עבור לתוכן

צריך חוות דעת על המפרט הבא, למחשב ביתי כולל גיימיניג

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חברה עשיתי הזמנה מ TMS, קניתי את הלוח הזה:

ואחרי שהמחשב הגיע שמתי לך שהביאו לי לוח אם שונה לגמריי #!@# בלי לשאול אותי, הם ממש חוצפנים !!!

Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד

http://www.tms.co.il/product/12281

אני פשוט אובד אצות, הלוח נראה לא משהו .. ואין לו חריצי PCI בכלל, בבקשה תעזרו לי ..

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

עדיין לא הרמת טלפון ל-TMS???

פורסם
  • מחבר

הם אמרו שהלוח אם של GIGABYTE ששמו לי הוא יותר טוב מה MSI.

פורסם

הוא לא "יותר טוב" הם לוחות מאוד דומים עם מספר הבדלים מינוריים וה-GB הוא לוח יקר במעט.

מה זה לא נראה משהו בשבילך? אם אתה אומר את זה על הלוח של ה-GB אז גם היית אומר את זה על הלוח של MSI

שניהם לוחות בסיסיים.

אם הייתה לי אישית הבחירה בין שני הלוחות באותו המחיר הייתי הולך על ה-GB.

גם אם ברמה העקרונית הם היו צריכים ליידע אותך לגבי השינוי ולא עשו זאת ואני מסכים שהיו צריכים גם

אם אתה "מרוויח" כמה שקלים, אני יכול לומר שמעבר לזה אף אחד לא "עבד" עליך ואתה יכול להיות רגוע.

פורסם
  • מחבר
הוא לא "יותר טוב" הם לוחות מאוד דומים עם מספר הבדלים מינוריים וה-GB הוא לוח יקר במעט.

מה זה לא נראה משהו בשבילך? אם אתה אומר את זה על הלוח של ה-GB אז גם היית אומר את זה על הלוח של MSI

שניהם לוחות בסיסיים.

אם הייתה לי אישית הבחירה בין שני הלוחות באותו המחיר הייתי הולך על ה-GB.

גם אם ברמה העקרונית הם היו צריכים ליידע אותך לגבי השינוי ולא עשו זאת ואני מסכים שהיו צריכים גם

אם אתה "מרוויח" כמה שקלים, אני יכול לומר שמעבר לזה אף אחד לא "עבד" עליך ואתה יכול להיות רגוע.

למה היית לוקח את הלוח של GB, מה בדיוק ההבדלים ?

תשמע הם לא היו צריכים להתקשר אלי וליידע אותי שהם מחליפים את הלוח על דעת עצמם, הם היו צריכם להתקשר ולשאול אותי מה לעשות הלאה !

וגם בחשבונית הם שינו את המוצר שהוזמן לחברת GB.. זה מראה שמישהו כן התעסק עם ההזמנה !

זה מרגיש מגעיל להזמין מוצר מחברת מחשבים עם מוניטין שאמורה להיות מוערכת ולקבל מוצר שונה לחלוטין,

לומר את האמת אני מפחד לעשות אצלהם הזמנות נוספות.

פורסם

אתה יכול לראות את ההבדלים באתרי היצרן, בגדול הייתי מעדיף לוח עם יציאית DVI על פני HDMI

לכל צורך שיתעורר והוא מגיע עם אקסטרה שני יציאות SATA שזה לא מזיק.

שוב הלוחות מאוד דומים, אני מעריך שבגלל שהם דומים מאוד וה-GB יקר במעט ולא ההפך הם לא טרחו לידע אותך על

החוסר במלאי של הלוח השני וההחלפה. למרות ששוב אני מסכים שגם רק בשביל הפרוטוקול היו צריכים רק לידע.

מעבר לזה אם היית בוחר להיות קטנוני לגבי העניין למרות שאין סיבה להיות זאת הייתה זכותך כמובן.

אבל כמו שציינתי, לא קיבלת מוצר נחות יותר במקום אלא אחד שמעט יקר יותר, אף אחד לא עבד עליך ובעניין

הזה אתה יכול להיות באמת רגוע ולכן צריך לקחת את הדברים בפרופורציה. אם היה מדובר במוצר נחות\זול\חלש

יותר הייתי אומר דברים אחרים לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים