עבור לתוכן

קניתי מאווררי נוקטואה והם רועשים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את המארז ANTEC P280, שמגיעים עם 3 מאווררים לא הכי שקטים.

קניתי ושמתי במקומם 3 מאווררי נוקטואה NF-S12A שהם בין המאווררים החרישים שיש.

למרות שהם 1200RPM (נגד 1500), ולמרות שהם עם פחות דציבל,

ולמרות כל הטכנולוגיות של נוקטואה להפחתת רעש, הם רועשים יותר!!

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

החיבורי מאווררים בלוח אם שלך הם עם 4 פינים או 3?

פורסם

ואתה בטוח ב100 אחוז שהם הרועשים ולא מאוורר אחר? כולם רועשים או אחד מסוים?

פורסם
  • מחבר
החיבורי מאווררים בלוח אם שלך הם עם 4 פינים או 3?

הם מחוברים ב3 פינים, לא אל הלוח.

ואתה בטוח ב100 אחוז שהם הרועשים ולא מאוורר אחר? כולם רועשים או אחד מסוים?

זה שלושת המאווררים ביחד רועשים.

החלפתי עכשיו בחזרה למאווררים שהיו ויותר שקט.

פורסם

המאווררים שקנית הם מסוג PWM. אם אתה מחבר אותם למחבר 3 פין ולא מגדיר בביוס את השליטה בהם דרך מתח (voltage control), הם יפעלו ב-100% כל הזמן. כל מאוורר ב-1200 RPM יהיה רועש, נוקטואה או לא.

פורסם
  • מחבר

אין להם PWM (קניתי אותם בגרסאת FLX). הם מחוברים ישירות אל הספק.

1200 אמור להיות שקט, בטח אם לפני היו מותקנים 1500.

גם לפי הנתונים הנוקטואה עושים 17.8dB, לעומת 27.9dB לאנטק.

חוץ מזה כבר אמרתי שלמאוורר של נוקטואה יש כל מיני טכנולוגיות להפחתת רעש...

פורסם

אולי הם מזרימים יותר אוויר ועושים יותר רעש? (בגלל המארז) תשווה עם מארז פתוח אתה יכול למדוד רעש עם אפליקציה, זה לא מדויק אבל בשביל יותר פחות זה בסדר

פורסם

לp280 יש בקר מאווררים מאחורה , אז אם המאווררים מחוברים אליו , אז תבדוק אם הבקר על L,M או H.

פורסם
  • מחבר
אולי הם מזרימים יותר אוויר ועושים יותר רעש? (בגלל המארז) תשווה עם מארז פתוח אתה יכול למדוד רעש עם אפליקציה, זה לא מדויק אבל בשביל יותר פחות זה בסדר

הם מוצאים יותר אוויר, אבל על הנייר הם אמורים להיות שקטים יותר כמו שאמרתי. ובדקתי משמיעה זה מספיק.

לp280 יש בקר מאווררים מאחורה , אז אם המאווררים מחוברים אליו , אז תבדוק אם הבקר על L,M או H.

זה לא בדיוק בקר, למאווררים המקוריים של המארז יש כפתור L/H שמחוברים מאחורה, ברגע שאני מוציא אותם ושם את הנוקטואה אין את זה. ואני רוצה אותם על המקסימום.....

פורסם

לא יודע מה ההגדרה שלך לרועשים, הרגישות לרעש משתנה אצל כל אחד. עזוב טכנולוגיות ונתוני שיווק, יש לי 5 כאלה (גרסת PWM) וב-1200 אני שומע אותם בכיף גם ממרחק של 3 מטר. כמו שאמרתי,

כל מאוורר ב-1200 RPM יהיה רועש, נוקטואה או לא.

הגדולה שלהם זה ב-700-800 ומטה.

פורסם

יכול להיות שיש אפקט שריקה בגלל המארז, בגלל זה הצעתי לבדוק במארז פתוח

פורסם

האם הפילטרים נקיים?

לפעמים כאשר נתיב זרימת האוויר חסום ומאוורר צמוד לפילטר לא נקי, הוא משמיע רעש חזק יותר.

פורסם
  • מחבר
לא יודע מה ההגדרה שלך לרועשים, הרגישות לרעש משתנה אצל כל אחד. עזוב טכנולוגיות ונתוני שיווק, יש לי 5 כאלה (גרסת PWM) וב-1200 אני שומע אותם בכיף גם ממרחק של 3 מטר. כמו שאמרתי,

הגדולה שלהם זה ב-700-800 ומטה.

זה לא נכון. גם ב-1200 הם אמורים להיות יותר שקטים.

יכול להיות שיש אפקט שריקה בגלל המארז, בגלל זה הצעתי לבדוק במארז פתוח

אותו דבר...

האם הפילטרים נקיים?

לפעמים כאשר נתיב זרימת האוויר חסום ומאוורר צמוד לפילטר לא נקי, הוא משמיע רעש חזק יותר.

בטח נקי, הכל חדש!

פורסם

חח אף אחד לא יכול להחליף את האוזן שלך, לעומת זאת עם מבחנים מקצועים ומכשירי מדידה גם קשה להתווכח.

על כל מקרה אולי תנסה לתאר לנו את הרעש שאתה שומע אם זה רעש של סיבוב מאווררים אז מין הסתם שאין ממש מה לעשות, אם זה רעש של מאוורר ששואב אוויר דרך פתח איוורור (נפוץ אם מתקינים מאוורר בדלת המארז) אז "פה הבעיה" ולא במאוורר עצמו.

על כל מקרה רק האוזן שלך תחליט אם הכל תקין מבחינת המארז וההתקנה של המאווררים:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים