עבור לתוכן

איך אתם מסבירים שלפי האתר הזה ה4570 יותר טוב מה4670K?

Featured Replies

פורסם

אתרים סרטניים כאלה כמו CPUBOSS ו-GPUBOSS הם האתגר הכי גדול של מביני עניין בפורומים, שאחרי זה צריכים להסביר לפותחי דיונים שמדובר בהשוואות קלוקלות שנוגדות כל הגיון בריא, וחלקן אף לא מסתמך על ביצועים אלא על נתונים יבשים ומפיק מכך לקחים שגויים.

לפי מה שאני רואה עכשיו 4670K כן מוביל, כי יש לו יכולת בוסט גבוהה יותר, משום מה חולי הנפש שמאחורי המנועי השוואה הנוראיים האלה חושבים שקוראים לזה overclocking תוך התעלמות מוחלטת מיכולת ההמהרה שכן קיימת אצל מעבד K ולא קיימת אצל מעבד ללא K (מכפלה נעולה)

אם HWzone, Techpowerup ו-Guru3D הם הילדים המוצלחים בגן שמקבלים מדבקות שמש שמחה על החולצה, GPUBOSS ו-CPUBOSS הם הילדים שיושבים בחצר ומלקקים גללי חתולים יבשים שטמונים בחול.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
:lol:
פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת. לצורך הדיון ,בהנחה שאני לא עושה oc ואשתמש בהם כמו שהם למשחקים, ה 4670k יתן לי ביצועים טובים יותר בוודאות, נכון?

פורסם

כן אבל למה שלא תקנה 4670 לא K ? אם אתה לא קונה לוח מתאים לOC זה ממש יהיה זריקת כסף לקנות את הK.

פורסם
  • מחבר

אני אקנה לוח מתאים לoc אבל אני אעשה אותו מאוחר יותר, בנתיים אני רוצה לשחק משחקים רק על הסטוק.

עד שאעשה את הoc, האם הביצועים שלו יהיו נחותים מ4570 כפי שcpuboss טוענים?

פורסם

לא :cognee:

והם בכלל לא מראים שהוא עדיף בביצועים, אלא הם טוענים שה4570 עדיף לOC .... :s07:

נערך על-ידי 11GnR

פורסם
אם HWzone, Techpowerup ו-Guru3D הם הילדים המוצלחים בגן שמקבלים מדבקות שמש שמחה על החולצה, GPUBOSS ו-CPUBOSS הם הילדים שיושבים בחצר ומלקקים גללי חתולים יבשים שטמונים בחול.

:lol::biglaugh::lol:

פורסם

משפט לחיים...

פורסם

לא משנה מה תקנה, בעבודה שוטפת לא תרגיש שום הבדל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים