עבור לתוכן

שאלה בקשר לכרטיס זיכרון שקניתי ב EBAY

Featured Replies

פורסם

רכשתי ב 6.5 דולר כרטיס זיכרון MICRO SD HC 8GB וניסיתי להעביר מידע אליו והקצב העברת נתונים פשוט מזעזע 400KB/S

קראתי קצת ברשת וראיתי שאני לא היחיד שסובל ממהירות כזאת מזעזעת הכרטיס מסין יכול להיות שהוא מזוייף או דפוק ?

גם רשום ב WINDOWS שהוא 7.41 נפח ולא 8GB

בכרטיס הישן שלי 2GB MICRO SD יש נפח ב WINDOWS של 1.83GB ולא 2 אבל ניסיתי להעביר איתו נתונים וקיבלתי 1MB/S לא מטוס אבל שיפור משמעותי אני חייב לציין שאת הבדיקה הזאת ספציפית ביצעתי עם מתאם SD ולא דרך הטלפון אולי זאת הסיבה ?

צריך עזרה תודה

פורסם

אנחנו בשנת 2013 ואנשים עדיין לא יודעים ש1GB =/= 1000MB

פורסם
  • מחבר

קודם כל אנחנו עוד מעט ב 2014 ו 1GB זה 1024 MB לא 1000

חוץ מזה איך יכול להיות שכרטיס זיכרון של 8 גיגה זה בעצם 7.41 או 7410 מ"ב ? גם אם אני אכפיל ב 1024 אני לא אגיע ל 8 גיגה

עשיתי עכשיו בדיקה ובהתחלה בדקתי את העברת הנתונים עם ה 8 גיגה דרך המחשב לטלפון וקיבלתי 400KB שניה ועכשיו הכנסתי את הכרטיס SD למתאם SD במקום לטלפון וקיבלתי תוצאה קצת יותר טובה 750KB והכרטיס 2 גיגה עושה 900-1024GB שניה למה כל כך נמוך ? מישהו יודע ?

פורסם
אנחנו בשנת 2013 ואנשים עדיין לא יודעים ש1GB =/= 1000MB
יצרניות הדיסקים הקשיחים מחשבות ככה, לפי מערכת ההפעלה זה 1024MB .
פורסם

קנית בזול וקיבלת זול. זה פשוט כרטיס זיכרון איטי.

לגבי הנפח - 8GB לפי יצרניות הקשיחים\כרטיסי זיכרון זה אומר 8 מיליארד בייט. חלק את זה ב-1024 כדי לקבל את הנפח בקילובייט לפי windows ושאר מערכות ההפעלה. תמשיך לחלק עד לכמות בג'יגהבייט ותקבל 7.45GB

פורסם

תפרמט פירמוט איטי לfat32 64KB

ותבדוק

פורסם
קנית בזול וקיבלת זול. זה פשוט כרטיס זיכרון איטי.

לגבי הנפח - 8GB לפי יצרניות הקשיחים\כרטיסי זיכרון זה אומר 8 מיליארד בייט. חלק את זה ב-1024 כדי לקבל את הנפח בקילובייט לפי windows ושאר מערכות ההפעלה. תמשיך לחלק עד לכמות בג'יגהבייט ותקבל 7.45GB

יותר פשוט לחלק 8 ב1.024(x3) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים