עבור לתוכן

תחילת OC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, סוף כל סוף קיבלתי את ה 4770K, ונתתי טיפטיפה להתחלה:

@4200 לכל הליבות ללא שינוי מתח. הפעלתי OCCT לכעשרים דק', טמפ' ממוצעות בסביבות ה 65, טמפ' מקסימאלית 71,68,69,74.

מה דעתכם ? כמובן שאני אמשיך ואדחוף אותו עד כמה שאפשר, אבל לא היום :) היום נהנים מ BF4.

פורסם

אתה צריך את הביצועים הללו או סתם רוצה לדעת לאן תגיע?

פורסם
  • מחבר

מממ, האמת שאני לא ממש צריך, וזו הסיבה שלקחתי קירור ממוצע, ונתתי OC קטן שלא ידרוש התעסקות יותר מדי.

רציתי יותר לדעת מה דעתכם על הטמפ'

פורסם

הטמפרטורות נראות סבירות למעבדי האסוול החמימים, ניסית לבדוק תחת בדיקת ה-Linpack AVX?

פורסם
  • מחבר

לא.

עוד שאלה, האם זה מוריד את חיי המעבד או משהו כזה או אחר אם כל הליבות שלי כל הזמן על 4200 (ולא מקבלות downclock) ?

פורסם

תנסה לראות אילו טמפ׳ אתה מקבל על ה-Linpack AVX ל-20 דקות.

לא יקרא כלום למעבד על תדר 4.2 אלא אם אתה נותן לו מתח אסטרונומי או שהוא עובד לאורך כמה שנים בטמפ׳ לא הגיוניות..

פורסם
  • מחבר

לא שיניתי לו מתח בכלל,

מעבד טופ שיצא לפני כמה חודשים... אני לא באמת צריך את ה OC הזה, פשוט לא הייתי כמעט צריך להתעסק איתו בשביל התוספת הזו, אז אמרתי למה לא.

פורסם

בכל אופן בדיקה של OCCT רגיל ל20 דקות לא אומרת שמה שהגדרת יציב, תבדוק linpack למשך 20 דקות תוך השגחה על הטמפ׳ ותריץ OCCT רגיל למשך לילה שלם בעדיפות ל-12 שעות, רק כך בודקים יציבות...

פורסם

הNINJA זה לא קירור "ממוצע" בכל אופן :xyxthumbs:

פורסם

מה זה לא שינית מתח? אם השארת את אופציית המתח על אוטומאטי המתח עולה חבר...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי, בעקבות המדריך שעלה באתר, הלכתי לבדוק לכמה מתח המעבד שלי מגיע במאמץ 100%, ומסתבר ש 1.228, פחות ממה שהומלץ במאמר החדש (1.250).

זה תקין ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים