עבור לתוכן

JVC HA-S500 - נוחות??

Featured Replies

פורסם

עכשיו ניסיתי גם בסמרטפון וזה נשמע יותר צורם. במחשב ניסיתי על שתי כרטיס קול שונים אחד המובנה אחד הxonar stx שבו הוא נשמע הכי טוב.

עריכה: עוד דוגמא לשיר שנשמע צורם במיוחד באוזניות שברמקולים ובאוזניות הקודמות שלי הוא נשמע באופן חלק וטבעי

• תגובות 69
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אצלי בטלפון הוא נשמע מצוין חבריקו..

ולא תגיד משהו מטורף, מוטורולה רייזר.

פורסם

בשיר הזה שעכשיו העלאתי פשוט אי אפשר לשמוע בווליום גבוהה לא באייפון ולא במחשב במחשב ב65 הוא נשמע עוד סבבה איכשהו מעל זה הוא כבר מתחיל להיות צורם.

אני מתחיל לחשוב שאוזניות ב30 שקל במגה לא נופלות מהJVC יכול להיות שזה עניין של שמיעה וטעם אישי אבל אני לא מצליח להנות מהם ומרגיש מוגבל בהרבה סגנונות אלא אם כן אני שומע דיפ האוס ששם הם נשמעים טובות כי באס לא חסר להן.

פורסם
  • מחבר

נופלות אחי נופלות, באמת אי אפשר להשוות ביניהן, ועברתי המון המון אוזניות מגה למיניהן חחח

פורסם

שמעתי את השיר הראשון (הורדתי אותו ב- 320Kbps) נשמע צורם אך לא מעוות. שמעתי אותו עם כמה סטים של אוזניות שיש לי (Sennheiser HD650, Shure SE535) וגם מגבר בכולם הוא נשמע צורם. בשיר השני (גם הורדתי ב- 320Kbps) הוא לא נשמע צורם באף מקור.

פורסם

מוזר.. אצלי בjvc בפול וולים בשיר השני בלתי אפשרי לשמוע זה לשים תאוזניות שנייה ולהוריד מהצמרמורת שהם עשו לי באותו רגע, מה שלא קורה בsolo 7c ובakg.

ככל הנראה וסביר להניח שזה בעיה באוזניות דגם תקול או שהוא לא עבר מספיק שעות הפעלה למרות שזה פחות לי נראלי ישפיע על עניין הצרימות ויותר משפיע בכיוון הבאס.

פורסם

הגליל שעם יושב אצלי כבר כמה ימים.

עכשיו אני הולך לנסות את המוד(באוזניה אחת קודם לשם השוואה).

דיווחים בהמשך.

פורסם
  • מחבר

יאללה מגניב, מחכה לדיווחים :)

פורסם

נתחיל מזה שהגליל שעם לא מה שחשבתי שהוא.

הוא מאוד! דק עם משטח הדבקה בצידו השני.

בכל זאת אם כבר אז כבר.

שלפתי בזהירות את הPAD, הברגתי את הברגים החוצה באקסטרה זהירות(כדי לא לפגוע באיזור), ושלפתי בזהירות את הדריוור והנחתי אותו על הפד של האוזניה השניה בעדינות תוך כדי הימנעות ממתיחת חוטי החיבור בינו לכבל.

עשיתי התאמות אחרונות לעיגול ושמתי אותו במקום.

סגרתי את הדריוור, הברגתי בזהירות אקסטרה את הברגים, והכנסתי את הPAD בעזרת החריץ כמו שמראים בסרטון(קלי קלות).

ניסיתי לאמץ את האוזניים ולשמוע הרבה סוגי מוזיקה.

ניסיתי שני האוזניות ביחד, כל אוזן בנפרד.

ואפילו החלפת צדדים על אותה האוזן במהירות נינג'ה.

ההבדל אם קיים מאוד מאוד קטן, ולא הצלחתי להרגיש בו. :huh:

כנראה שכדי שתהיה השפעה מורגשת צריך כמות יפה של חומר, ופיסה אחת דקה מדי לא באמת מספיקה כדי ליצור הבדל.

אולי אם היתה לי חתיכת שעם עבה כמו שצריך זה היה משפיע על האקוסטיקה באופן מורגש. :nixweiss:

מה שכן, התהליח כל כך קל ופשוט, שאני שוקל לנסות חומרים אחרים להם יש פוטנציאל.

וכמובן שאנסה למצוא חתיכת שעם עבה כמו שצריך.

פורסם
יצא עוד דגם over-ear שמבוסס על ה carbon nanotubes ועולה "רק" 81$ ב EBAY (כמובן שהמחיר ביפן הרבה יותר נמוך... נדמה לי שבסביבות ה 50$ )

http://www3.jvckenwood.com/accessory/headphone/portable/ha-s680/

http://www.ebay.com/itm/NEW-Victor-JVC-HA-S680-B-Black-color-Outdoor-type-Headphone-Carbon-Nanotube-F-S-/281197665540?pt=US_Headphones&hash=item4178afdd04

בינתיים יש בחור אחד שדיי מרוצה מהן...

http://www.head-fi.org/t/690493/the-jvc-ha-s680-s400s-and-s500s-big-brother-is-here

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים