עבור לתוכן

שלום ! דרושה חוות דעת על מפרט (7K)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן מדובר בשיפור משמעותי (עד 300 ש''ח)

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד (C&C החדש ברשת, BF4, משחקי רשת המוניים למיניהם. תוכנות: פוטושופ אילוסטייטור ואינדיזיין גירסא 5.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא סגור על המסך, כניראה גודל 18.5 ורזולוציה של 1366x768 (מוכן להשקיע עד 500 ש''ח ככה שזה נתון לשינוי)

לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - הכרטיס מסך שבמפרט הוא כבר OC מהחברה ואני לא מעוניין לבצע עוד OC בעתיד.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד - עדיף, אבל ממש לא חובה. במחיר כזה אני מצפה שהמחשב ייתן לי שקט לשנתיים שלוש +

זה המפרט שהוצע לי תמורת המחיר (6790):

מארז SUPER VIPER RAIDMAX

ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE

לוח אם Z87M-G43 SATA3 USB3 HASWELL 1150 MSI

מעבד אינטל 3.0GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4430

מאוורר למעבד MUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE

זכרון GEIL EVO VELOCE 4GB DDR3 1600MHz (x4)

כ.מסך Nvidia GeForce GTX770 2GB-5 OC MSI

צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS

דיסק קשיח פנימי 2TB SATA3 7200 64MB C.B WD

כר.רשת 10/100/1000 1G LAN מובנה בלוח האם

מה דעתכם? תודה מראש !

נערך על-ידי ldy693

פורסם

מפרט מבוזבז לחלוטין , בתקציב כזה ניתן להכניס מסך מעולה וזה לא משהו שכדאי לחסוך עליו.

אתה מעוניין \ יכול לבצע הזמנה מחברת TMS ?

http://www.tms.co.il/

אפשר להרכיב גם מKSP ו IVORY אבל לרוב הם יקרים יותר , תציין מה מתאים לך ואנסה להרכיב לך מפרט עדיף בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אני חיפאי (ל-TMS אין סניף בחיפה) ככה שזה יורד מהפרק. אין לי העדפה בין KSP לאייבורי ככה שזה לא משנה לי מי מהם.

עוד פרט חשוב ששכחתי לציין : אני מעדיף שאת ההרכבה יעשו בחנות עצמה (הבנתי שזה נותן אחריות) ובכל מיקרה אין לי ממש את הידע.

אגב המפרט לא כולל מסך, וכמו שאמרתי אני מעדיף להשקיע את רוב התקציב בחומרה מאשר במסך ולכן אני לא מעוניין להוציא עליו יותר מ-500 ש''ח.

נערך על-ידי ldy693

פורסם

משהו קטן ... עניין ה"אחריות" על מחשב מורכב מהם הוא שטויות לחלוטין ...

"במחשבים נייחים - האחריות היא לשנה אחת למעט חלקים מיוחדים כמפורט בהמשך. האחריות אינה חלה לגבי מקלדות, עכברים, כבלים, מיקרופונים, מאווררים, אוזניות ורמקולים, ומוצרים מתכלים מכל סוג שהוא, אלא אם צוין אחרת בחשבונית, האחריות לשאר חלקי המחשב וכן למקלדת ועכבר "אלחוטיים" שנה אחת. למארזים האחריות מתייחסת לספק כוח בלבד לתקופה של שנה. לצורביים שנתיים אחריות"

אחרי זה מפורט על כל פריט בנפרד לגבי תנאי האחריות שלו ! כגון מעבד\לוח אמ וכ'ו וכ'ו

צוטט מתעודת אחריות של KSP

פורסם

תראה. בתקציב הזה אפשר לקבל יותר.

לוח Z בטוח לא צריך. משחקי רשת המוניים לא דורשים משאבים רבים. מה שיכול לתרום להם זה SSD. טעינת מיקומים שונים תהייה מהירה יותר. ב WOW ו LINEAGE זה ממש יתרון.

לא ציינת מחירים של חלקים ואני לא יודע אם אתה נעול אליהם או כל חלק מקביל יתאים גם, אבל לדעתי הרבה יותר זול ויעיל לקנות מערכת לעכשיו ולא לעוד שנתיים קדימה.

לשלם 2000 שקל על כ.מסך כדי לשחק במשחקי רשת זה פשוט בזבוז לדעתי :) ועוד על מסך קטן. אפשר לקנות 760 בחצי מחיר ואת החצי השני לבזבז על כרטיס יותר איכותי מ 770 בעוד שנה שנתיים לדעתי.

תשקול לקנות מסך ב 800-900, זה ממש משפר חוויה של משחק. מניסיון. DELL 23 מעולה.

תשקול לרדת ל 8GB זכרון. אתה לא צריך יותר, ונורה קל לשדרג בעתיד אם תרצה. או לפחות קח סטיקים של 8 כדי לא לסגור לך את כל הסלוטים.

יש לך במפרט 2 מאווררים למעבד?

ותשקול לקנות מ TMS. הם עושים משלוחים לכל הארץ והפ פשוט זולים יותר. או לפחות לפני קניה תרכיב מפרט זהה בTMS ותדרוש אותו מחיר מאיפה שאתה קונה.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

guylederer0, תודה על ההבהרה בנוגע לתחומי האחריות. בכל מיקרה המפרט יורכב בחנות עצמה (KSP או אייבורי).

shgec, תלוי על אילו משחקים אתה מדבר.השניים שהזכרת ישנים מאוד ובאמת לא דורשים יותר מידי.אני מעריך שהמפרט הזה יריץ את BF 4 על High בצורה חלקה (אולי אפילו על Ultra) ככה שאם את BF 4 זה מריץ על ההגדרות הגבוהות, המפרט גם יוכל להתמודד בקלות עם ה-MMO של היום וגם עם אלו שיצאו בטווח השנה-שנתיים הקרובות.

בנוגע לשני המאווררים - זו טעות שלי. במקום המאוורר המובנה שבא עם המעבד יש את הMugen.

חברים, אני אשמח לשמוע עוד דעות לגבי המפרט!

עריכה: המחיר המדוייק של המפרט שכתבתי הוא 6790 אגב, לא 7000).

נערך על-ידי ldy693

פורסם

מחזק את מה ש axeor אמר, מפרט מבוזבז אפשר להשיג מפרט טוב יותר ובזול יותר. לוח אם וקירור שלא צריך,ספק וזכרון מוגזמים.

לגבי מסך לא הייתי מתפשר על זה.

לגבי השאלון בסטיקי שענית מחקת את החלק ששואל לגבי רמת השקט אני אשמח עם תענה על זה

עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

פורסם
  • מחבר
מחזק את מה ש axeor אמר, מפרט מבוזבז אפשר להשיג מפרט טוב יותר ובזול יותר. לוח אם וקירור שלא צריך,ספק וזכרון מוגזמים.

לגבי מסך לא הייתי מתפשר על זה.

לגבי השאלון בסטיקי שענית מחקת את החלק ששואל לגבי רמת השקט אני אשמח עם תענה על זה

עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

מ-1 עד 10? אני מניח ש-3. לא כזה חשוב לי, אבל אני לא רוצה טרקטור בתוך החדר (מחקתי את זה כי למען האמת עוד לא ממש יצא לי להיתקל במחשב "רועש" ככה שאני לא בטוח בכלל למה להשוות.

אני אשמח לדעת איזה מפרט עדיף יש בתקציב הזה, תודה.

פורסם

הנה מפרט עדיף כולל מסך, אתה יכול לשדרג את כונן ה SSD לנפח גדול יותר אם אתה מעוניין, ובמידה ואתה מעוניין לנצל יותר מהתקציב אתה יכול לקחת כרטיס מסך GTX 770 ההפרש בביצועים בינו לבין ה 760 כ-25% וכמעט פי 2 מחיר לשיקולך.

הצעתי, קח כונן SSD עם נפח גדול יותר ותשאר עם 760 בעתיד כתרגיש שהכטיס מסך מגביל אותך תוכל למכור את שלך ולקנות חדש עם מה שחסכת

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪888

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪43

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪342

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪485

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪358

כרטיס מסך:

Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1080

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪325

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪543

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪107

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪853

סה"כ: ₪5024

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4924 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/tqsb61j4

פורסם

למפרט מעלי....oh god...

מפרט עדיף בהרבה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1468

קירור למעבד:

NZXT Respire T20 CPU Cooler

כמות: 1 - מחיר: ₪123

לוח אם:

Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪457

מארז:

באנדל - LanCool K56NB + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪625

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪177

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1949

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪325

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪543

כונן אופטי:

DVDRW LITE-ON x24

כמות: 1 - מחיר: ₪96

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪853

סה"כ: ₪6793

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6658 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/1zfakr7w

כן, שמתי i7, כי BF3 רואה שיפור גדול כשמפעילים HT, וכנראה גם BF4 יהיה אותו דבר אם לא יותר.

מצחיק שאנשים בפורום הזה חושבים שעדיף SSD גדול על פני כרטיס מסך יותר טוב...פשוט עצוב מה שהולך פה

נערך על-ידי AcidPhase

פורסם
  • מחבר
למפרט מעלי....oh god...

מצחיק שאנשים בפורום הזה חושבים שעדיף SSD גדול על פני כרטיס מסך יותר טוב...פשוט עצוב מה שהולך פה

תודה רבה.אגב, כשאתה כותב HT הכוונה לה hertz Turbo? הבנתי שהבעיה עם הi7 זה שהוא לא באמת נותן ביצועים טובים יותר במשחקים, או לא ברמה שמצדיקה את המחיר...מצד שני אתה אומר שב-BF 3 (ואם זה נכון אז הגיוני שגם ב-4) הוא כן משפר את הביצועים, אז אני מניח שכן יש טעם ללכת על ה-i7.

מה הסיפור מאחורי ה-i7 ? למה כ''כ הרבה מוותרים עליו?

שמתי לב שרוב האנשים פה משתמשים בחלקים של TMS.הבנתי שמבחינת מחיר הם יותר זולים, השאלה היא מה לגבי האיכות.אם אני מבקש שירכיבו לי שם אני יכול לסמוך עליהם? אין איתם בעיות באופן כללי מבחינת השירות?

עריכה:

חשוב לי שתגיד לי אם הבנתי נכון - בכל החלקים הבאים האיכות זהה (אני לא מדבר על המחיר כרגע, רק אם הם באותה רמה מבחינת ביצועים וכו'):

Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150 מול

Z87M-G43 SATA3 USB3 HASWELL 1150 MSI

Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL מול

Nvidia GeForce GTX770 2GB-5 OC MSI

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 מול

2TB SATA3 7200 64MB C.B WD (למעשה פה אני שפה יש הבדל בין ה-1TB ל-2TB...זה משמעותי?)

NZXT Respire T20 CPU Coole מול

MUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE - הבנתי שה Mugen יותר טוב, השאלה אם ההבדל משמעותי ?

מבחינת מארזים:

באופן עקרוני ירדתי מהמארז שמוצג בהודעה הראשית. משום מה אני לא מוצא את ה

12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE באתר של אייבורי אבל יש לי שתי שאלות:

650W לעומת 700W - הבדל משמעותי?

אם המארז כולל ספק והמחיר הוא 625 ו(תקן אותי אם אני טועה) טווח המחירים של הספק שרשמת הוא בין 200 ל-400 (אז נניח שהוא 300 ומבחינת מחיר הוא חצי מהמארז), זה יוצא שהמארז שווה בסביבות ה 300~ , זה לא זול מידי? 2 המאוורים שלו מספיק חזקים? כי מה שהציעו לי במקום זה

xclio windtunnel advanced TMS ב-655 שזה כבר זוג מאוורים מטורפים אבל שוב, זה כבר מקפיץ את המחיר כי זה רק מארז ללא ספק, כמו שאתה הצעת.

נערך על-ידי ldy693

פורסם

לוחות לא זהים. החל מתמיכה ביותר דברים וגם כמות חריצים לזכרונות שונה.

ברור שלוח Z הרבה יותר טוב. פשוט שאלה האם אתה תרגיש בהבדל כלשהו. אני חושב שלא. אתה לא נתת תשובה האם אתה רוצה לעשות OC. לפי שאלות שלך אני מאמין שלא אז אתה פשוט לא צריך את זה. אם אתה רוצה להכין שייק בבוקר. אתה יכול לקנות בלנדר בזול או מעבד מזון בלא זול בכלל. שניהם יעשו שייק בצורה טובה. זה בערך ההשוואה.

בקשר לכרטיסי מסך, כיוון ששבבים זהים, הביצועים זהים. מה ששונה זה פתרונות קירור בעיקר. להגיד שביצועים זהים? לא בטוח בכלל. האם אתה מסוגל להבחין שהם לא זהים? הבדל של אחוז פה אחוז שם.

בקשר ל I7 הרוב מוותרים אליו כי הוא עולה 50% יותר ובביצועים נותן תוספת קטנה יותר. הרבה יותר. כמה? לא יודע, אף פעם לא בדקתי. האם אתה יכול להזדקק לתוספת זו? אולי.

מישהו פה טען שI7 יותר טוב. לא שיחקתי על I5 אז לא יכול להגיד.

HT זה HYPER-THREADING.

בעיקרון כל מעבד חדש יש את זה. לא בטוח למה הכוונה הייתה בלהפעיל HT כי הוא תמיד מופעל.

בקשר לספק, מה שחשוב זה התקן ואחריות.

בקשר למארז, ב 300 שקל אתה יכול לקנות ארזים מעולים ולא זולים בכלל. הגבול התחתון זה 100-150 שקל. גבול עליון לא קיים אז 300 זה בערך חציון...

גם ספק 500 יהיה לך בסדר. פשוט נחשב שככל שספק "מתאמץ" פחות, הוא נשמר יותר טוב וישרת יותר זמן ופחות סיכוי שיתקלקל.

נערך על-ידי shgec

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים