עבור לתוכן

אז איפה שמים את כרטיס המסך?

Featured Replies

פורסם

ציטוט מאחת ההודעות פה:

"בשביל ידע כללי, חריץ AGP Pro הוא חריץ AGP שמסוגל לספק מתח גדול מהרגיל לכרטיס המסך.

בשביל ידע עוד יותר כללי, שום כרטיס לשוק הביתי (ואני מדבר על כל הג'יפורס 3 למיניהם וכל הרדאון 8500) לא משתמש בחריץ זה, מה שהופך אותו למיותר לגמרי."

אז איפה שמים את כרטיס המסך אם זה לא ב-AGP?

פורסם

אפשר ב-PCI אם נורא מתעקשים. יש עדיין כרטיסים כאלה כולל ה- ATI ALL IN WONDER RADEON שיצא לפני שנה.

פורסם
  • מחבר

למה אתה מקלל???? cwm32.gif

מה זה ATI ALL IN WONDER RADEON ?

פורסם

מה?

חריץ AGP PRO זה חריץ AGP רגיל לחלוטין, רק שהוא טיפה יותר ארוך (כשהעודף נשאר פשוט לא בשימוש כשמחברים עליו כרטיס עם חיבור AGP רגיל).

פורסם

לי יש AGP PRO והוודו 3 המסריח שלי(ימח שמו גם)נכנס בו כמו שצריך :-/ .

אני חושב שאני יוריד את הפלסטיק הקטן ששומר על המקום הקטן שנשאר ריק..

שמעתי שזה יכול לשרוף ת'כרטיס.. :jump:

פורסם
  • מחבר

Enc0der

אני יודעת מה החריץ הזה, רק שהתפלאתי על ההודעה הזו (הציטוט שהוספתי).

אני יודעת שאפשר לשים כרטיס מסך ב-PCI, אבל בדרך כלל כרטיסי מסך הם בחריץ AGP, לכן זה נראה לי תמוה מאוד.

פורסם
  • מחבר

The Hunter

למה הוודו 3 שלך מסריח, מה עשית לו?

יופי של כרטיס.

לפחות לי הוא מספיק....

פורסם

The Hunter

למה הוודו 3 שלך מסריח, מה עשית לו?

יופי של כרטיס.

לפחות לי הוא מספיק....

מה אני עשיתי לו?מה הוא עשה לי!

הוא כבר לא מעלה לי כימעט עשר משחקים!!

אתה יודע איזה דרעק זה??

אני כבר מת שאבא שלי יחליט שוב להשקיע בי ויקנה לי ת'קיירו2 לפני שיגמר המלאי בארץ(או שכבר נגמר..?)

פורסם
  • מחבר

אצלי הוא מעלה כל משחק בכיף.....

אולי המשחקים שאני מעלה פשוטים יותר... לא יודעת.

פורסם

נסי להפעיל את New York Race , או את פורמולה 1 2001

אז תדברי

פורסם

כרטיסי ה- ALL IN WONDER המפורסמים של ATI רק הולכים ומשתבחים עם הזמן (והחדש שמבוסס על הרדאון 8500 הולך להיות חתיכת מפלצת מולטימדיה מעולה ויקרה מאד מאד מאד). אלה כרטיסים עם כניסות ויציאות של וידאו, עם טיונר טלויזיה היפרבנד, פריסת די וי די וחבילת תוכנות מולטימדיה שכוללות טלויזיה עם אפשרויות הקלטה ודחיסה וגם הקלטות לפי תיכנות מראש (זה החליף אצלי את הוידאו באפריל 2000) ,יש תוכנת די וי די שבגרסאות החדשות היא גם דולבי דיגיטל, נגן של קבצי מולטימדיה ונגן של VCD. בקיצור - כרטיסים מצוינים למי שאוהב את כל הדברים האלה (אני :lol: )

איזה גשששששששששששם התחיל עכשיו !

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות.

פורסם

אני כבר מת שאבא שלי יחליט שוב להשקיע בי ויקנה לי ת'קיירו2 לפני שיגמר המלאי בארץ(או שכבר נגמר..?)

אחרת את הרכבת הזאת...

פורסם

טוב לכל בעלי הוודו (עד סוף השבוע זה גם אני)

אני מציע לכם להחליף את הכרטיס בדחיפות !!

חרא של דבר!!!!!!!!!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

ובקשר לקירו תברר בכמה חניות כי אני ביררתי ואמרו שידברו עם היבאון ואולי נשאר לו /הוא מיבא עוד תשאל את החניות (ברשת כמובן)

cwm39.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים