על דגמים, פשוט כנס לעמוד הבית של אותו לוח ולך ללשונים specs ע"מ לראות תמיכות ויציאות של הלוח. בחלק מהאתרים ניתן לעשות השוואות. פרט לזה, אתה תקבל המלצות ספציפיות כמו שקיבלת כאן.

פורסם
  • מחבר

המון תודה על התשובה, ישנתי על מה שאמרת ואני מתחיל לנטות ל3570

1. רק כדי שאני אבין , ההבדל בין לוחות הדור החדש לישן זה סה"כ תמיכה במעבד חדש או ישן ? אין איזה חידוש בלוחות שתומכים בhaswell ?

החשש שלי הוא שאני לא אקח haswell ואקח ivy bridge ולוח תואם ולא יהיה בלוח איזה טכנלוגיה שאני צריך ויש בלוחות של haswell .. אתה מבין ?

2. החנות הזאת startPc זה חנות טובה ואמינה ? בדקתי בIVORY וKSP ולהרכיב שם משהו דומה יצא לי יקר יותר.

3. אם אני מרכיב מחשב עם ה3570 , אתה ממליץ לי להשאיר את הכל כמו שהוא ולהחליף את הלוח ל

H77MA-G43 ?

אתה יכול לתת לי עוד 2-3 לוחות רלוונטים ולהסביר מה ההבדל בינהם כדי שיהיה לי אפשרות לבחור משהו יותר מדי, משהו זול יותר..

למשל כתוב בלוח שהוא תומך בAMD CROSSFIRE וOC שזה דברים שאני לא צריך וסתם משלם עליהם.

AMD CrossFire

4. אם אני רוצה מארז קטן יותר , זה אפשרי ? יש סיבה לא לרצות ? יש לך המלצות לאיזה מארז אחר ?

5. בנוגע לכרטיסי מסך יש סיבה להעדיף את היקר יותר בינהם ? מה ההבדל :

תודה :)

נערך על-ידי אופסשםמשתמש

פורסם

תראה, בכללי, לא היו הבדלים גדולים בשלושת הדורות האחרונים מבחינת יכולות עיבוד, כך או אך אתה לוקח כאן אחלה מעבד שיספק ביצועים גבוהים.

בעבר חברת AMD סיפקה יותר תחרות לאינטל, אך בשנים האחרונות הדבר מעט השתנה, היות ו-AMD התחילה להתרכז בעיקר במעבדים הכוללים ליבה גראפית עוצמתית מובנת (מעולה ל-HTPC ולמחשבי גיימינג זולים). גם מעבד הבולדוזר המשושי והמתמוני ליבה שלה מעולים, אבל הביצועים שלהם לא כ"כ עיקביים ומחירי הלוחות יקרים מעט יותר.

לכן, אם אתה תרגיש יותר שלם אם תלך על מעבד האסוול - לגמרי מובן. לכן תבחר מה שבחר - יש טיפה משתלם יותר, יש משתלם פחות, אבל בסופו של דבר המוצר טוב.

1) אין כמעט הבדלים טכנולוגיים בין סדרות עוקבות (כלומר בין B75 ל-B85 או H77 ל-H87 וכן הלאה). ההבדלים המשמעותיים היחידים זה שאתה מקבל את חיבורים חדשים יותר "כסטנדרט". כלומר, אם בעבר לוחות אם זולים לא היו כוללים חיבור SATA3 (חיבור מהיר לכונני SSD וכדומה) אלא רק SATA3, אז בדור הקודם היה נכלל רק חיבור אחד, ובדור הנוכחי שני חיבורים ברוב הלוחות. כנ"ל לגבי חיבורי USB3 למשל, אתה תוכל לראות שבלוחות האם מהדור הנוכחי יש יותר חיבורים שכאלה מהדור הקודם, ובדוק הקודם יותר חיבורים מהדור שלפניו (כאשר אז ברוב הלוחות הם בכלל לא היו). מבחינה טכנולוגית זה לפעמים גם משתנה מלוח ללוח, אז השאלה אם אתה יודע מה אתה צריך.

2) לצערי איני מכיר את החנות הזו, רק בזמן האחרון התחילו פה להמליץ עליה. אני ממליץ לך לבדוק בפורום צרכנות לגבי חוות דעת על חנויות, יש שם דיונים שלמים על זה.

3) לוח H77MA-G43 הוא פשוט לוח משתלם. בסופו של דבר, השאלה היא מה אתה צריך ממנו. אילו יציאות וכמה, אילו תמיכות וכדומה. הלוח לא תומך בצורה מלאה בקרוס פייר (מערך כרטיסי מסך של AMD) וגם לא ב-OC, כי אתה צריך מעבד תומך (מסוג K) ולוח-אם מבוסס ערכת שבבים Z87/Z77 שיקרים הרבה יותר. הלוח הזה מצד אחד לא נותן לך דברים שרוב האנשים לא צריכים כמו שני הדברים הללו, אבל מצד שני נותן לך מרווח נשימה מסויים מבחינה שדרוגים (עוד חריצי זיכרון, חיבור SATA3 וכדומה) וחיבורים אחוריים, מאשר לוחות אם בסיסיים יותר. אם אתה מעדיף לחסוך, בהחלט ניתן לקחת לוח בעלות של פחות מ-300 ש"ח.

4) זה תלוי באיזו חנות אתה קונה כי בחנויות יש מגוון ועדיפויות שונות. השאלה גם כשאתה אומר "קטן" לכמה קטן אתה מתכוון.

5) שני הכרטיסים הם משני חברות שונות, עם שני קירורים שונים ובאנדלים שונים. המחיר לאו דווקא אומר מה יותר טוב, אלא בעיקר שיקול היבואן והחנות (מלאי, פופלאריות וכדומה). שני הכרטיסים הללו נחשבים לטובים מאוד, הג'יגבייט יותר פופלארי לכן (כנראה) גם מעט יקר יותר.

נערך על-ידי YairZ

פורסם
  • מחבר

קודם כל המון תודה על העזרה והסבלנות.

אני מאוד מעריך את התשובות המפורטות שלך והסבנלות.

אני לא בטוח מה אני צריך מהלוח כי אני לא מבין גדול בלוחות, אז אם אני צריך משהו שאני לא מציין תגיד לי , לדעתי אני צריך :

1. חיבור מהיר לSSD .. יהיה מדהים אם בעתיד אפשר יהיה לחבר עוד SSD בRAID , וכמובן עוד מקום לדיסק קשיח רגיל.

2. אני צריך מקום לכרטיס מסך.

3. מקום לזכרון 2-4 מקומות. (עדיף 4)

4. USB3

5. מקום להכניס כרטיס אלחוטי

6. שיהיה מאיכות סבירה

הלוח הזה עונה על הציפיות שלי ? האם עדיף לי לקחת משהו זול יותר ?

משני הכרטיסי מסך שהראתי,היית לוקח את היקר או הזול ? כי לי אין שמץ ....

פורסם

נראה שקלעתי בול, הלוח הזה הוא המינימאלי שהייתי ממליץ עבורך (והמשתלם ביותר).

מבחינת הדגשים שאתה צריך:

- מעדיף 4 חריצי זיכרון - הלוח הזה כולל 4.

- תרצה לחבר 2 כונני SSD + כוננים קשיחים, עם תמיכה ברייד - הלוח כולל 2 חיבורי SATA3 לכונני ה-SSD ביחד עם 4 חיבורי SATA2 נוספים להתקנים אחרים כמו כוננים קשיחים, צורב וכדומה. יש גם תמיכה ברייד מסוג 0/1/5/10.

- מקום לכרטיס מסך - זה כבר עניין של אורך מארז, מבחינת התנגשויות עם חיבורים ע"ג הלוח - אין.

- איכות טובה, כמו כלל הלוחות במחירים הללו.

לגבי הכנסה של כרטיס רשת אלחוטי - השאלה איזה חיבור יש לו. אם אתה לא יודע, אתה יכול לרשום פה דגם מדוייק ונראה תאימות.

כמו את שאר החיבורים הפנימיים והחיצוניים אתה יכול לראות בעמוד הבית של המוצר, יש גם תמונות מן הסתם.

שמח לעזור :-)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים