פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים נכנסתי לת'רד המלצות משחקים וההמלצות שם לא מכוונות למה שאני מחפש והסיבה היא, שאני מחפש משחקים עם עלילהשחקתי במשחקים הבאים:Starcraft 2 Heart Of The SwarmTomb RaiderThe Elder Scrolls V: SkyrimHitman 3Mass Effect 3 (עלילה גדולה)Far Cry 3Crysis 3 (עלילה מצוינת)Dead Space 3Max Payne 3ועוד...אני מחפש משחקים עם גרפיקה טובה, אפשרי גם שנתיים עד 4 שנים אחורההכי חשוב עם הלילה מעניינת כמו Crysis 3 או Mass Effect 3 גם SC2 ענקתודה! נערך 2013 באוקטובר 1512 שנים על-ידי Shoshan01
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים וכמובן Bioshock המקורי, אם כי הוא קצת יותר ישן (על Bioshock 2 אתה יכול לוותר).שמעתי דברים טובים על Spec Ops: The Line.אני מקווה שכשאתה אומר ששיחקת ב-Heart of the Swarm אתה מתכוון ששיחקת גם ב-Wings of Liberty... ואם לא אז תשחק בו כמובן. נערך 2013 באוקטובר 1512 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים שיחקת במשחקים הקודמים של אלה שהזכרת ? ולא באמת התכוונת ל - Hitman 3: Contracts, נכון ? האחרון שיצא (Absolution) הוא החמישי במספר.ההמלצות שלי:Deus Ex: Human Revolution (עוד שבוע יוצאת גרסה משודרגת של המשחק)DishonoredThe Witcher 2Metro 2033 + Last LightSleeping DogsThe Darkness IIAlan WakeBatman: Arkham Asylum + Arkham CityTransformers: Fall of Cybertron (אם תאהב אותו אז תנסה את הקודם בסדרה שמעט פחות טוב)Call of Juarez: GunslingerCastelvania: Lords of ShadowDevil May Cry 2013The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena נערך 2013 באוקטובר 1512 שנים על-ידי dennis14
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים מחבר דניס וכל השאר תודה רבה רוב המשחקים שהזכרת, שחקתי בהם כבר אבל את השאר אני אבדוק...Spec Ops: The Line - שחקתי בו אין הרבה עלילה.. לפחות מרשימה כמו שאר המשחקים שהוזכרו כאן... וב Bioshock Inf שחקתי משחק מעולה עם עלילה מעולה!יש עוד הצעות?
פורסם 2013 באוקטובר 1512 שנים יש כמה משחקי תפקידים טובים כמו:Dragon Age: Origins + Awakening (משחק ההמשך די משעמם)Fallout 3 + New VegasKingdoms of Amalur: ReckoningTwo Worlds II + Pirates of The Flying FortressRisen 1+2Divinity II: The Dragon Knight Saga
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.