פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים מישהו דיבר על פיצה ההאט?http://www.youtube.com/watch?v=33n-IS8a1S4בתיאבון.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים אני כבר רואה את הסקר הבא מתחמם בתנור לבנים "איזה תוספות אתם מעדיפים על הפיצה?"התשובות במהופך.תירגלובו ילי'צ סננא.1
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים אגב שקית התבלינים - לא הבנתי את הקטע הזה שכחלק מהרכיבים של מוצר כלשהו כתוב "תבלינים". איזה תבלינים? על שקית של תבלינים כותבים "תבלינים"?
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים סביר להניח שיש בשקית הזה מלא מונסודיום גלוטומט.המים בטעמים דיי נחמדים , אבל הכי טוב זה כוס מיץ תפוזים טבעי (כזה שקונים בסופר במקררים).בכל דבר מתוק יש סוכר , אבל הכל עניין של כמות , כי אם תשתה 2 כוסות ביום זה לא מה יעשה את ההבדל בין שמן לרזה.סוכר לא בריא לשיניים כי זה מה שחיידקים ניזונים ממנו , אבל אם אתה מגביל את עצמך לארוחה , ולאחר מכן משתמש במי פה או מצחצח שיניים , אז הנזק מינימאלי.
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים אגב שקית התבלינים - לא הבנתי את הקטע הזה שכחלק מהרכיבים של מוצר כלשהו כתוב "תבלינים". איזה תבלינים? על שקית של תבלינים כותבים "תבלינים"?מאוד פשוט - שלא יקומו להם מתחרים. אז מותר להם לא לפרט על תבלינים סודיים, כל עוד אישרו להם להסתיר אותם. מה שכן, על מונוסודיום חייבים לדווח ולכן זה נראה ככה:"תבלין לפיצהמרכיבים: מונוסודיום גלוטומט, תבלינים."
פורסם 2013 באוקטובר 1312 שנים יש גם בלקאנית(חצילים ובולגרית).אם יוצא לך לעבור בראשל"צ אתה חייב לאכול את הסמבוסק חצילים ובולגרית של אבולעפיהאאל"ט זה הסניף היחיד שיש בו את זה. בסניף תל אביב אין וביפו זה לא אותו דבר
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים סביר להניח שיש בשקית הזה מלא מונסודיום גלוטומט.המים בטעמים דיי נחמדים , אבל הכי טוב זה כוס מיץ תפוזים טבעי (כזה שקונים בסופר במקררים).בכל דבר מתוק יש סוכר , אבל הכל עניין של כמות , כי אם תשתה 2 כוסות ביום זה לא מה יעשה את ההבדל בין שמן לרזה.סוכר לא בריא לשיניים כי זה מה שחיידקים ניזונים ממנו , אבל אם אתה מגביל את עצמך לארוחה , ולאחר מכן משתמש במי פה או מצחצח שיניים , אז הנזק מינימאלי.סוכר יוצר נזקים שהם מעבר ללהיות שמן או רזה ולשיניים.
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים סוכר יוצר נזקים שהם מעבר ללהיות שמן או רזה ולשיניים.אילו נזקים, וכמה סוכר צריך לצרוך כדי להגיע אליהם?
פורסם 2013 באוקטובר 1412 שנים אני אענה בערב, אין לי זמן לזה בעבודה. :-)כמה סוכר - אין כמות מדויקת מן הסתם. יש אנשים, כפי שאמרתי, שזה יותר קריטי אצלם (סוכרתיים או בעלי נטיה לכך). דרך אגב, לא מדובר רק על סוכר "פשוט" - גם מזונות עם פחמימות מורכבות (עמילן..) שמכילים "עומס גליקמי" (לא מדד גליקמי) גבוה יכולים ליצור נזק לטווח הארוך. נערך 2013 באוקטובר 1412 שנים על-ידי Ido.G
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.