עבור לתוכן

כמה זמן יקח לי לפרמט דיסק מUbuntu?

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. ניסיתי לפמרט את הדיסק לEXT4 דרך WIN עם תוכנות חינמיות וכל פעם לקח לי כעשר שעות.

התקנתי UBUNTU בVMWARE, השאלה כמה זמן שם יקח לי לפרמט? האם יש אפשרות לפרמוט מהיר? תודה לעוזרים.

ואם הכל ילך כשורה, האם קצב ההעתקה של הקבצים דרך VMWARE תהיה זהה להעתקה פיזית? מבחינת זמן. יש לי אחרי זה להעתיק 50 ג'יגה.

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה...

אתה רוצה ליצור מחיצת root בגודל 2TB?

פורסם

למה בתוך vmware ? אתהלא באמת מצפה מזה לעבוד מהר יותר מאשר ישירות על החומרה ?

פירמוט יכול ליות, כמו בוינדוס, quick format ו full format. ה quick אמור לקחת זמן קצר - כמה שניות, דקה, דברים כאלה, ה full יכול בכיף לקחת את כל הזמן שיש - נפח הדיסק/מהירות החיבור... וזה הגיוני שהוא יקח 10 שעות

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בVMWARE כדי לא להתקין סתם את המערכת הפעלה אם היא לא תומכת בפורמאט הזה או משהו.

חיברתי את הדיסק, הוא זיהה לי אותו, אבל באופציות של פורמאט אין לי אפשרות לבחור בפירמוט מהיר. עכשיו לפני שאני מבזבז עוד 10 שעות, אני רוצה להיות בטוח שהפירמוט יקח באמת כמה דקות ולא עשר שעות.

פורסם

תסביר מה בדיוק אתה מעוניין לעשות.

פורסם
  • מחבר

לפרמט הארד דיסק לEXT4 בשביל לשים שם קבצי ISO לXBOX לפריצת XKEY שמבוססת לינוקס על מנת שבפורמאט הזה הקונסולה תקרא אותם הכי מהר שאפשר.

אבל בשביל זה אני רוצה למצוא מערכת הפעלה שתדע לי לפרמט את הדיסק באופן מהיר בדיוק כמו שWIN מפרמט לי תוך מספר שניות NTFS וFAT אם אני מסמן QUICK FORMAT. הבעיה שבUBUNTU לא ראיתי אופציה כזו, ואני מפחד שהפעולה תקח חצי יום.

פורסם

איזה הגזמות מטורפות... תעלה את המחשב מ live CD עם gparted ותסגור את העניין בכמה שניות.

בנוסף להכל, הפורום הוא לא מקום לדיון מהסוג הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים