עבור לתוכן

ראוטר WR-1043ND לא עובר את ה30Mbit

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי לפני יומיים ברוחב פס של 100Mbit של הוט, עם הוטבוקס.

שדרגתי את הראוטר לטי פי לינק WR-1043ND, לפי המלצתו של הצ'יף (http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm).

לצערי, בשימוש אלחוטי במקבוק אייר (מאמצע 2012) אני לא מצליח לעבור את ה30Mbit לא בגלישה ולא ברשת הפנימית (שניהם נעצרים באותו הסף, מה שגורם לי להאמין שצוואר הבקבוק הוא הראוטר)

בחיבור ישיר (חוטי) להוטבוקס, אני מקבל את מלוא 100 המגהביט המובטחים.

לפני ממש כמה דקות התקנתי את DD_WRT בתקווה שמשם תבוא הישועה, אבל עדיין - אני נעצר ב30Mbit.

אני חושב שיש לי את כל החומרה הדרושה והאפשרית, תוכלו לעזור?

תודה! :)

נערך על-ידי Evy_A

פורסם

תנסה להשתמש ב Inssider כדי להבין מהו הערוץ שידור המועדף

תעבור בין כל הערוצים עד שתקבל את ה Link score הכי גבוה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כולם, עם ערוץ נוסף (40 Mhz) נמוך וגבוה יותר, הקונפיגורציות המוצלחות פחות מגיעות ל20-25, הגבוהות ל30-32.

פורסם

אתה עובד חוטית או אלחוטית?

פורסם
  • מחבר

מצחיק שלא ציינתי את זה. אלחוטית, כמובן :-)

פורסם

עכשיו זה יותר הגיוני, עם מה אתה מנסה לקלוט?

פורסם
  • מחבר

מקבוק אייר מ2012. כרטיס הרשת שלו תומך בתקן N. כרגע אני מחובר לראוטר אלחוטית ב144Mbit\s ועדיין מפיק רק 30 ברשת הפנימית/אינטרנט.

ברשת מחובר גם מחשב נייח שגם מגיע למהירות הזו בלבד.

פורסם

והמחשב הנייח מחובר אלחוטית גם כן?

פורסם
  • מחבר

כן.

פורסם

יכול להיות שזה המקסימום שאתה יכול להפיק, בתנאים שלך, כתלות בעומס הערוצים באופן כללי (אם יש הרבה רשתות אלחוטיות בסביבה). בכל אופן זה לא נשמע לא סביר.

פורסם

אתה אומר שבחיבור ישיר להוטבוקס אתה מקבל 100

כמה אתה מקבל בחיבור ישיר לטיפילינק?

פורסם
  • מחבר

וואו. זה היה מעניין.

הצלחתי להבין בדיוק מה קורה ולמה.

מסתבר שה1043ND פועל רק ב2.4 ג"ה, כאשר כרטיס הרשת של אינטל במקבוק דורש 5ghz ע"מ לעלות לתקן n טהור ובכך להגיע לTX/RX של מעל ל130Mbit/s.

קחו 130Mbit/s יציב כסלע, צמדו אותו עם איכות אות של 30% פחות או יותר וזה בערך מה שהצלחתי לקבל לפני אופטימיזציה - 33 ברשת הפנימית ו30 באינטרנט.

המחשב הנייח היה מחובר בדונגל של טיפילינק שמסוגל חומרתית לRX/TX של 150Mbit/s, ובאיכות סיגנל של 25% - זה גם מה שהוא מקבל.

אחרי המון אופטימיזציה ומשחק ערוצים ורוחב הפס (20/40,above/below) הצלחתי להביא את איכות האות במק ל60% איכות, שמתרגם ל60 Mbit/s.

בקיצור, המהירות הזהה ב2 המחשבים השונים מאד היתה צירוף מקרים שגרם לי לדעת הרבה יותר ממה שהייתי רוצה בתחום הרשתות האלחוטיות. בכל מקרה, תמיד נחמד להבין, גם אם באופן רדוד יחסית, את הסיבה לדברים.

נ.ב

מאחר ולהבנתי שימוש ברשתות 5Ghz אינו מאושר בארץ (וכבר קניתי ראוטר אתמול), אצטרך לחבר דונגל לדוק בעמדה הנייחת שלי. המלצות למשהו מעולה?

נ.ב 2

קראתי לשכן עם xps עדכני של דל. הוא מקבל 300 בכל רחבי הבית ומוריד ב100 ללא תלות במיקום.

Case solved :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים