עבור לתוכן

דרוש מפרט ב 2000 לשדרוג מחשב לעבודה משרדית וסרטים HD

Featured Replies

פורסם

[TTIP]מעוניין[/TTIP] לשדרג את מחשבי בצורה קיצונית - צריך מחשב יחסית חזק לתכנות בסיסיות לסרטים ב 1080P , הן בטלויזיה 42 והן במסך מחשב , מעוניין לחבר מסך מחשב שני - המפרט שיש לי כרגע CPU Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz 50 °C

Wolfdale 45nm Technology

RAM

4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 533MHz (5-7-7-20)

Motherboard

Gigabyte Technology Co., Ltd. EP43-UD3L (Socket 775) 51 °C

Graphics

Philips 202EL (1600x900@60Hz)

Panasonic-TV (1600x900@60Hz)

1024MB NVIDIA GeForce GT 610 (MSI) 69 °C

Hard Drives

932GB Western Digital WDC WD10EADS-00L5B1 ATA Device (SATA

וספק של SEASONIC אם אני לא טועה 400W

המחשב שלי מאוד איטי ונתקע הרבה , השאלה אם כדאי לשמור את הספק ובכרטיס מסך (נקנו לפני שנה וכמה חודשים בהתאמה) ואת הארד דיסק

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך 500

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה תכני HD במחשב ושמועברים לטלויזיה 1080 בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P , רואה הרבה סרטים חלק בהעברה לטלויזיה וחלק במסך מחשב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעוניין במסך נוסף למחשב (בלי קשר לסכום שנרשם פה)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך - צורב הארד דיסק (ובהתלבטות על ספק מארז וכטיס מסך)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב 5-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.לא , ראשון לציון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). תמיכה ב USB 3 , חיבור אופטי לרסיבר , המחשב מחובר למסך מחשב ומחשב טלויזיה , אני מעוניין בנוסף לחבר לשני מסכי מחשב ולטלויזיה שאני אראה סרטים מתלבט בקשר ל SSD ול מעבד i5

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ככ

פורסם

ספק וכ.מסך אפשר לשמור.

מה שאתה צריך חדש זה מעבד לוח וזכרון. יש לך כוח לבד להחליף חלקים?

אם כן אז I3 ביד2 עולה 300. לוח חדש מחנות 250 וזיכרונות אפשר גם ב 100 4 גיגה ביד שניה או ב 200 חדשים.

כל השאר אין טעם לקנות. יש לך מספיק טוב

פורסם
  • מחבר

אני אחליף לבד , לא בעייתי לקנות מעבד יד שנייה שהשתמשו בו ? , בנוגע להארד דיסק שלי

932GB Western Digital WDC WD10EADS-00L5B1 ATA Device (SATA הוא מספיק טוב לשימוש ? ,מה כונן SSD ישפר לי ומה משמעות התוספת שלו ? בכמה i5 ישפר לי את הביצועים ?

פורסם

מעבד זה אולי הדבר הכי בטוח לקנות, עד כמה וכמה כזה שלא מאפשר המהרות. למרות שגם פה סביר שלא תיהיה בעיה.

זכרונות גם כן.

אם אתה פתוח ליד שניה אתה יכול לחסוך לא מעט כסף אם תמצא את הדיל הנכון, וסביר שאם אתה קונה

מעבד מודרני אז הוא יהיה תחת אחריות. או במילים אחרות חפש מעבד במחיר טוב ועם אחריות מחנות טובה.

יצא לי להיתקל במעבדי 3470\3330 באיזור ה-400~500 שקלים שזה מחיר מעולה למעבד כזה.

זכרונות זה הרבה יותר פשוט למצוא ולא חסר.

לוח הייתי נזהר, מספיק שפיספסת פין אחד עקום בתושבת ואתה יכול להיות בבעיה, גם במימוש אחריות.

פורסם

I5 לא ישפר ביצועים כי אין מה לשפר לדרישות שלך. אם אתה לא משחק אז רין טעם.

SSD זה זיכרון מהיר הרבה הרבה יותר מה HDD. מה שהוא יעשה אם תקנה אותו זה הפעלת מחשב מהירה.

ז"א מרגע הדלקה עד שאתה יכול לעבוד זה כמה שניות. פרט לכך לשימוש ביתי אין יתרונות. במיוחד לגלישה וסרטים.

אם הHDD שלך מספיק טוב בשביל להריץ סרטים עכשיו, במחשב ישן אז אין שום בעיה איתו אחרי שידרוג.

פשוט מערכת הפעלה תעלה לאט יותר.

פורסם

פרמט את המחשב ואל תוציא שקל, המחשב שלך אמור לסחוב את השימושים שלך בלי בעיה...

אפשר לשים כרטיס קול בסיסי עם חיבור אופטי ויש גכם ערכות USB3 במתחברות בPCI...

פורסם

^מחזק בשביל תכנות וסרטים המחשב שלך מספיק טוב. תפרמט ותתקין מחדש וינדוס והמחשב ירוץ חלק.

פורסם
  • מחבר

פרמטתי כבר , הסרטים עובדים מאוד לאט , יש תקיעות קלות כאלה שאני רואה על המסך של הטלויזיה , ופריקת קבצים גדולים לוקחת הרבה זמן .

מה השיפור הכי מומלץ שהיית מציע לי אני רואה הרבה סרטים 1080 ועובד על המחשב שלוש שעות ביום (וורד ואתרים באינטרנט )

פורסם

איזה וינדוס וכמה ביט (64/32)?

פורסם
  • מחבר

7 64BIT

- - - תגובה אוחדה: - - -

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

פורסם

כמה מקום פנוי על הכונן הקשיח?

פורסם
  • מחבר

יש הרבה מאוד פנוי , שאלתי היא כזאת איזה מעבד ולוח אם הכי מוומלץ לי לשדרג בכדי שהמחשב יטוס לי , ויקרין סרטים כבדים בקלות יפעיל מספר גבוה של חלונות בו זמנית בהנחה ששני מסכים עובדים בו זמנית , בכמה SSD ישפר לי את מהירות המחשב (זמן ההפעלה לט מעניין) ? אם בלוח האם יש כרטיס מסך אז אני יוכל להשתמש גם בו וגם בכרטיס מסך החיצוני שלי ?(כלומר שלושה מסכים בו זמנית )

פורסם

זה מאוד מוזר כי אם בעבר המחשב שלך עבד חלק אין סיבה שעכשיו הוא לא יעבוד ככה. יש לי מחשב דומה לזה והוא טס.

פורסם
  • מחבר

המעבד והלוח אם שלי מאוד ישנים 3-4 שנים

פורסם

ושלי 6 שנים והוא טס. כנראה העמסת על שלך הרבה תוכנות זבל שתופסות את כל הזיכרון. תחשוב על זה ככה - אתה תקנה רכיבים חדשים ועדיין המחשב יהיה איטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים