פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים אחרי שהספק שלי התחיל לעשות בעיות (קפיאות, כיבויים פתאומיים וקושי בהדלקה (הלוח מצפצף צפצוף ארוך ולא עולה).נשללו בעיות זיכרון עם 8 שעות Memotest86 ללא שגיאות, נשלל כ.מסך ע"י ניסוי אחד תקין שלא עלה גם הוא).נשללה בעיית טמפרטורה (36-50 בהתאמה).לבסוף ניסיתי עם Seasonic 350W ממחשב שני והמחשב עלה מצוין במספר נסיונות.הספק הקיים הוא Coolemaster 500W שהגיע בבאנדל עם ה - 690.הוא יכול להיות דלוק מספר ימים רצוף ללא בעיה, עד הריסטרט הפתאומי הבא.המערכת כרגע:Amd Athlon x4 640 StockGigabyte MA770T-UD3G. skill 2X2GB DDR3Nvidia GTX460 O.C editonישנם גם כמה מאווררים, אבל זה זניח.חשוב לי שיהיה ספק אמין, אם יהיה מודולארי, מה טוב. השקט פחות חשוב, אבל לא רועש מדי.כמו כן חשוב לי שיתאים גם למערכת הבאה שלי לכשתהיה (כנראה מבוססת Intel הפעם). יכול להיות שאחליף גם כ. מסךחנות מועדפת אין. אם זה ממש הכרחי, ניתן לחרוג ב 100 שקלים.תודה. נערך 2013 באוקטובר 212 שנים על-ידי Charybdis
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים מחבר כדי שאהיה בטוח שאנחנו מדברים על אותו אחד, מדובר עליו?(הקישור לחנות כדוגמה בלבד).
פורסם 2013 באוקטובר 212 שנים מחבר מצוין. ארכוש אותו מחר. הוא יעמוד בעומס של כרטיסים חדשים יותר מהנ"ל? ותודה לשניכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.