עבור לתוכן

מה דעתכם על X-Series של SeaSonic ?

Featured Replies

פורסם

SeaSonic 660W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-660 (Retail)

זה הדגם שמעניין אותי. אני קורא הרבה בפורום ולא נתקלתי בהרבה דיבורים על הסדרה הנ"ל. אולי בגלל המחיר?

בכל מקרה מה שמושך אותי בספק הזה זה בעיקר הפיצ'ר שמדליק את המאוורר במידה וניצול המעבד עובר אחוז מסויים. שאר המחשב חרישי ונראה לי שזה יכול להוסיף. מישהו התנסה עם הפיצ'ר הזה? באמת תורם או סתם גימיק?

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אכן.. עם קצת חיפוש היית מגלה שמדובר בספק מעולה.. בכלל כל הסדרה שלהם מצויינת. יש לי כרגע X-560 וזוג P-760... שניהם מעולים, בפלטינום יש קצת יותר נצילות (92%) ויותר גמישות עם החיבורים, למשל כל שקע שמתאים לכרטיס מסך מתאים גם למעבד וכל השקעים הם 8 פינים (5 במספר) כאשר ב X זה שני שקעים של 12 פינים ואחד של 8. בפלטינום יש גם מתג שמאפשר שליטה על מאוורר, כלומר מצב שקט או מצב שהוא עובד כל הזמן. גם שהוא עובד לא שומעים אותו כי סיסוניק שמו מאוורר יפני סופר איכותי.

אה, ובפלטינום אתה מקבל כבלים שחורים ושטוחים כמו בקורסייר AX (שגם מיוצרים ע"י סיסוניק ברובם המכריע).

שאתה מחפש ספק טוב, כנס ל HARDWARE SECRETS ותעבור על הביקורות, מה שתיקח משם יהיה בדר"כ בחירה מצויינת.

נב,

אני חושב שכל אחד שמתעסק עם חומרה רצינית, צריך שיהיה לו בבית לפחות ספק אחד איכותי. אין פורפורציה לחבר כרטיס מסך שעולה 500 שקל ומעלה לספק ג'נרי שעולה 50-100 שקל. זה ככה בתור הערה כללית לכל מי שמתעניין בספקים.

פורסם

רק אני נדפקתי עם הדגם הישן של הפלטינום עם הכבלים הרגלים לא השחורים השטוחים.

פורסם

שבוע שעבר הלך לי ספק Seasonic Plt 860 עם הכבלים הישנים (ספק בן 8 חודשים, מאחורי UPS רציני ואיכותי), הוחלף באחריות לדגם החדש עם הכבלים השחורים השטוחים. אני מקווה שסידרו בסדרה החדשה את הבעיות שהיו בישנה (קראתי על הרבה תקלות עם סדרת ה- Plt 860/1000).

פורסם

הבעיה עם הסדרה הזאת זה המחיר, וסדרת ה - G הפכה אותם לאפילו פחות רלוונטיים (אם כי יש את ה - X-560 בכמה חנויות במחיר סביר של 470 ש"ח).

פורסם

הספק שלי עובר חיים לא קלים עם הכרטיסים שלי ומערכת באוברקלוק, עובד כמו שעון עדיין..

פורסם

יש לי עוד ספק שלהם מסדרת הברונזה 620 שעובד מאוד קשה ועדיין עובד מצויין (ואני בודק מידי פעם את ה- Output שלהם) כבר 3+ שנים.

פורסם

סוסי עבודה. :party0007:

פורסם

יש לי את הX650 לא שמעתי ממנו ציוץ מאז שקניתי אותו אני שומע את המאורר של הכ.מ הרבה יותר מכולם

ספק איכותי מאוד וממש נוח עם הכבלים המודולריים

פורסם
אכן.. עם קצת חיפוש היית מגלה שמדובר בספק מעולה.. בכלל כל הסדרה שלהם מצויינת. יש לי כרגע X-560 וזוג P-760... שניהם מעולים, בפלטינום יש קצת יותר נצילות (92%) ויותר גמישות עם החיבורים, למשל כל שקע שמתאים לכרטיס מסך מתאים גם למעבד וכל השקעים הם 8 פינים (5 במספר) כאשר ב X זה שני שקעים של 12 פינים ואחד של 8. בפלטינום יש גם מתג שמאפשר שליטה על מאוורר, כלומר מצב שקט או מצב שהוא עובד כל הזמן. גם שהוא עובד לא שומעים אותו כי סיסוניק שמו מאוורר יפני סופר איכותי.

אה, ובפלטינום אתה מקבל כבלים שחורים ושטוחים כמו בקורסייר AX (שגם מיוצרים ע"י סיסוניק ברובם המכריע).

שאתה מחפש ספק טוב, כנס ל HARDWARE SECRETS ותעבור על הביקורות, מה שתיקח משם יהיה בדר"כ בחירה מצויינת.

נב,

אני חושב שכל אחד שמתעסק עם חומרה רצינית, צריך שיהיה לו בבית לפחות ספק אחד איכותי. אין פורפורציה לחבר כרטיס מסך שעולה 500 שקל ומעלה לספק ג'נרי שעולה 50-100 שקל. זה ככה בתור הערה כללית לכל מי שמתעניין בספקים.

מה עם חיבור ה 24pin? מחולק ל 2 שקעים כמו ב x?

אגב אישית אני לא אוהב כבלים שטוחים...

פורסם
  • מחבר

טוב, קיבלתי אותו אתמול. ממש תענוג. הפך את המחשב שלי לחרישי. שמח שביצעתי את השינוי, ממש סבלתי מה FSP 650 הרועש.

פורסם
מה עם חיבור ה 24pin? מחולק ל 2 שקעים כמו ב x?

אגב אישית אני לא אוהב כבלים שטוחים...

חיובי. זהה לחלוטין לזהב\קורסייר AX\כל ספק ברמה הזאת, בשם אחר שמיוצר ע"י סיסוניק.

כבלים שטוחים או כבלים רגילים זה לא כזה משנה.. הכי טוב שאתה מכין אותם בעצמך! :smiley1:

פורסם

אין אשכול סיסוניק בלי דנדי P:

אבל נראה לי שקצת קשה להשוות, לא? יש להם נתח שוק קטן ב PC לעומת לסיסוניק, או שלא?

פורסם

Flextronics לא מיצרים כל כך לשוק הבייתי, לפי הסדרה שהם עשו ל CORSAIR הייתי אומר שיש להם מספר יתרונות על SEASONIC. לא נראה לי שנראה עוד ספקים מהם כי זה יקר מידי להשתמש בהם כ OEM לספקים בייתיים.

מבחינת סידור ה PCB וניקיון העבודה יש ל SEASONIC הרבה מה ללמוד מ Flextronics ו DELTA, החברות האלה פשוט ברמה אחרת מעל כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים